2016-01-21

Things I Love Thursday #53

Nem tudom, mi van velem, és nem is szeretném elkiabálni, de totál elkerül a januári mélyrepülés. Még a hétköznapokkal sincs semmi problémám, de ha véletlenül elkezdenék bedurcizni, egy pohár száraz vörösbor csodákra képes. Jelenleg hatalmas vigyor ül az arcomon, de erről majd máskor.

http://blog.sigvicious.com/post/127640340715/the-highlands

+ H&M rendelés megjött - hogy az online shop mennyivel jobb, mint a győri boltjuk! #why (volt amúgy probléma 1 cuccal, de nagyon normálisak a supportnál)
+ Ez a kb egyórás mix, sokszor meghallgattam az elmúlt napokban (eléggé 4/4, én szóltam)
+ Ritka sok napsütés.
+ Újra színeztem, és ez a tevékenység egy csoda, főleg ha még zenehallgatással is összekötöm. Tudom, hogy sokak szerint ez bugyutaság, de rengeteg értelmes gondolat született a fejemben közben, egy csomó kreatív energiát szabadított fel az egész.
+ Gondolkodunk az idei utazáson, így mostantól ha nagyon akarok venni valamit, a fenti képre fogok gondolni, és akkor talán sikerül összehozni. 
+ Úgy néz ki, befogadnak egy nyelviskola olasz csoportjába, hétfőn megyek megnézni, annyira boldog vagyok!!!

És felétek?

18 megjegyzés:

  1. Én találtam hostot couchsurfingen, igaz ez múltheti tilt, csak akkor nem írtam, mert le voltam törve a fogam miatt (haha, pun intended). Mondjuk még most is le vagyok, tegnap derült ki, hogy mi is a helyzet, és hogy a következő hónapokban törzsvendég leszek a fogászaton és a szájsebészeten, nem várom.
    Tilt még a Kindlim, mint mindig, minden mennyiségben. Az éjjel elkezdtem a Százéves embert, nagyon kíváncsi voltam rá, mindenki imádja, te írtad a tag-ben, hogy nem szereted, egy másik lány meg mondta még régebb, hogy annyira sértette őt a vallásában, hogy kidobta a szemétbe. Plusz általában egyáltalán nem tartom viccesnek a vicces könyveket, kíváncsi voltam, mi fog ebből kisülni. Még az elején vagyok ugyan, de eddig úgy tűnik, az a fajta humor, ami bejön. :)
    Karácsony óta én is bőszen színezek, a végigkifestőzött nyár után ősszel kicsit lecsengett, ritkán vettem elő. Aztán karácsonyra megkaptam a barátom szüleitől a Titkos kertet, és elsőre nem örültem neki, mert többször nézegettem könyvesboltban és túl aprólékosnak tűnt. Végül mégis elkezdtem színezni a mellé kapott tűfilc-készlettel és azóta rá vagyok kattanva, imádom. :D Most letöltöttem mellé a Gyűrűk urát hangoskönyvben, eddig a Gilmore Girls 'újrahallgatás' volt a program mellette, de lassan vége, a könyvet pedig amúgy is rég szerettem volna elolvasni. Eddig tetszik az is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratu a couchsurfing-találáshoz! :)
      A fogaddal mennyire szenvedsz? Remélem, nem túl rémes beavatkozások várnak rád :(
      Nahát, már nem is emlékszem A százéves ember... vallási vonatkozásaira. A humora amúgy elsőre nekem is tetszett, úgy éreztem, hogy ez az én könyvem lesz, de aztán a felénél annyira eluntam, hogy pikkpakk félre kellett tennem, meg a sztori se érdekelt annyira. Azért drukkolok, hogy nálad betaláljon. :)

      Nálad is jelentkeznek a színezés áldásos hatásai? Nem tudom, mi ez, de valahogy kitisztul az agyam közben és egy csomó tök okos gondolatom terem hirtelen. :D

      Törlés
    2. Szerencsére nem szenvedek, mert nem fáj (még...), csak második félév elején indul a mandula, február végéig nyugi van. De utána két foghúzás, egy bölcsességfog-eltávolítás és két implantátum. Aztán idővel még egy bölcsességfog, és még egy implantátum. A három implantátumból kettő nem ért váratlanul, mert tudtam, hogy van két tejfogam, amik helyett nem nő rendes fog (de reménykedtem benne, hogy még jó darabig bírni fogják), minden egyéb újdonság. Nem szeretem az ilyen meglepetéseket. :D De Scarlett vagyok, majd gondolok rá holnap... :)

      Nekem még nem támadtak zseniális ötleteim a színezéstől, de valahogy tényleg úgy kitisztul az ember agya. :)

      Izland annyira jó lehet, én is lecsekkoltam már őszig az összes létező repülőjegyet, de mindegyik elég drága volt, úgyhogy elnapoltam. De úgy érzem, megcsípett az utazgatós bogár, ezer helyre akarok elmenni és azon ábrándozok, milyen klassz lesz, ha ősztől Pesten fogok lakni, ahonnan nem napi 1-2 repülő indul. :D

      Törlés
    3. Akkor kitartás ehhez a fogas "projekthez", tény, hogy nem hangzik túl jól, addig meg akkor ne gondolj rá. :)

      A Wizzair most kötötte össze Rejkjavíkot Budapesttel, úgyhogy picit barátságosabbak már a jegyárak, de tény, hogy most sem olcsó,ott lenni meg végképp nem lesz az, főleg, hogy ide nem három-négy napra kéne menni :)

      Akkor kezdheted összeállítani a listát, hogy hova mennél majd. :))

