2015-09-17

Things I Love Thursday #35

A nyilvánvalón kívül - miszerint az elmúlt napokat Velencében töltöttem - sikerült összegyűjtenem pár boldogságforrást az előző hét napból, különös tekintettel azokra a napokra, amikor még itthon voltam. Olaszországot most nem keverem ide, mert akkor begörcsölne az ujjatok a sok görgetéstől (később még úgyis be fog). 


+ Asus Zenbook, boldogság, kényelem, 1,4 kg - új céges laptop, el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok érte
+ életem első Paula's Choice termékeivel kísérletezem, tök jó, hogy lehet rendelni mintákat, így nem fürdesz be a cuccokkal
+ Mango Lassi Chai a Rossmannól, köszi a tippet, Dóri! :)
+ tegnap 10 óra utazás után este 11-kor hazaérve felturbózott grilled cheese és remulád mártás fogadott, jó volt erre (is) hazajönni
+ ma-holnap még szabadság, tele vagyok tervekkel, amelyek közül az egyik az, hogy megküzdöm a nyaralás utáni depresszióval :D (és az első cikkben, amit a témában találtam, nyilván milyen képek vannak). Egyébként nem szoktam szomorkodni utazás után, de ez most más, úgy érzem magam, mint akit elhagytak.

És felétek?

19 megjegyzés:

  1. Üdv, itthon :) Eddig csupa szép képet láttam, kíváncsi vagyok hogy telltek ott a napjaid!
    Örülök, hogy bejött a tea! És köszi, lecsekkoltam én is urban-evenél, hogy milyen kuponok lesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan talán alakítok valami posztot, egyelőre képet szerkesztek. De majd lesz többféle beszámoló is - spoiler alert: k. jó volt :D)
      Amint megint hűvösebb lesz, ezt fogom inni, nagyon finom :))

      Törlés
  2. Ó, te már meg is jöttél?! Alig vettem észre, hogy elmentél, ah, de rövid kis miniszünidő volt ez :))) Persze a saját kis nyűgjeimmel voltam elfoglalva ;)
    Éljen az új laptop, olyan jó, amikor az elején még hasítanak és nem melegszenek túl, és működik az akksijuk! :D És olyan kis üresek még :D 1,4 kiló az jó könnyű :)
    Jó hír a héten, hogy tornázok, megjött a kedvem az alakreformáláshoz, turkálóztam jó felsőket, és elolvastam A marsit, és nagyon tetszett. :)
    Képzeld, vettem a Müllerben olyan tusfürdőt, ami spray állagú, olyan flakonban is van :O Te láttál/próbáltál már ilyet? Tökre megtetszett, és nagyon jó illatúak! :)

    Várom az élménybeszámolót!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, 3éjszakás minivakáció volt, hát lehet, kellett volna még 1-2 nap, de a derekam nem bírta volna a sok sétát :D
      Ó a laptopka csodás, most még 5 órákat bír, próbálom kímélni és folyton lemeríteni. És imádom, hogy ilyen pillesúlyú!
      Örülök, hogy szeretted A marsit, reméljük, filmben is jó lesz! :)
      De érdekes ez a tusi, ilyet még nem hallottam. Milyen márka ez?

      Törlés
    2. Gondoltam, hogy csak néhány nap lesz, azért remélem sok-sok jó belefért! :)
      Kneipp a spray-tusi, citronenminze-avokadenöl kombináció, de volt még kétféle másik azt hiszem, és Alverdéből is volt vagy 3-4 féle, de egyszerre gondoltam csak az egyiket veszem meg. Még nem próbáltam ki. :)

      Törlés
    3. Sok jó, igen. :)
      Na, legközelebb megnézem, amúgy hallottam már erről a márkáról valahol, az illat neve is jól hangzik. :)

