2014-08-17

Beszerzések innen-onnan #2

Miközben egy nem túl finom 5-perces-bögrés-mikrós-sütit eszem, úgy döntöttem, közzéteszek egy újabb beszerzős körképet, csupa lányos dologgal lesz tele, én szóltam. Azért annyit elöljáróban, hogy ezeket nem két nap alatt vettem, ekkora hoarder azért nem vagyok, remélem, elhiszitek! :)


Lajosos nyaklánc: az ebay-ről rendeltem, nem bírtam ki, hogy ne... Jött még vele 2-3 más típusú nyaklánc, az egyik az első napon szétesett, ilyen is van. Többféle állatfejből kapható, nekem nyilván macskás kellett. 


A Catrice és Essence standok kiárusítása hetekkel ezelőtt megkezdődött, én nem sok mindent találtam magamnak, egyedül a színes szempillaspirált meg azt a sötétkékeszöldes jumbo szemceruzát (349 Ft/db). A Catrice mostani trendkiadásából viszont nagyon megtetszett a halványlila szemceruza, úgyhogy hosszas vívódás után végre elhoztam. Szerintem jó lesz, mert a tesztercsík még fürdés után is látható volt a kézfejemen (volt ott kb. 5 vonal, csak ez maradt meg). Persze 3 hete nem festhetem a szemem, brühühűű, alig várom, hogy valami óriásit alkossak egy fájdalommentes reggelen. 


Lakkok... nos, annak ellenére, hogy nem szeretek lakkozni meg utálom a körmeimet, azért elég nagy ütemben gyarapszik a gyűjtemény. Mentségem, hogy a Coloramák és a Catrice akciósak voltak, a Moyra standnál meg mindig elcsábulok. A fehér az lájtos homoklakk, gyönyörű, az átlátszó pedig egy gyorsszárító fedőlakk, eddig egyszer próbáltam, akkor nem igazán szuperált, majd még tesztelgetem, bár kezdek afelé hajlani, hogy a legjobb, ha egyáltalán nem használok fedőlakkot.


A Wellness&Beauty újabban egészen lenyűgöz, épp beleszerettem a kézmosóikba, erre pont azt a kettőt kivonták a forgalomból, majd az újat lehet, hogy kipróbálom, ha végre elfogy a mostani Baba förmedvényem. Ennek a testápolónak pontosan olyan illata van, mint a júliusi kedvencekben említett Sun Ozon tusfürdőnek, szóval eléggé férfias, de nyáron imádom ezt az illatot. A fél kilós finomított kókuszolajom így bő egy év után talán elfogy végre, gyorsan megrendeltem az utánpótlást egy webshopból. Mindig teljesen elégedett voltam a finomított (és olcsóbb) verzióval, de most hogy szagoltam a finomítatlant... azt hiszem, ezentúl mindig ilyet fogok használni, ellenállhatatlan az illata! Már írtam, de azért most újra: használom arc- és testápolásra, illetve hajpakolásként is, főként a fejbőröm szereti. Akárcsak a rozmaringolajat, amit samponba keverve alkalmazok, elméletileg késlelteti a zsírosodást és serkenti a hajnövekedést. Szerintem az illata is nagyon kellemes, jól passzol a vérnarancsos samponomhoz. 

Ennyi voltam, most egyébként épp nem is izgat semmi, hogy úú de megvenném, egyébként is szokás szerint tele a fürdőszoba, úgyhogy inkább a jövőbeli nyaralásaimra gyűjtök, mert hát collect moments, not things, ugye.