      Törlés
  2. Na úgy tűnik valami jó hullám van, én se érzem most a jan.i depit, mint amit szoktam. Már csak két vizsgám van, ma meghozta anyum a h&m rendelésem, mindjárt belekukkantok, és megy ki a tiltem is.
    Juuuj hova mentek, Izland? *.*
    Színezés - napok óta motoszkál a fejemben, hogy újra elő kéne szedni, csak este lenne rá időm, de az ágyban nem olyan kényelmes, na de majd hétvégén!
    Olasz juhúú, nekem meg a német indul megint újra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, akkor örülök neked is! :)
      Aha, hát belőttük célként Izlandot, de még nagyon sokat kell utánaolvasnom + szervezkednem, mert kicsit bonyolultnak tűnik a szigeten belüli mászkálás. És mostantól nem vehetek SEMMIT kb, ha ezt is meg Velencét is be akarom passzítani.
      Lassan perfekt német leszel, olyan régóta tanulod! :)

      Törlés
    2. Na drukkolok, most könyvstop van nálam is, ezzel is spórolok kicsit :D Csodaszép Izland, majd egyszer szeretnék én is menni!
      ááááh, még az elsős tankönyv vége felé járunk csak, de még nincs alapszintű tudásom, de nyárra remélem lesz! :)

      Törlés
    3. A könyvstop jó ötlet, így se haladok az itthoni könyvekkel, legalábbis nem túl jól, de most annyira nem is vonz, hogy vegyek újakat. Úgyhogy hajrá nekünk!:D

      Törlés
  3. Egy pohár bor nekem is jól esne, meg úgy mindig, amikor így el vagyok kenődve, mint ma is, de félek pont az ellenkezőjét hozná most ki belőlem, úgyhogy inkább takarítással fogom magam boldoggá tenni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, remélem, semmi komoly, csak a tél meg ilyenek. Jobbulást a lelkednek, a produktivitás mindig segít! :) (meg a bor is, persze, rám teljesen különlegesen hat, máshogy, mint a többi alkohol.)

      Törlés
  4. A skandináv humor nem jön be, de a skandináv tájak igen? :) Persze megértem, egy gejzír "forró ölelése" fel tudja melegíteni az embert. Elkezdheted olvasni és/vagy megnézni az Erik a Viking-et.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy úgy. :) A svédek a krimikhez értenek igazán meg a húsgolyóhoz. :)

      Törlés
  5. Oh, olasz, de jó :) - finger crossed. Remélem jó lesz a csoport. Én is úgy szeretek olaszra járni és végre már újat is tanulok :D. Eddig ismételtünk.

    Izland... drukkolok itt is, hogy összejöjjön. Nálam is bakancslistás. A Walter Mitty titkos élete film óta meg különösen. Olyan lélegzetelállítóan volt fényképezve, hogy csak tátottam a szám, hogy úúúú :).
    Egyébként nem tudom, hogy tudod-e, de a Wizzair március végétől indít majd oda járatokat, így az elején biztosan lesznek jó kis beetető áras jegyek. Meg pont ma ajánlottak nekem is egy jó oldalt utazás témában - Utazómajom.

    Színezéshez kapcsolódva, én a héten a Gemma Corell-es könyv kutya változatában rajzoltam kutyákat :). Mókás, főként a "rajz tehetségemmel" :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is remélem, hogy jó csoport lesz, minden szempontból. :)
      Ezt a filmet nem ismertem, de most hogy nézem imdbn, lehet, hogy a trailerét láttam valamikor. Elképesztő hely lehet Izland, remélem összejön, és igen, a Wizzair jegyek miatt jött rám a mehetnék, így azért kicsit barátibb a dolog, mint eddig. (Az ottlét így is horror lesz szerintem :D).

      Tök jó, hogy megvan a kutyás Gemma Correll, meg hogy rajzolgatsz is bele, nekem is neki kéne állnom macskákat kanyarítani. :)

      Törlés
  6. Úh! Izland! <3 Remélem, hogy összejön, nálam is tervben van, de előbb Amszterdam, és Barcelona, majd a többi később. Hajrá a lendülettel, eddig tényleg jó a január nálam is, bár még van egy hét, de nem lehet baj :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barcelona óriási és biztos Amszterdam is tetszeni fog, hajrá-hajrá! :) Én meg remélem, hogy idén be tudok számolni az izlandos élményekről, bár addig még nagyon sok szervezés hátravan, úgy érzem...

      Törlés
  7. Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön Izland! :) Egy barátnőm is oda készül, nagyon megörült neki, hogy már menni fog oda is fapados járat. :)
    Hát nekem a legjobb esemény egyértelműen a szerdai Imagine Dragons koncert volt, szavak nincsenek rá, mennyire jó volt, most is a playlistet hallgatom, ami a koncerten ment. :)
    Pont ma találkoztam egy barátnőmmel, ő is dicsérte a H&M webshopját, egyszer lehet én is ki fogom próbálni. :) Mondjuk én mostanában inkább a C&A-ban szoktam garázdálkodni, most egy nagyon szép fehérneműszettet találtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Mi is ezen felbuzdulva tűztük ki úticélul. :)
      Az élőzene mindig jó, örülök, hogy ilyen jó volt a koncert! :)
      Budapesten azért jobb a választék szerintem a H&M-ekben, legalábbis amelyikekben régen jártam, de a győri olyan béna, legjobb esetben zoknit szoktam ott találni magamnak, a webshopban meg minden van (csak próbafülke nincs:D). A C&A amúgy szerintem is kezd felvirágozni, én is egyre többször találok ott értelmes ruhákat!

      Törlés