2016-04-28

Things I Love Thursday #66

Rövidebb online szabi után újra itt! Tudom, hogy roppant közhelyes, de valóban jó egy kicsit leszakadni arról, hogy úristen, mi lesz ha nem teszek ki posztot (semmi), nem olvasok el minden új bejegyzést (semmi), ilyenkor jön rá az ember, hogy így is lehet élni. Egyelőre sem agyban, sem testben nem tértem vissza 100%-ig Olaszországból, utóbbira tökéletes bizonyíték, hogy Mal de débarquement szindróma alakult ki nálam, ami nem úgy néz ki, mintha el akarna múlni. Nem tudom, hogy ez arra utal, hogy meneküljek a hajóktól és a víztől, vagy épp arra, hogy ott a helyem (mondjátok, hogy a második). A szívem is ott maradt megint, majd légipostával küldik utánam.


+ Budapesti móka egész nap a lányokkal, volt kávézás, padthai, megint kávé, Lush meg sok-sok nevetgélés, nagyon élveztem. :)
+ Ilyen helyes zselés (?) tollaim érkeztek Kínából.
+ Tizenegyes állomást olvasok, ill. A szakadékot befejeztem.
+ 6 új könyvem lett az elmúlt 2 hétben.
+ Elvetődtem a fodrászhoz is: mínusz fél kiló.
+ Voltam a Hold utcai piacon, de a híres rántotthús semmilyen szinten nem hatott meg (a krumplisali és az almafröccs jó).
+ Naplemente Budapestről hazafelé.
+ A vastag esőfelhők ellenére nem volt brutális turbulencia.
+ Találtam végre egy jó fényvédőt!
+ Egy velencei kajatúrás oldal közzétette az egyik képemet Instagramon meg Facebookon, illetve meghívtak, hogy legközelebb csatlakozzam egy túrához. :)
+ Kezdem kicsit kiismerni a fényképezőmet - egy év után nem is baj. :D
+ Ez a szám. Ez a blog.
+ Illetve voltam Velencében. :) (de erről majd később)

És felétek?

10 megjegyzés:

  1. Sok jóságot gyűjtöttél össze, na de ez a szindróma mi és hogy? :S
    Én nagyon várom a Velencés élménybeszámolót, most mennyire van 'honvágyad'? Milyen volt a közös barangolás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máskor is mindig az van, hogy vízi közlekedés után hullámzom még pár órát, de el szokott múlni, hát most nem múlt el. :D
      Most is nagyon-nagyon visszavágyom, de úgy érzem, most jobban kezelem, mint legutóbb. De továbbra is rohadtul imádom azt a várost, és kb minden 2. percben eszembe jut, hogy ott akarok lenni. :)
      Jó volt ketten is amúgy, kicsit hiányzott a maximális önállóság, de jobb volt, mint amire számítottam. :D

      Törlés
  2. A Biodermák általában jók, biztos ez is nagyon tuti. :) A szombatolás nagyon jó volt, de már hiányoltalak, majdnem elkezdtem érdeklődni hogy mi van veled, aztán rájöttem, hogy Velence... :) Majd várom azt a posztot is.
    Néha jó elszakadni az online világtól teljesen, igaz, utána hirtelen soknak tűnik a pótolnivaló, de rájön az ember, hogy nem is hiányzott annyira... :)
    Milyen a Tizenegyes? Lobo ajánlgatta nekem a feszten, de nem vettem meg végül.
    Ó, jut eszembe, feszt, láttam neked egy jó könyvet - vagy hát nem tudom mennyire jó, állítólag nem szokványos: Sediánszky Nóra: Velence útvesztői - Hét séta és egy város. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit kikapcsoltam magam az online világból, persze nem 100%-ig, de már rám fért egy kis szünet. :)
      Eddig tetszik a Tizenegyes állomás, bár még sehol sem tartok benne, de a stílus nagyon igényes, kíváncsi vagyok, mi sül ki az egészből.

      Jaj de aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam a könyvről! :) Olvastam egyébként tavaly, nem volt rossz! :)

      Törlés
    2. Néha kell ez a szünet, üdüléskor-nyaraláskor főleg tök jó. :) Olyankor még én is szeretek leválni a netről, pedig én elég "függő" vagyok. :)

      Ó, tényleg, rákerestem a blogodon a Sediánszkyra :) De legalább jót találtam volna neked, ha még nem ismerted volna! :D Tényleg felírtam ám neked sajtcédulára :D :D :D <3

      Törlés
    3. Köszönöm, nagyon jókat találsz nekem. :))))

      Törlés
  3. Jó kis dolgokban volt részed :). Swarmon is láttam a mókákat :). És asszem nem sietek ezután sem a Buja Disznóba :).

    De jó, nem is tudtam, hogy sima fényvédője is van ebből a családból a Biodermának. Én ebből a családból használom a naptejet és azt imádom.

    Jól néznek ki a tollak, erről nekem meg ez jutott eszembe, ami nálam rögtön beszerzésre kellett kerüljön, kb a felfedezés után 2 perccel :P - http://www.amazon.com/TONYMOLY-Petite-Bunny-Gloss-juicy/dp/B005WNDGOM

    Velence akkor pipa az idei bakancslistáról. Lesz Izland is majd még idén?



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, nincs okom panaszra. :)) Az a rántotthús olyan semmilyen szegény, de lehet, hogy anyukám nagyon elkényeztetett otthon az övével. :D

      Lehet, egy naptejre is beruházok majd, hogy nyáron legyen mivel kenegetni magam, mert az arcra való baromi jó, semmi ragacs meg tükörfény. :)
      Jaj ezek a macis szájfények nagyon cukik, majd mesélj, milyen!

      Még nem tudom, az őszi kirucc hova lesz, jó lenne, ha Izland összejönne, de még nagyon vacillálok, hogy hogyan meg mennyi időre.

      Törlés
  4. Szerintem ez eddig az év legjobb TILT-je. :)
    A szombatot én is nagyon élveztem, nagyon szuper volt, remélem lesz még ilyen! :)
    A Tizenegyes állomás nekem nagyon tetszett, az egyik legmaradandóbb hangulatú könyv volt, amit mostanság olvastam.
    És hát Velence, az Velence. <3 Nekem is sok idő volt, míg lélekben visszatértem Magyarországra, el se tudom képzelni, London után mi lesz velem....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is! :)
      Most olvastam az értékelésedet a Tizenegyes állomásról. :) És meg is hoztad a kedvem ahhoz, hogy újra azt vegyem elő. :)

      Nem egyszerű visszarázódni egy utazás után, főleg, hogy kisebb kultúrsokk a magyar valóság egy kellemesebb külföldi hely után. (Jó, most lehet dobálni, hogy hogy mondhatok ilyet, de nekem mindig felszabadító érzés elmenekülni innen egy kis időre.) Majd írok egy utazás utáni levertség elleni posztot. :)

      Törlés