2015-11-05

Things I Love Thursday #42

Napi bölcs kérdés: miért van az, hogy ködben mindig a szürke autóknak nincs felkapcsolva a lámpájuk? Különben ez a mai hideg se zavar, hordhatnám a rókás (cicás? - még nem tudtam eldönteni) sapkámat, ha nem hagynám otthon állandóan. A kuckózós hangulatot a macska is átveszi, egész este alszik a kis párnáján az ágy alatt, meg bunkert is csináltunk neki a nappaliban, de azt folyton összebarmolja. 
Egyszer megnézném az őszt New Yorkban is: 

+ I<3NY feliratú szuvenírbögre (imádom a bögréket, már csak egy plusz szekrény kéne)
+ Csajos péntek este, breaking news: megvan hetünk közül az első lány, aki férjhez megy.
+ Halloween a The Walking Dead-del: nagyon le vagyunk maradva, de csak két részhez volt most energiánk (ezalatt Lajos popcornt csócsált)
+ Faragott tökök mindenfelé, amerre megyek.
+ Könyves: Harold Fry valószínűtlen utazása - ebben a regényben sokkal több van mint gondoltam.
+ Szép sorban leiratkoztam egy rakás promóciós hírlevélről.
+ Szintlépés! 3 év után végre meg tudtam simogatni a nagy fehér perzsamacskát a munkahelyünk udvarán. Kár, hogy az lett a vége, hogy a balesetin kötöttem ki tetanuszért esedezve, mert szépen megharapott.
+ A hét teája: Lord Nelson Ginger Fresh teapiramis a Lidl-ből, épp annyira gyömbéres, amennyi még nem sok, mellette ott a narancs meg egy kis savanyú íz, nagyon eltalálták!
+ Bomb csomag feketeborsos testradírral, egy álom ez a cucc, olyan mintha egy fűszerkertet dörzsölnék a bőrömhöz.
+ Mától az új szemüvegben feszítek.
+ Ma végre visszaviszem a könyvtárba az összes könyvet, 600 kg a táskám.

És felétek?

23 megjegyzés:

  1. Jessz, jessz, visítottam fel a poszt elejét olvasva, mert ez a fixa ideám nekem is, hogy direkt csinálják, hogy CSAK A SZÜRKE autók nem kapcsolnak lámpát, legyen akár köd, akár szürkület, félhomály, sötét... nincs bekapcsolva... nem látszik! Ordítani tudnék, de persze csak villogok rájuk veszettül. Köszönöm, hogy igazolást nyer ez a szürke autós tézis általad. :)

    Ú, kaptál tetanuszt? Nagyon megharaphatott. :/ Rossz cica :(

    Ez a feketeborsos is jó lehet, de az oldalról most engem a mentolos-csokis jobban csábítana :P nyammi http://furdogolyok.hu/hu/termekeink/tusolas-es-furdes/tusolovaj/jegkrem-tusfurdo-mentolos-csoki/ :) Ezt próbáltad már?

    Felém: hosszabb kihagyás után masszázs, és isteni volt, nagyon jólesett, megérdemeltem már. :) Faragott tökök mindenhoool és olyan szépeket láttam, boszisat is meg cicásat! :) :) nagyon hangulatosak. Tegnap hosszas és kellemes fürdőzés egy kimerítő nap után, finom lushos fürdőbombával. :) de nem emlékszem a nevére XD és már kidobtam a csomagolást, na mindegy. :)
    Hát, és kb, ennyi. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor pacsi, mert ez engem is rohadtul idegesít. :D

      Annyira nem volt vészes a harapás, de azt javasolták, hogy azért legyen. Még a veszettség elleni oltás is szóba került, de azt kihagytam, azóta minden nap kérdezem itt bent, hogy látta-e valaki élve a macskát. Egyelőre megvan. :)

      Ez a tusolócucc is jónak néz ki! Biztos nagyon fincsi illata van. Amúgy ez a radír kb a második termékem a Bombtól, de biztos nem az utolsó!

      Masszázs az szuper, hosszú kihagyás után neked nem fáj nagyon? :)
      Én örülök, hogy ez a tökös-halloweenes hangulat beszivárog hozzánk szép lassan :)
      Lushos bombák nevére én se szoktam nagyon emlékezni, meg a tusfürdőkre is nehezen :D a lényeg, hogy jó velük pancsizni.