      Törlés
  3. Kétheti összevont tilt, már ami eszembe jut belőle:
    - csomó képet átmásoltam a barátom laptopjáról, ami nekem nem volt meg - ennek örömére két év után profilképet cseréltem facebookon (tavalyi kép, mert én ilyen áptudét vagyok)
    - vettünk neki párologtatót, aztán teamécses híján hőlégfúróval melegítettük a viaszt, nagyon romantikus volt :D
    - ott volt állásinterjún a volt lakótársa, akivel eddig sem volt bajom, de olyan semleges volt, most meg elég sokat voltunk kettesben és meglepően jófejnek bizonyult
    - hazafele becsattogtam a Müllerbe és vettem egy csomag InvisiBobblet, nem vártam tőle sokat, de nagyon kíváncsi voltam, mert olvastam hideget-meleget róla, de megér egy misét, hogy amikor kibontom a hajam, nem fáj a fejbőröm, mint a rendes hajgumikkal. jól tartja is a hajam, nagyon megszerettem (úú, megnéztem a teákat is és tényleg voltak szuperek, de max. akkor fért volna el a hátizsákomba, ha kibontom a dobozt és szétosztom a filtereket, ahhoz meg nem volt kedvem - amúgy is van vagy húsz doboz teám tavalyról, amikor is egymás után vásároltam a teákat, de valami csoda folytán egyáltalán nem volt kedvem teázni)
    - elkövettem életem első (azt hiszem) duty free vásárlását és most van egy csodaszép pink utazós Tangle Teezerem! még nem tapasztaltam ki egészen, de eddig jobban bejön, mint a vaddisznósörtés, átéri a hajam a tüskék rövidsége ellenére és végre egy hajkefe, ami tényleg antistatikus!
    - óriási Yankee Candle rendelés - azt hiszem, pár évre el vagyok látva tartokkal!
    - itt voltak a barátom szülei, bár alig egy órát, de jó volt - a fejemben ők egy másik világhoz tartoznak, idézőjelesen, mert mindig egy másik országban találkozunk, így mindig nagyon furcsa őket itt látni, az 'én világomban' (igaz, ez még csak a második alkalom volt és az első, amikor a barátom nem volt itt közben)
    - lett egy macskánk, cuki
    - utolsó málnákat enni a bokorról

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Macska, de jóó! Milyen? :))
      Hű, Yankee Candle, épp most gondolkozom egy rendelésen, mert a bolti gyertyák mind olyan bénák. Te előtte megszaglásztad őket vagy csak név alapján rendeltél?
      A Tangle Teezer szerintem is tök jó, bár nekem ebayes változataim vannak, de teljesen jól funkcionálnak, minden kóccal megküzdenek:)

      Törlés
    2. Ööö, hát kicsi és fehér barna foltokkal. :D
      Név alapján rendeltem, egy volt csak amit ismertem. Még csak egyet kezdtem meg, a többi is jónak tűnik így csomagoláson keresztül. Egyszer végigszaglásztam Pesten az üzletet és nem nagyon volt olyan, ami ne tetszett volna, nálunk meg nem árulnak a közelben, így maradt a rendelés. Most főleg karácsonyi, téli-őszi illatokat rendeltem. (Nem vagyok nagy szakértő amúgy, eddig volt 3 tartom és annyi.) :)

      Törlés
    3. Biztos cuki :)
      Ok, akkor rábízom magam én is a megérzéseimre, szerintem mindjárt le is adok egy rendelést, de egyelőre 23 mintagyertya van a kosaramban, amit enyhe túlzásnak érzek. :D

      Törlés
    4. Én is kicsit túlzásba estem, 18 tartot és 4 mintagyertyát rendeltem. :D Eredetileg max. 10-et akartam, de láttam, hogy három plusz egy akció van, így beletettem amiket ingyen kapok, aztán nézegettem még kicsit és arra jutottam, egye fene, kicsivel többet rendelek és akkor ingyen kihozzák. :D

