2015-12-03

Things I Love Thursday #46

Már csak két hét és egy nap és szabadság. Ez lebeg a szemem előtt folyamatosan, abba meg igyekszem nem belegondolni, hogy mennyi mindent kell csinálni addig, miközben totál dekoncentrált vagyok, és még folytathatnám. De nem teszem, mert mostanában úgy érzem, az a tendencia, hogy az emberek egymáshoz hasonlítgatják a problémákat, és ha a másiké egy pöttyet jelentéktelenebb, akkor lehetőleg ő már ne szóljon semmit. Szóval kuss a nevem. :D És most tényleg nagyon rövid a listám.

http://slanting.tumblr.com/post/134446898046

+ Új íróasztalt kaptam a munkahelyen, most már még nagyobb helyen csinálhatok kuplerájt!
+ Szombat este a csajokkal.
+ Névnapozás a családdal, fincsi kaja, jó kis ajándékok (+ francia krémes a Bergmannból)
+ Sütőben sült camembert fokhagymás bagettel.
+ Dash és Lily - ez a könyv mentette meg a hetemet, és picikét talán a karácsonyhoz is meghozta a kedvem.
+ Ezt a számot hallgatom és újra 15 vagyok!

És felétek?

14 megjegyzés:

  1. Ohh, Sum41! Imádom őket! :)
    Azért minden ellenére, jó kis heted volt. :) Velem most nem sok jó dolog történt (kivéve, hogy vettem egy gyönyörű taupe színű körömlakkot :D), az egész hét egy merő idegesség és gyomorgörcs kupac volt. Remélem, hogy innentől már csak jobb lesz... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó! :)
      Hát, próbáltam kiragadni néhány jobb momentumot, de amúgy nekem is elég gáz ez a hét. Remélem, a stressz kiváltó tényezőid csitulnak és változik a helyzet nálad. :)

      Törlés
  2. Itt is írom - már csak két hét, kicsit több? :)
    Fincsi kaják azok jók. Örülök, hogy bejött a Dash és Lily, ki is olvastad már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, elolvastam és én nagyon imádtam, tényleg sokat javított a lelkivilágomon. :)

      Törlés
  3. Kitartást!
    Nekem már csak egy hetem van a suliból, de az brutális lesz, aztán lesz egy kis pihi a vizsgaidőszakig. De engem már teljesen megszállt a karácsonyi hangulat, ami egyrészt tök jó mert borzasztó lelkes vagyok mindenféle apróság miatt (megjöttek az ebay-es plannerjeim és gyönyörűek, vettem egy apró fényfüzért a Rossmannban és teljesen el vagyok tőle ragadtatva, a Tescoban pedig egy piros kockás pizsamát amiért annyira odavagyok, hogy legszívesebben abban mennék mindenhová) másrészt képtelen vagyok vagyok a tanulásra koncentrálni.

    Nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz majd a Dash és Lilyről, fülszöveg alapján nem tudtam eldönteni, hogy érdekel-e (vagyis hát persze, hogy érdekel, minden könyv érdekel :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor kitartás neked is! :)
      A Tescós kockás pizsamákért én is odavagyok! :D Sokszor jobban örülök egy pihepuha pizsialsónak, mint egy olyan ruhának, amit utcára is hordhatok. :) (amúgy van olyan tescos pizsamafelsőm, amit utcai pólóként hordok:D)
      Milyen plannert rendeltél?

      A Dash és Lily nekem nagyon tetszett, most eleve totál le van fáradva az agyam, és különösen jól esett egy kis karácsonyos-havas New York-i történetet olvasni. A gyerekkorom lelkesedését hozta vissza, ami sajna már nincs meg. Nem világmegváltó könyv, de a maga műfajában szerintem teljesen rendben van.:)