      Törlés
    2. Nekem az első Bombos cuccom Pixiboxból volt. :) Vagy bagből? Nem emlékszem. :)

      Ó, azért nem volt akkora kihagyás, meg előtte sokat jártam, és teljesen kilazítottak már, szóval nem fájt most sem, de jól átgyúrtak. :)
      Én is imádom a tökös-halloweenes hangulatot, le a fanyalgókkal! :)

      Törlés
    3. Ezeket a dobozokat már én is keverem :D
      DE MAGYARORSZÁGON MINDENSZENTEK VAN!!! :D

      Törlés
    4. Persze, meg Amerikai majmolás a Halloween, holott kelta ünnep... :D ... az emberek olyan korlátoltak. Nekem semmi gondot nem okoz okt 31. tököt faragni és cukorkát osztani, nov. 1. meg temetőben gyertyát gyújtani. :)

      Törlés
    5. Igen, nagyon krolátoltak... Jó, vannak olyan nem-magyar ünnepek, amitől sikítófrászt kapok (pl. Valentin-nap), de ha valaki tartani akarja, hát én nem fogom lebeszélni róla :D Amúgy egyes magyar ünnepeknek se nagyon látom értelmét, szóval... :)

      Törlés
    6. A Valentin néha nekem is sok :D de aki akarja, ünnepelje. A magyar ünnepek lényeg, hogy piros betűs legyen, és essen hétköznapra, köszönöm. :D

      Törlés
  2. Bögrekhez nekem is kéne egy külön polc, van vagy 15 db, de még kelll :D
    Rossz cica :(
    Muti az új szemcsit!
    Én még ma megyek du vásárolni és remélem lesz egy-két örömbódottá okozó beszerzésem így este teszem ki - az amúgy karcsú listámat :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bögrékkel is nehéz leállni, igaz? :D
      Jó majd lövök valami képet, ha lesznek emberi fényviszonyok. :)
      Kíváncsi vagyok miket veszel, nézem majd a listát! :)

      Törlés
  3. Én ezeket a teaajánlókat már valahogy blokkolni fogom, mert komolyan kezdek átcsúszni a nem normális kategóriába :) Ma reggel 3 újabb dobozzal vettem az 5 bontatlan és 8 megkezdett doboz teámhoz, amiket btw mind szeptember közepe óta vásároltam. Pedig a múltkori marcipános ajánlásod még nagyon birizgál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi :D Nyugi, én is katasztrófa vagyok... minden nap tudnék több dobozzal venni, aztán max 4 bögrével iszom meg egy nap. Vajon mikor fognak ezek elfogyni? :D
      én amúgy még szívesen osztogatnám is őket, de itt az irodában senkinek se kell, otthon meg végképp :D

      Törlés
  4. Ó, jaj, te szegény, a tetanusz nem kellemes :( Nem semmi macsek lehetett...
    Én is ilyen bögremániás vagyok, van vagy 15 egyedi darabom otthon, általában utazásról vagy ezt vagy könyvjelzőt hozok haza.
    Csatlakoznék az ősz megnézéséhez NY-ban, mikor megyünk? :) Addig is ilyenkor és ha romantikára vágyom a hasonló nevű filmet szoktam megnézni :) (Vagy Meg Ryan és Tom Hanks közösét - a You've got mailt :))
    Én alig láttam faragott tököt :( - oké, ez Pest, de akkor is csak néhány virágboltban és kajálda előtt.
    Az én hetijeim: megjött a Láthatatlan fény, imádok vele este ágyba bújni :), ittam fincsi csokilikőrt, tegnap este meg Maci kávét jó forrón, mert fáztam (ismered? - koffeinmentes), illetve Dove mandulás tusfürdő mint új beszerzés.
    Gratula a barátnőnek! Az én baráti környezetemben fordított a helyzet, mindenki nős/férjezett és családos, egyedül én nem. Találkozókon kvázi mint Bridgit Jones úgy érzem magam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja hát ilyen félős cica amúgy, csak mostanában kezdett kicsit barátkozni. Aztán rossz helyre nyúltam. :D Azért nem haragszom rá, macskákra nem tudok :)
      A bögre jó szuvenír magadnak :) bár én annak is örülök, ha mástól kapok, mégis sokan elcsépelt ajándéknak tartják, pedig szerintem tök jó :)

      Menjünk! :D Jaj, mostanában csomószor eszembe jut a You've got mail, hálisten a magyar címre már nem emlékszem :D De annak tényleg olyan jó hangulata van... Mi most a Jóbarátokat toljuk ezredszerre, nekem ez totál az őszhöz kötődik, a sok hálaadási pulyka meg minden. :)
      Akkor ezek szerint betalált nálad a Láthatatlan fény? :) Én is nagyon várom már az előrendeléseimet, de semmit se hallottam még felőlük... elvileg megjelentek már, de még nincsenek magánkönyvtárban sem senkinél a molyon.
      Csokilikőr, de jó! A maci kávé régről megvan, igen, de az ízére már nem emlékszem :D