14 megjegyzés:

  1. A Lajos nyaklánc nagyon cuki! :)
    És örülök, hogy nem csak én bűnözök lakkokkal. :)) A szemceruzák is nagyon szépek, a rozmaringolajról meg nem is tudtam, hogy jó zsíros hajra, lehet ki fogom próbálni, mert nekem eddig kb. semmi sem segített.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is :D
      Bizony, egyre-egyre több van, már egy nagyobb cipősdobozba kellett tennem őket :)
      A rozmaringnak elég "mérsékelt" a hatása, szóval csodát nem tesz, de lehet, hogy keveset tettem belőle a samponba... amúgy általában nekem is csak átmeneti javulást szokott hozni 1-2 termék, aztán megszokja őket a fejem (pl Manna egészséges tincsek szappan). De egy próbát megér szerintem, ártani nem fog:)

      Törlés
    2. Az én lakkjaimnak már két Ikeás tárolódoboza is van, mondjuk az egyik csak tartalék, de a másik lassan tele lesz. :))

      Törlés
  2. Jajj ez a nyaklánc nagyon üt, megnéztem a többit, azok se gyengébbek :D :D :D
    Nem vagyok nagy lakkozó, általában 5-6 szalonképes lakkom van egyszerre, de olyan, hogy én a végsőkig elhasználjam valamelyiket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon viccesek, szerintem is:)
      A lakk-elhasználás felém sem nagyon jellemző, csak a nagy kedvenceknél van erre bármi esély - meg persze az alap/fedőlakkoknál. Engem is csak nemrég kapott el a gépszíj...:$

      Törlés
  3. Lajosos nyaklánc :D Egyik este én is az ebayen nézelődtem, és hasonló pénztárcát találtam - mindenféle macskafejjel - hirtelen azt hittem ez is az.
    Nagyon szépek ezek a lakkok, a rozmaringolaj nekem is újdonság.
    (nagyon tetszenek - mint mindig - a képeid) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most azt hiszem, megtaláltam azokat a pénztárcákat... OMG:D megint el fog nyelni az ebay... rohadt viccesek:)
      Köszi, örülök, csak kéne vmi sokkaljobb gép.

      Törlés
  4. A nyaklánc nagyon tetszik nekem is naná! A macskák cool arcok :D :D A többihez nem tudok hozzászólni, mert nem élek velük. De majd úgyis írsz róluk, hogy mennyire győztek meg és én majd jól elolvasom, mert szeretem a beauty posztokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A macskák nagyonnagyon jófejek, csak sokan nem tudják értékelni őket :) A mienk épp nővé vált most, és folyton felkínálja magát nekünk :D:D

      Törlés
  5. Nálad mindig tanulok valami újat: rozmaring a samponba? És bármilyen samponba csak úgy simán? Mennyit teszel bele. A hajzsírosodással én is folyamatosan küzdök, így szívesen kipróbálnám ezt is :)
    Nagyon klasszak ezek a lakkok, van egy hasonló (baba)rózsaszín árnyalatúm (Miss Sporty), amit nagyon szerettem most nyáron. De én is épp a hétvégén leptem meg magam egy újjal a Rimmel 60 secondsból, ezt a márkát már többször láttam nálad, gondoltam kipróbálom. Fukszia színűt vettem és baromira bejön, simán hordani fogom nyáron túl is, mert legalább feldobja a szürke, sötét szetteket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb 15 cseppet tettem egy flakonba, de szerintem lehet, hogy mehet bőven több, mert a krémmánián azt olvastam, hogy egy hajmosáshoz használnak mások 5 cseppet. Úgyhogy lehet, hogy érdemes először inkább úgy kipróbálni.
      Jól tetted, remélem jó lesz a lakk:) Fura az a 60 seconds vonal, mert van néhány nagyon jó és néhány kevésbé jó minőségű lakk is köztük, remélem a tied a jobbak közé tartozik :)

      Törlés
  6. Mindkét jumbo szemceruzának csodás színe van, jól beleválasztottál! A lakkok közül a pink colorama, a tintakék moyra és a catrice is nagyon tetszik így első látásra :D

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) (nem mintha az én érdemem lenne..:D), a lila Catrice-t használom is rendesen, nagyon szeretem már most. Meg a Catrice lakk is nagyon jól szuperál ;)

      Törlés