2015-09-10

Things I Love Thursday #34

A hétvégém tök jól telt, ugyanakkor sikerült összeszednem egy cuki kis vírust, szóval a hét jelentős részét otthon töltöm. Ebben a formában különben a nullához közelít a produktivitásom, előbb állok neki takarítani, mint bármi másnak, szerintem a halálom lenne egy home office hosszú távon. Különben megállapítottam, hogy az a jó abban, ha az ember nyaralás előtt 1 héttel betegszik meg, hogy legalább nem 1 nappal előtte történik ugyanez.


+ 3 új basic felsőt szereztem nagyon kevés pénzért
+ péntek esti borozás és sonkázás győri molyokkal (és már megint alig beszéltünk könyvekről, és khm, elég jó volt a hangulat :D)
+ szombat esti szülinapos (nem az enyém) halvacsora, aztán kuckózás itthon Jamie magazinnal
+ mandulás tusfürdő és testápoló, elolvadok az illatuktól!
+ vasárnap milánói (ööö vagyis bolognai) borda anyuéknál, a szülinaposom kapott kávédarálót, úgyhogy mostantól ihatunk fenszi kávékat
+ babalátogatás réges-régi barátnőmnél (olyan pici volt, hogy nem vettem észre, hogy ott fekszik a kanapén), és hiába nem szeretem a gyerekeket, a barátok, közeli ismerősök babáit aranyosnak találom
+ megint jöttek csomagjaim: még két adag matrica, egy Mizon hyaluronos hidratáló és egy kompakt Tangle Teezer hasonmás, amit egyből be is vágtam az utazós neszeszerembe, illetve az utolsó pillanatban befutott a Wishtrend rendelésem is
+ könyv: Ami nem öl meg - oh yeah, hirtelen annyira elkezdtem várni ezt a könyvet, és tűkön ültem, hogy végre megkaparinthassam. Valahogy ez az olvasási élmény hiányzott egy ideje az életemből, amikor nekiállok egy friss és ropogós könyvnek, és egyből beszippant az egész
+ könyvtárazás: 7 könyvvel tértem haza, fogalmam sincs, mikor olvasom el őket
+ vééégre kipróbáltam a híres Nigella-féle citromos csirkét, hááát... én inkább maradok a bevált, vajban és almával sült majorannás változatnál
+ már csak hármat kell aludni :)))))

És felétek?

15 megjegyzés:

  1. Jól hangzik, a betegséget leszámítva persze... Jobbulást, és gyorsan gyorsan!
    Régen utáltam a basic felsőket, egyre inkább szeretem ahogy "öregszem", nagyon idézőjelben öregszem azért :D
    Ami nem öl meg, ajj, kíváncsi leszek hogy tetszik! :)))
    A héten volt pár rossz élményem, és rengeteg melóm, de kezdem behozni magam a blogon, sok-sok piszkozatot végre megszüntettem, és jönnek és sorakoznak a beidőzített posztok. Illetve három db egy hónapja tologatott adminisztratív dolgot is letudtam szóval huhh, mindemellett pedig egy negyediknél elírták a nevem, szóval kezdhetem elölről, de legalább az ő kontójukra :D ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajta vagyok, remélem, más krach már nem üt be, közben még a bölcsességfogam is megindult 7 év mozdulatlanság után :D
      A basic felsőkkel ugyanígy voltam/vagyok, most már sokkal egyszerűbbnek érzem így az életet, nem kell annyit gondolkodni az öltözködésen, régen meg nem értettem, hogy ki veszi meg ezeket :D
      Az Ami nem öl meg eddig tök jó!
      Sajnálom, hogy nem csak a jóból jutott a héten, a posztokat viszont várom nagyon!:)
      Ohh pedig emlékeim szerint nincs túl bonyolult neved :D

      Törlés
    2. Remélem semmi bajod nem lesz, mire utazol, drukkolok! :)
      Na, akkor tényleg ugyanúgy vagyunk, voltunk a basic felsőkkel :D :D én se értettem ki a halálnak kellenek ilyen cuccok, főleg kettesével, ahogy sokszor csomagolva vannak a rövid meg hosszú ujjú pólók :D
      Egy része már kiment a posztoknak, de van még a talonban, és persze lesz témázás is :))))
      Hát nincs bonyolult nevem, erről ennyit... és ha tudnád mennyit szívtam már vele, majd egyszer ha ellátogatok arra feléd egy kv mellett elmesélem :D

      Törlés
    3. A témázást mindig nagyon izgatottan várom, de sosem tudom, mikor érkezik, ezért mindig örülök neki, amikor hirtelen megjelenik :)))
      Ja, amúgy a névvel kapcsolatban megértelek, nekem is 8 betű a nevem, de voltam már sok minden, főleg Katalin...