      Ha nem cseszegetnek hogy mi van a pasikkal, akkor nem gáz :D Nálunk nagyjából mindenki kapcsolatban él, de itt mindenki fiatalabb nálam, úgyhogy az esküvő még nem mindenkinél van terítéken :)

      Törlés
    2. Macikávé nekünk is volt, de én se emlékszem az ízére... :D

      Törlés
    3. Szerintem pótoljátok a Macikávé ízvilág kiesését, mert nagyon fincsi :) Gyerekkorom jött vele vissza. Egyet sajnálok csak, hogy elég édes, én meg cukor és mindenféle ízesítő nélkül iszom a kávém.

      Amúgy a bögre szerintem is teljesen szuper ajándék. Saját magamon szoktam nevetni, hogy otthon van teás, kakaós, karácsonykor használatos, kávés, hosszú kávés stb bögrém, amiket szigorúan ugyanarra használok :)
      Jaj, tényleg, a Jóbarátok, én azt nagyon bírom.
      Igen, klassz a Láthatatlan fény eddig, csak lenne rá több időm!
      Fú, miket rendeltél?
      Hm, sajna szoktak cseszegetni. Kedvenc kérdésem: de hát mi baj van veled? Kösz, biztos zombie és Quasimodo gyermeke vagyok, azért vagyok még egyedül :D

      Törlés
    4. Most kedvet kaptam ahhoz, hogy este kávét szürcsöljek, úgyhogy beszerzek egy macit :)
      Az Enyém a várat és az Armadát rendeltem meg, most látom, hogy Dórinak megjött az előbbi, úgyhogy remélem, lassan már ide is megérkezik!

      Nemár.... hú, kötélből lehetnek az idegeid, ha ilyenkor nem akadsz ki :D szerintem mindenkit lehetne ennyi erővel csesztetni, hogy te mér így meg mér úgy... jaj. Akkor nem csoda hogy Bridgetnek érzed magad néha. :) Nem tudom, mit lehet kezdeni az ilyen okos kérdésekkel, én hangulattól függően reagálok kedvesen / bunkón :D

      Törlés
  5. Ez a tetanusz tényleg nem hangzik jól. :/
    Jaj, ne írj kérlek teákról, mindig ilyenkor venni akarok. :D :D
    Én meg képzeld, megvettem a piros Moyra lakkot, vasárnap fel is kenem. :) Meg vettem Stühmer szaloncukrot, úristen, semmi mást nem is szabadna ennem, ha szaloncukorról van szó. :)
    Holnap én is megyek könyvtárba. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, fájt is a helye napokig, alig bírtam ráfeküdni :D
      Bocsánat :D Elárulom, hogy a legújabb szerzeményem, a Naturland téli vagy karácsonyi vagy milyen teaválogatása egyáltalán nem jön be :D Vagyis nem egyáltalán, de vannak kifogásolható dolgok benne :) Szóval azt semmiképp ne vedd meg :D
      Akkor tetszik a lakk? :) Szerintem gyönyörű, a héten én is felkentem egyik nap.
      Hú, szereznem kell ilyen szaloncukrot... hangolódásnak jó lesz. :)

      Törlés
    2. Ó, pedig azzal a válogatással szemeztem, akkor így nyugodt szívvel mondok le róla. :)
      Igen, már üvegben szerelem lett, remélem felkenve is jó lesz. :)
      Abszolút megéri, szerintem a legfinomabb szaloncukor, amit lehet kapni. :)

      Törlés
    3. Sokkal finomabb fűszeres, karácsonyos teák vannak annál, olyan gyenge ízük van... Meg találtam benne kettészakadt filtert is :S
      Jövő héten is lesz hét teája, úgy vigyázz! :D
      Asszem amúgy Stühmert vettem már valamelyik évben, de lehet rosszul emlékszem.. mindenesetre ha látok valahol, lecsapok rá! :)

      Törlés
  6. Kövezzetek meg, de szürke autóm van, és sosincs bekapcsolva a ködlámpa... :D Mellettem szóljon, hogy nem is égnek, és már rég szóltam a férfi osztagnak róla, igaz az még tavaly volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nem a köd, a sima lámpát se kapcsolják fel. :D és mindig a szürke autóóók. :D

      Törlés
    2. Igen,igen, én sem a ködlámpára gondoltam, hanem úgy általában a világításra :D

      Törlés