2015-12-31

Things I Love Thursday #50

Az utolsó TILT 2015-ben! Mondjak még hasonló nyilvánvaló tényeket? Például, ahogy a szám is mutatja, csak két olyan hét volt, amikor nem született lista. Jövőre természetesen folytatom a mutatványt, illetve továbbra is várom a ti verzióitokat, meg olvasgatom a hasonló posztokat az instant boldogságokról. :)


+ Ismét osztálytalálkozóztunk, bár ezúttal csak négyen voltunk az osztályból plusz pasik+csajok.
+ Tökéletes semmittevésben telő hétvége.
+ Befejeztem a Kulcsot (Engelsfors-trilógia 3.) meg pár óra alatt elolvastam A zenélő angyalt (Molnár Ferenc, Velencés könyv).
+ Star Wars 7! Szórakoztató, és a hozzám hasonló kocastarwarsosokat szerintem kiszolgálja, egy BB-8 meg tök jó lenne itthonra, illetve Csubakka for president.
+ Leárazások - egy The Body Shop csomag érkezett néhány nagy kedvencemmel, másnap pedig egy óriási Lush doboz, feltankoltam, na.
+ Arcpakolás-hegyek! PuPillától is érkezett kettő, mindegyik szuper, főleg a H&M-es mézes lehúzható, szinte egyben lejött. :D És végre van Lush Cup O'Coffee-m, csak az illatában csalódtam.
+ Évzáró posztokat olvasni.

BUÉK mindenkinek, jövőre (mondjuk holnap) találkozunk! :)

19 megjegyzés:

  1. Ó, tényleg, a The Body Shop leárazáson is körül kéne néznem. :)) A Cup O'Coffee-ról meg írhatnál majd bővebben, annyian dicsérik, hogy már gondolkodom a beszerzésén.
    Jövőre én is legalább két évzáró posztot tervezek írni, úgyis lesz három napom, amikor semmit sem csinálok. :)
    És igen, BB-8-et mindenkinek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak jó dolgok. Pl a giga-mega méretű testvajak. :)
      A Cup O'Coffee illata szerintem nagyon rossz, olyan égett kávé szaga van... A szemcsék elég durvák benne, viszont nekem szép lett tőle a bőröm így első használatra. Érzékeny bőrre biztos nem ajánlanám, ill. mindenképp szaglászd meg, mielőtt lecsapsz rá. :)
      Nagyon várom a posztjaidat! :)

      Törlés
  2. Jaj, tegnap néztem meg én is a SW7-et és BB-8 nekem is kell :) Nem vagyok keményvonalas rajongó, így én is jól szórakoztam a filmen.
    Tök jó, hogy ennyi tilt született nálad az évben, jövőre is jövök és olvaslak, mindig felvidít a listád :)
    Én a Lush-nál engedtem meg magamnak karácsony előtt egy kis luxust: megvettem a Santa nevű ajakradírjukat. Életemben először használok ilyen terméket és nagyon jót tett az ajkamnak szerintem.
    Éljenek a tökéletes semmittevős hétvégék és az évzárós posztok! :))
    BUÉK neked is Kata!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BB8 imádnivaló, nagyon jól kitalálták. :) De azért R2D2 is édes volt, úgy örültem neki :)
      A Lush ajakradírok nagyon jók, szerintem is! :) A Santa az ami ilyen kólás illatú?
      Boldog új évet! (Mert most már úgyis 2016 van) :)

      Törlés
  3. A Santa ajakradírt én is megvettem, és én is tök jónak érzem a hatását. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuperek ezek a radírok, nekem a bubblegum van, és imádom, de a Popcornt is szerettem, csak abban elég nagyok a szemcsék.

      Törlés
  4. Szia!

    Lush csomagom nekem is érkezett tegnap. De kissé csalódás. Én is megvettem a Cup O'Coffee-t, a kisebb kiszerelést, de január 24 lejár a szavatossága, annyi idő alatt nem fog elfogyni, dec. 27 rendeltem. Rakhattak volna a dobozomba frissebbet szerintem. Értem már miért volt az 50%-os termékek között (nem karácsonyi termék ez szerintem). A testradíromon (Rubrub szilárd) nincs semmilyen szavatosság (egy papírzacskóban érkezett, de nem írták rá meddig áll el), az egyik ajándékcsomagban pedig enyhén megolvadva érkezett a szappan, mert a dobozban a kitöltőanyaghoz ragadt már. Valami papírba vagy celofánba legalább belerakhatták volna (persze ennek se tudom a szavatosságát). A többi termék rendben volt, szavatosságügyileg is. Én azért inkább a boltban vásárolnék, ha nem lennék vidéki. Jó sok pénzt költöttem Lush-ra, de nem minden kifogástalan, legközelebb 2x meggondolom a webshopos vásárlást. Úgy látom Mo.-on a minta ajándékozás se jellemző a Lushnál. A dobozban nem volt minta, decemberben vettem a boltban Pesten egy arctisztítót, tégelyes, de egy vacak papírba se rakták bele, minta se volt. Bécsben vettem egyszer egy masszázstömböt és adtak mellé 5 mintát, pedig nem kértem. A szavatosságra mindig ügyelek, hát a Lush munkatársai ezek szerint nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is néztem, hogy az enyém meddig jó. De szerintem ezek ilyen friss cuccok, és nem állnak el sokáig. Anno a Let The Good Times Roll-ra is valami iszonyat rövid határidő volt írva, de a sokszorosáig tudtam használni. Tedd hűtőbe és akkor nem lesz gond szerintem.
      A RubRub szerintem sokáig elég lesz, főleg, hogy nagy része só.
      Külföldön jobban csinálják már ezek a boltok, szerintem több a tapasztalat, vagy nem tudom. De a boltban Magyarországon is nagyon kedvesek és segítőkészek, legalábbis amelyikben voltam. Ez a webshopos vásárlásnál persze nem igazán jön át.
      Remélem, azért szeretni fogod a dolgokat, amiket vettél!

