2014-10-12

Amikor a lányok megőrülnek - 2014 ősz

Idén is alakítottam egy kicsit a Glamour-napok alkalmából, így gondolom egyértelmű, hogy ez a bejegyzés a beszerzésekről fog szólni. Akit ezek a felszínes témák irritálnak, nyomjon egy ikszet gyorsan a lap tetején, én viszont imádok beszerzős posztokat olvasgatni és videókat nézegetni, és biztos vagyok benne, hogy vannak hozzám hasonló elvetemült emberek. 
Megint az illatszerekre mentem rá, az Árkádba (Győrben itt van minden értelmes ruhabolt) ilyenkor nem szoktam ellátogatni, idén viszont az 576-os kupon miatt kivételt tettem, az édesem körbenézett ott játékügyben, én addig az Yves Rocher-ban garázdálkodtam, aztán menekültünk a szombat délutáni embertömegből. 

Péntek reggel azzal próbáltam felvértezni magam a hét utolsó munkanapjára, hogy a DM-ben beszereztem ezt-azt. Igazából egyedül a Manhattan krémes púder vagy én nem tudom mi volt előre betervezve, azt már régóta szerettem volna kipróbálni, végül a kasszánál kiderült, hogy nem olvastam el rendesen a kupont, és csak a szájravalókra van 50% kedvezmény, de akkor ez annyira már nem érdekelt. A szemhéjfilc az L'Oreal, a márka tusairól jókat hallottam, ezért hoztam el (és mert a Rimmel filcem elég haloványka). Semmi említésre való Maybelline-terméket nem találtam, úgyhogy a jólbevált Colorama egy nude árnyalatát hoztam el, a Rimmelnek meg itt nem volt standja, csak egy picike kis polcon árválkodott néhány dolog, szóval ebben az esetben is a lakk mellett döntöttem. A fehér lakkot egyébként nem önmagában tervezem hordani, nekem úgy nem igazán tetszik, inkább gyenge fedésű világos lakkok alá szeretném alapként használni. Az Alverde paletta pedig gyönyörűséges színeket tartalmaz, bár a koncepciót kicsit körülírhatták volna a csomagoláson, nem igazán világos nekem, hogy melyiket hova, meg hogy egyáltalán ezeket egyszerre "kell"-e használni. 




Szombat délelőtt anyuval elmerészkedtünk a Müllerbe és a Tescóba (F&F). Müllerbe nagyon ritkán jutok el, mert a Győr táblán kívül helyezkedik el, nem mondanám, hogy útba esik. Egyébként talán jobb is így, túl sok minden van ott. :) Viszont vásárlókból sem volt hiány, szóval igyekeztem gyorsan rohangálni a sorok között. A Bourjois Healthy Mix Serum alapozó miatt érkeztem, ilyet viszont nyomokban sem találtam (később a Douglasben is megnéztem, de ott sem volt, van ötletetek, hogy hol nézzem meg?). Így a Müllerben nem csaptam nagybevásárlást (itt 20% kedvezmény volt mindenre), egy pumpás Body & Soul mandulás testápolót vettem és egy Maybelline Baby Lips színezett ajakápolót, ez utóbbira a hazai megjelenése óta fentem a fogam. Két chai teát is vettem, és azt hiszem, itt az idő, hogy elmélyüljek a chai fogalmában, mert ez a Classic Chai például teát egyáltalán nem is tartalmaz, ellenben brutálisan fűszeres (nem csoda, csak fűszerekből áll az összetevőlista). 


A Tescóban csupa hasznos dolgot vásárolgattam, egyébként teljesen odavagyok az F&F pizsamakínálatáért, illetve az otthoni ruházataiért. A képen nem szerepelnek (féltem, hogy valaki kilyuggatná őket), de vettem három pár harisnyát, igaz, egyelőre nem látom magam előtt, hogy ezek rám is fognak jönni. M-es mindegyik, de a csípőjük szélessége alapján kb egy hatéves kislányon tudom őket elképzelni, még nem mertem felpróbálni őket. Illetve most látom, hogy a fekete farmerom is lemaradt, de szerintem kép nélkül is tudjátok vizualizálni. 
A kockás háttér az egy flanelköntös-féleség, pont ilyenre vágytam, szóval ennek nagyon örültem. A cicás zoknit már a neten kinéztem (és nincs sarka a zokninak, ez milyen?), a mosómedvés pedig egy négyes csomag része. Normális az, hogy ennyire imádom az állatos zoknikat?
A nyuszis-egeres-rókás-baglyos-madaras pizsama pedig tegnap este óta rajtam van (bocs, ha ez túl sok infó), nem tudok megválni tőle, legszívesebben dolgozni is ebben mennék. Lajos keze (lába...) meg kötelező elem. 




Az Yves Rocher-ba is benéztem, ha már egyszer arra jártam, gondoltam hozok egy jó kis tusfürdőt, de nem találtam semmi igazán téli illatot (hacsak a grapefruitot nem számítom annak). A kuponomat sminklemosóra váltottam, a jobb oldali sampon törzsvásárlói kártyával 550 Ft volt (ráadásul parabén- és szilikonmentes meg környezetbarát), a hajvégeim rendbehozása érdekében pedig lassan mindent bevetek, ezért vettem meg a szintén szilikonmentes kondicionálót. 


Majdnem mindent kipróbáltam már egyszer, de véleményt még nem alkotnék semmiről ennyi idő után. Ha megérdemlik, úgyis bekerülnek a havi kedvencekbe. :)
Ti használtok bármit a fenti termékek közül?