      Törlés
    5. Széép, jól tetted, én is kimaxoltam az ingyenes szállításig, nem merem leírni, hogy ez hány tartot jelentett. Végül úgy döntöttem, inkább tarttal próbálkozom, miután elolvastam egy csomó véleményt. Nagyon izgulok, hogy milyenek lesznek, remélem, jókat választottunk. :))

      Törlés
  4. Welcome back! :) Nézegettem a képeid az instán, baromira megjött a kedvem Velencéhez, nem mintha eddig nem lett volna, de most még jobban :))) Osztok-szorzok, de tervbe van véve lassacskán.
    Hú, az új laptop nagyon szuper lehet. Az enyém 6 éves, lassan kezdi magát megadni, már baromi meleg és úgy zúg mint egy repcsi felszálláskor :)
    A nyaralás utáni depi nálam ismerős fogalom, de tapasztalatból mondom, el fog múlni :) Velence pedig nem rohan sehová, vár vissza Téged.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy meghoztam a kedved, majd még feltolok ide is egy adag képet, remélem, azoktól még inkább megjön :)
      A laptopot nem szoktad néha kifújni? Bocs ha hülye kérdés, lehet, hogy szegény már öregségében ilyen hangos :)
      Igen, tudom, hogy elmúlik majd, de fura, mert más utazások után nem nagyon szoktam így magam alatt lenni. Mindegy, egyelőre tudom kezelni, remélem nem tart sokáig. :)

      Törlés
    2. Na, attól félek, ha elolvasom a bejegyzésed Velencéről, már nyúlok is a bőröndömhöz és pakolok :D Pláne azért piszkál ennyire, mert még soha nem voltam, ellenben Te már sokadjára és még mindig ilyen lelkesedéssel mesélsz róla, szóval ez jelent valamit :)
      De néha szoktam, de szerintem érik a csere. De remélem bírja még egy darabig, most nem esne jól egy ilyen kiadás.
      Talán azért vagy most így, mert annyira készültél rá, annyira vártad és a kedvencedről van szó.

      Törlés
    3. Nem tudom, mit tud az a város, komolyan. Irtózom minden mainstream dologtól és szerintem Velencénél közhelyesebb turistacélpont kevés van, mégis akkora a szerelem... minél többször megyek, annál nagyobb. Úgyhogy hajrá, kezdd csak el. :)

      Törlés
  5. Üdv itthon! :) Én már nagyon várom azt a bejegyzésed, ami után görcsöt kap a görgetőujjam. :D
    Egyébként a képeidnek köszönhetően elterveztem, hogy nekem tél végén vagy tavasz elején el kell mennem Velencébe, és kész. :) 6 éve voltam és akkor is csak egy napot, szóval ideje egy újabb látogatásnak. :) Én most 3 nap két éjszakában gondolkodom, szerinted az elég, vagy jobb a 4 nap 3 éjszaka?

    Láttam a laptopot Instán, nagyon szép! Én meg képzeld, szerintem most először ittam chai latte-t, vagyis nem emlékszem, hogy régebben ittam volna, és rettentően ízlett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, még készülök rá, azt sem tudom, mit írjak :D
      Hajrá!! :) Tavasszal egyáltalán nincsenek sokan, és már az idő is okés. Hát, nekem ez a 3 éjjeles téma se volt elég, úgy, hogy már sokadszor voltam, de nyilván attól függ, mit szeretnél megnézni. (Igazából a 3 éjjel se volt egészen 72 óra.) Rá kellett jönnöm, hogy baromi nagy a város, és minden kis szegletében van valami érdekes. Még majd írok bővebben úgyis arról, hogy ebbe a 3 napba mi fért bele.

      Milyen chai lattét ittál vagy hol?:) Ugye milyen jó cucc?:)

      Törlés
    2. Rendben, várom a bejegyzésed. :)
      Egy Madal Kávézó nevű helyen Pesten, és sima chai latte kávé volt, és ahh, nagyon ízlett, olyan kellemesen fűszeres volt, nem volt azért túl édes sem. :)

      Törlés