      Törlés
    2. Az arcradíromat novemberben gyártották (én karácsony után rendeltem), biztos van nekik frissebb, mert már nem akciós a honalapon, csak így sózták rá a vevőre azt ami már nem áll el sokáig. Én 150g-ot nem vettem volna meg ha tudom, hogy január 24-ig jó. A friss pakolásoknak pont az a lényegük, hogy nem állnak el az ajánlott felhasználási idő után. :-S
      Azokat a termékeket amelyeken látom mikor jár le, nagyobb bizalommal használom.
      Amúgy látom, neked is túl sok töltőanyag jutott a dobozba, én egy átlagos kukászacskónyit dobtam ki, felesleges volt annyit belerakni a dobozba.

      Törlés
    3. Most nézem, az enyémet szeptemberben... nem igazán értem én se ezt, amúgy most utánanéztem, ez nem a friss arcpakolások közül való, hanem az arctisztítók között szerepel, és a "fresh" címke sincs ott.
      Igen, az én dobozomat is jól megpakolták, biztos nem volt kisebb dobozuk, vagy nem tudom. Néha még reménykedem, hogy az óriási mennyiségű töltőanyag mélyén találok még valamit. :D

      Törlés
  5. BUÉK Neked is! :)
    Lassan már ufónak érzem magam hogy még nem láttam a SW7-t, pedig rajtam kívül MINDENKI, remélem januárban lesz időm elvonszolni magam moziba. Fura érzés, hogy mindenki tud VALAMIT, amit én nem :D
    TILT-em most nincs, csak annyi hogy jól alakult a karácsony, többé-kevésbé úgy ahogy terveztem, de még mindig hiányzik a hó, lustálkodás level 200, olvasni is volt időm, bár kivagyok hogy idén csak 38 könyvet vettem a kezembe, na de majd jövőre :)
    Még egyszer BUÉK, jövőre Veled ugyanitt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy voltam vele, hogy majd ráér januárban, de annyira jöttek a spoilerek, hogy inkább elmentünk most. :) Nagyon élvezetes ez a rész, de azért eléggé a régi filmek kaptafájára épült a sztori meg minden.
      Hozzánk holnapra (vagyis mára...) már írnak havat, én bevallom, nagyon örültem, hogy eddig itt Győrben megúsztuk hó nélkül és már most utálom a hideget. :D
      És úgyis tudod, hogy nem a szám a lényeg az olvasásoknál, remélem, sok szuper könyvhöz volt szerencséd, és hogy 2016-ban is úgy lesz! :)

      Váárlak! :)

      Törlés
  6. Gé egy BB-8-et kért karácsonyra, végül kapott is egyet az egyik barátjától, csak éppen plüss kivitelben. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, close enough :D De biztos annak is örült, olyan cuki! :)

      Törlés
  7. Gratula a Kulcshoz, önvédelmi fegyver méret! :D Én is gondolkozom most, hogy mely boltokban tankoljak fel a leárazások miatt - H&M esélyes nagyon! Meg a Lusht is ki kéne próbálnom... :D
    Hű ezek az évzáró posztok - több napnyi olvasnivalót adnak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, hatalmas, de nem baj D
      A H&M-en én is gondolkozom, mondjuk most főleg az online-on. Jó lett a szhelyi boltjuk? A győriben olyan ritkán találok normális dolgokat...

      Törlés
  8. Kedves Cicamica,bár a Ricsi vitt a bűnbe,azáltal,hogy megmutatta a blogodat,és azóta "kényszeresen" 😊 olvasni szoktam,hogyan élik az életüket a XXI. században a könyvmoly csajok.De jó olvasni,hogy a brazil,mexikói,török sorozatok valamint a többi agymosó kereskedelmi tv-s műsorok mellett sem veszett ki az olvasás iránti igény,vágy. Bár korunkban ez az igény,vágy egy törpe kisebbség privilégiuma, sajnos, de amíg él,addig van remény,hogy az értelmiségi lét nem hal ki,mint a dinók. Néha jókat mosolygok a "csajos" posztokon,lehet,majd az egyik általatok imádott körömlakkkot kipróbálom (na jó,ez csak vicc 😉)De mint könyvmoly, idén is olvasni fogom az írásaid. Nem baj,ha pasik is követnek.(egy sötét sikátor helyett,legalább az interneten 😊)Boldog új évet kívánok Neked és minden könyvmolynak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Matyi! :) Bevallom, én se mindig szerettem olvasni, bár ezt a közoktatásra fogom. :D TV viszont nincs az életemben, amúgy léteznek még ilyen szappanoperák, komolyan? :D
      Én örülök, hogy visszatérsz ide, igyekszem a jövőben nem uncsi lenni, de azért lesz beauty poszt is, azokat majd ignoráld, kérlek :D
      Boldog új évet neked is!

      Törlés
    2. Ami megmosolyogtatja az embert,az nem unalmas.:) A beauty igazán csajos poszt,maximum kiegészíthetnéd olykor a pasi követőidnek egy Lajos beauty sarok kandúroknak résszel. :) Aranyos ez a csajos banda, szeretem olvasni.

      Törlés