      Törlés
    4. Az a jó, ha lehet rá várni, és meglepiként érkezik :))) ;)
      Ó, szerintem nem okoz gondot a különféle ügyintézőknek, hogy bármilyen nevet elrontsanak :D

      Törlés
  2. Hülye vírus, jobbulást, a bölcsességfog hülye dolog, vmi C-betűs szájvízzel öblögettem pár éve, amikor nekem is nekiállt kinőni.
    Ruhák - már tegnap elkezdtem agyalni rajta mit kell vennem ősszel (basic hosszú ujjú póló, meg ilyen poncsó, vagy cape, vagy mi a csoda is kell).
    A cicás matricák nagyon cukik, adsz egy linket honnan vannak? :D
    Vasárnap mész? (vagy rosszul számoltam?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Corsodyl? Mindig van itthon, hálisten nem kell túl gyakran :)
      Amúgy ez most kivételesen nem fáj (és egyelőre szerintem ennyi is volt, folyt. köv. :D), és rettentően örülök, hogy most normális irányban nő, mert eddig keresztbe nőtt, szóval lehet, hogy valami orvosi csoda vagyok.
      Ősszel engem is elkap a ruhatár-megújítás, gondolom neked most a pakolás is hoz majd új igényeket :) de amúgy ha kiszortírozol egy csomó ruhát, utána rá fogsz jönni, hogy mi az, ami tényleg kell, és jobb lesz így vásárolni is :)
      A matrica innen van pl.: http://www.ebay.com/itm/391186011548?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
      (Amúgy 4 csomag matricát vettem egyszerre, ebből sikerült kettőt, ez annyira én vagyok...)

      Igeen, vasárnap repülök az én drágámhoz :))))

      Törlés
    2. Igen, az! :)
      Tegnap már vettem egy csíkos basic hosszúujjú pólót a tescóban :D
      Neki kéne vmelyik du állnom a szortírozásnak,és jöhetnek az új darabok amik tényleg jól állnak, meg 'örömet okoznak'.
      Köszi!
      Jaj már úton vagy, akkor már elkéstem azzal, hogy jó utat! :)

      Törlés
  3. Ú, de jó, hogy már csak ilyen kevés van hátra az indulásig :)
    Remélem azóta jobban vagy, és a bölcsességfogaddal sem lesz semmi gond. Én annyira röhögök magamon: úgy vártam az őszt mint a messiást, erre az első adandó alkalommal sikerült piszkosul megfáznom, úgyhogy keddtől így csináltam végig a hetet, mert persze otthon maradni nem lehet, munka van... Most a hétvégére aktívan nem terveztem semmit, ágy, kuckózás, forró italok és olvasás. Úgyhogy ez kicsit rá is nyomta a bélyegét a hetemre.
    Csatlakozom a basic felsők rajongói klubjához. Az én gardróbomban is egyre több ilyen cucc van, az elegáns ruhák között is meg lehet találni a basic verziót, ami nekem melóhelyre tökéletes.
    A héten már én is mandulás YR tusfürdővel fürödtem. Érdekes, hogyan vágyunk évszakok váltakozásával más illatok után.
    Tök jó a könyvtáras kupac :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de még nem fogtam fel... :)
      Aha, azóta helyrejöttem, és a fogam is lenyugodott talán :)
      Óóó, és táppénz akkor ezek szerint most nem volt opció? Sajnálom, hogy lebetegedtél, remélem hétvégén tudsz pihenni és nem kell nagyon küzdened a betegséggel! Amúgy szerintem még mindig jobb ilyen időben betegnek lenni, mint 35 fokban, legalább jól esik a meleg ital meg a takaró meg ilyesmik.
      Éljenek a basic ruhák! Ráadásul nem is kerülnek annyiba, mint az egyedibb darabok (persze azokból sem árt azért néhány).
      Ó, az az YR mandulás ráadásul jó marcipános, igaz? Legközelebb megnézem azt is, mert most csak a makadámdiósra hajtottam, de az nem volt, úgyhogy mentem is tovább.

      Törlés
    2. Mikor ott leszel már biztos felfogod :D
      Sok a meló, nem díjazták volna a dolgot. Ma pizsis és ágyban maradós napot tartottam, el is olvastam a Távoli órákat. A lazsálás határozottan jót tett a náthámnak :)
      Tényleg, a basic cuccokban még az áruk is jó. A H&M-ből van jó pár, és azokat legalább nem sajnálom sűrűbben lecserélni, mert szerencsére nem vészes az áruk.
      Igen, ez az, tisztára mintha a marcipánt szagolgatnám. Ez szerintem biztos lesz, ezt eddig még mindig láttam a boltban náluk. Nem is tudom, hogy mi legyen majd a következő tusi tőlük :D

      Törlés
    3. Kénytelen leszek :D
      Ja, értem, persze. Remélem, jövő hétre kikeveredsz a megfázásból, ősz mondjuk pont nem lesz megint, hanem nyár, de nem baj, a hangulat azért már adott. :)
      YR tusiknál mindig nehéz a választás! :) Nekem mondjuk van néhány, ami egyáltalán nem tetszik, de a pár örök kedvenc miatt érdemes visszatérni, főleg, hogy sehol máshol nem lehet ilyen illatokat kapni (pl. kv, levendula, marcipán:))

      Törlés
  4. Én meg most egy baglyos és egy pandás felsőt vettem, sose növök fel. :D
    Imádom a mandulát, és az YR mandulás tusfürdője szerintem isteni, nem túl gejl az illata, pont jó. :)
    Nagyon jó utat neked még egyszer, várjuk a beszámolót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a másik kedvenceim a vicces, a feliratos meg a cuki állatos felsők, szóval ebben is hasonlítunk :D A baglyokat és pandákat meg kimondottan imádom. hol vettél ilyen pólókat?
      Na jó, rábeszéltetek a mandulás YR tusfürdőre! :D
      Köszönöm szépen! :)

      Törlés
    2. A balyosat a New Yorkerben, a pandásat a Takko gyerekrészlegén. :D Múltkor voltunk vadászni egy barátnőmmel kimondottan ilyen felsőket. :)
      Jól teszed, remélem neked is bejön majd. :)

      Törlés