2013-03-29

Hölgy sárkánnyal és kiskutyával


Szerintetek le merjek festeni sötétkékre egy ilyen remekművet? :D 


Na jó, félreteszem a gonoszkodást, tegnap óta miénk a lakás, ma este már festjük a plafont, a hétvégén pedig folytatjuk a szép színekkel! Valamint ipari szellőztetéssel, mert olyan bagószag van, hogy az valami csodálatos. Jaj, de most annyira boldog vagyok!!! Jövök majd képekkel, csak kéne találnom egy rendes fényképezőt.

8 megjegyzés:

  1. Igazán nem tudom, mi bajod van vele:DD

    VálaszTörlés
  2. Ezt az okádékot sűűrgősen, jah és soksoksok képpel gyere :)

    VálaszTörlés
  3. ez a freskó jobb, ha csak így képen marad meg az utókornak. :) kékké vele!

    VálaszTörlés
  4. Hú de átkoztam én mindenkit a hétvégén... Elsősorban az albérlőket, akik ezt a csodát VÍZFESTÉKKEL varázsoltatták ide! Remek lett volna, ha ez akkor derül ki, amikor rákenjük az első réteg vízbázisú kéket.

    @Seth: na csak rám találtál! Küldtem volna ám a linket a munka befejeztével :) (ami még asszem odébb van...)

    VálaszTörlés
  5. az ilyet amúgy le lehet mosni vízzel? (ostoba kérdés, tudom, csak felötlött bennem :) amúgy nyert a kéketek a csatában?

    VálaszTörlés
  6. Az a baj, hogy le KELLETT... csiszolás után elkezdtem letörölgetni, és akkor láttam, hogy maszálódik. És dehogy ostoba a kérdés :D
    Sajna még a festés messze van.. eddig két réteg plafonfestésig jutottunk, a másodiknál leomlott egy elég nagy felület. Szóval azt hiszem, kissé tovább fog tartani az egész, mint szeretnénk.

    VálaszTörlés
  7. jajj, glettelni is kell? az még nagyobb macera, meg mire megszárad... de legalább szép lesz, jól fog mutatni a kék :)

    VálaszTörlés
  8. az, soksok idő, főleg ha folyton esik kint, és nincs értelme ablakot nyitni. De majd egyszer a jövőben bizonyára gyönyörű lesz :D

    VálaszTörlés