      Törlés
  4. Juj Kata! Pedig annyira írni akartam neked, de akkor itt utólagosan is: boldog névnapot! :))
    Dekoncentráltság itt is, pontosabban inkább azt érzem, hogy széthullottam egy kicsit. Tegnap pl. nem bírtam és este 9kor már aludtam :) Istenem, mint valami kisbaba!
    Camambert - imááádom! :) A Dash és Lilyre egyre jobban megjön a kedvem, csak nehogy könyvesbolt mellett menjek el ma :)
    Hú, nálam igazából nem is tudom mi volt: talán a két nap miniszabi, meg a Toffee Nut kávé a Starbucksban, meg hogy hétfőn megszületett a barátnőm kisfia és meglátogattam őket. Cukiság a kisember :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nagyon elég már ez az év, nem? :) Ránk fér az alvás, így a hétvégének hála sikerült 9,5 órát aludnom, jól fájt is a fejem, amikor felkeltem :D Jó lehetett a miniszabadságod akkor! :)
      A Dash és Lilyről majd írok, remélem a hétvégén össze tudok szedni róla valamit, nálam teljesen betalált a maga kis egyszerűségével. :)

      Törlés
  5. De jó ez a kép! :) Én már botrányosan kevés munkanapot dolgozok év végéig, megsemondommennyit, de már így is tűkön ülök, hogy karácsony legyen, meg még előtt egy hosszú hétvégém ;) jupiiii néha olyan nehéz kibírni az év végét... :) ennél csak az év eleje lesz rosszabb :D
    Múltkor eszemben volt valami, hogy majd megírom neked csütörtökön a tilthez, hogy az milyen jó volt nekem a héten, és sehogy se jut eszembe... ilyenkor mi van, az agyam szita, vagy mégse volt olyan jó az a valami? :D

    Egyébként én most ebbe a telenoros zenébe vagyok beleesve kicsit: https://www.youtube.com/watch?v=ENEJ_eY9XY8 A refrénnél fogsz rájönni, hogy melyik reklámzene az. Nekem bejön. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és tényleg, utólagosan is boldog névnapot neked! :)

      Törlés
    2. Hűdejóneked! :) Irigykedem, de persze pozitív felhanggal :D
      Az év elejétől annyira nem félek, akkor már ki leszünk pihenve (feltéve ha a szomszéd nem csap megint akkora szilveszteri bulit, hogy hajnali hatig üvölt a mulatós), nekem az utóbbi években egész sok energiám van így január elején :)

      Szita agy nálam is van, nem tudom, nálad ez volt-e a helyzet. Memóriám lassan mint az aranyhalé, de semmi gond.

      Hát most épp ezt a zenét dudorászom, mert meseanyu is beleírta a pénteki listájába. :) Tényleg tök jó szám, bár a reklámot hozzá nem ismertem eddig (se tévé, se rádió).

      Köszi!:)

      Törlés
    3. Hihiii bizony, kis lustizás, olvasás kell már. Hát, nem tudom, én semmivel se szoktam magam energikusabbnak érezni januárban, főleg hogy nagy zabálások jellemzők karácsonykor, és a szilveszter is mindig olyan közel van a köv. munkanaphoz. De legyen idén másként. :)
      Ah az agyamat ne is emlegessük, a héten elhagytam a Kindle-t a lakásban... 5 percig kerestem, mindent felforgattam, még a hűtőben is néztem, meg az elrakott, összehajtott ruhák közt... :) Egy sötét párnán volt, tök beleolvadt. Esküszöm már majdnem sírtam, hogy hogy lehetek ilyen béna és feledékeny, hogy hova teszem...

      Törlés
  6. Én meg nem emlékszem, írtam-e neked, ha nem, akkor itt kívánok boldog névnapot utólag is! :)
    Azért szerintem az is jó, hogy ennyi dolgot fel tudtál sorolni. :)
    Nekem ez a hét katasztrofálisan indult, kedd este már csak kínomban röhögtem, hogy csak velem történhet ennyi szerencsétlenség. De szerencsére tegnap óta sokkal jobb minden, voltam karácsonyi vásározni, ma voltam az S-ért, ami gyönyörű, holnap pedig baráti találka és egy operaelőadás vár rám. :)
    Azért a szabit én is várom, sajnos én még végül 23-án is dolgozom. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      A kedd nálam is rettenet volt, és azóta sem lelkesedem eddig a hónapért, de örülök, hogy nálad javult a helyzet! :) Az S-t közben én is megrendeltem, hálisten Amadea szólt, hogy milyen kedves áron dobálják a Geopennél.
      Oh, de jó lesz neked :/ Két ünnep között lesz azért egy kis szabid?

      Törlés