És ami még jobban érdekel: mit szereztetek be a Glamour-napokon?

Update: jó lett a harisnya...

34 megjegyzés:

  1. Mennyi cukiság :)) Azok a zoknik *.* A rimmel lakkokat imádom, de most nem vettem mert kezd túl sok lenni :D
    Én kevésbé voltam 'eredményes' (bár a pénztárcám ennek csak örül) - dmből szereztem be hajfestéket, dezodort, arcradírt - ez persze nem is volt akciós, páromnak testpermetet, Müllerből végre az essence hello autumn szemhéjpalettát, amit ma már fel is kentem reggel. C&Aból egy új táskát meg kötött (belül finom szőrös) körsálat zsákmányoltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs olyan, hogy túl sok körömlakk:D én tegnap rendezgettem őket, de megszámolni nem mertem...
      Akkor meglett a paletta:) Tetszik?

      Törlés
    2. Én 30 körül járok :D Csak a hely fogy, mint a könyveknél!
      Meg-meg, tetszik, főleg a hátulján lévő használati utasítást követve. Egy-két szín lehetne erőteljesebb, bár pont ez a visszafogott színvilág a lényege, de én buzgón felkentem több rétegben a világosabbakat, hogy látszódjon már ha egyszer kifestem magam :D

      Törlés
    3. Kérdezd meg a Nitát, hogy neki mennyi van :P Hát a hely az nálam is kevés.. egy kis cipősdobozban már nem férnek el, egy nagyobb volt, de azt vissza kellett vinnem cipőstül, szóval anyukám megnyugtatott, hogy hoz nekem egy dobozt. Nevetnem kellett, amikor megláttam a méretét, persze szépen megköszöntem, de mondtam, hogy ebbe a harmada se fér el:) Most egy óriásládában vannak.

      Hát, az essence nem a pigmentáltságról híres, de ha lehet szépen festegetni a palettával, akkor jó :)

      Törlés
    4. Nita most valahol 100 körül jár, de már számolni sem meri... :P

      Törlés
  2. Azokat a zoknikat én is néztem, halálosan édesek! :)

    Én végül a szokásos L'oreal hajszínezőt vettem, emellett a Nivea micellás vizét, egy Max Factor spirált és egy L'oreal szemhéjpúdert, ez utóbbi kettő van ma rajtam, mindkettő nagyon jónak tűnik.
    Meg a C&A-ban sikerült ruhákat szerezni, egy nadrágot, egy extrapuha pulcsit meg egy nagyon szép kendőt, azt láthattad Instán. Ezen kívül még ettem egyet a KFC-ben, és részemről letudtam a Glamour napokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért te is jól bevásároltál:) KFC most nyílt itt nálunk végre, de még nem jutottam el, igazából pár napja nyitott meg, és még nem mertem megnézni, mekkora a sor:D

      Törlés
    2. Megértelek. :D Én szeretem a KFC-t, bár azért ne túl gyakran eszem gyorsétterembe, viszont ha épp az van a közelben és éhes vagyok, szívesen eszek ott.

      Törlés
    3. Na majd kipróbálom, ha csillapodtak a kedélyek, mert a rántott csirkeszárny kb az egyik kedvenc kajám :)

      Törlés
  3. Én nem terveztem Glamour-napozni, mert vidéken voltam a nagyszülőknél hétvégén, de aztán csak megvettem a Kiskegyedet a hosszú vonatútra, és mivel volt benne kupon, hát becsattogtam pénteken a kisvárosi DM-be meg Rossmann-ba, és jól bevásároltam. Color Tattoo féláron, két körömlakk (She és Loreal), Max Factor spirál, Catrice szemhéjpúder, aztán Tesco-ban jött velem zoknicsomag meg 3 pulcsi :)
    Ahhoz képest hogy nem terveztem.... :)
    Az Yves Rocher-ról sajnálom hogy lemaradtam, a szemfestéklemosójukat nagyon szeretem, de most azt is vettem a dm-ben, niveát féláron.
    Viszont jól megfertőztél ezzel a chai teával múltkor, vettem olyan fahéjasat a dm-ben, és azóta rá sem nézek a többi teára. Majd ezeket is jól meglesem a Müllerben, és ha van még ilyen tipped, ne habozz megosztani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy végül mégsem maradtál le róla:) direkt néztem múltkor, hogy a Kiskegyedben van-e kupon, mert egyébként a Glamourt kb dobnám a kályhába egyből - ha lenne, most is átlapoztam, és csökkent az iq-m néhány ponttal. Persze a Kiskegyed sem jobb, csak legalább olcsóbb:D de lehet, akkor túl korán kerestem a kuponosat.

      Szuper, hogy ízlik a tea! Nekem jobban tetszik a dm-es, mint a Mülleres (eddig), mert abban konkrétan tea is van, és az kicsit lágyítja a fűszeres ízt, ellenben a Classic Chai összetevőlistája úgy kezdődik, hogy 47% fahéj :) A vaníliásról majd nyilatkozom később. De még keresgélek:))

      Törlés
  4. Én beszereztem pár rucit és tatyót most a hétvégén,de talán a legjobban a sminkeknek örülök :) Kár,hogy a White Hairbe nincs ilyen kupon,tuti egy festésre is beneveztem volna :D


    Szofi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes vagy:) én is mindig a sminkcuccoknak örülök a legjobban, a ruha az csak szükséges dolog, ami kell és ennyi. :D
      Jó is, hogy mondod, fel kell hívnom a fodrászt!:)

      Törlés
    2. Azt én is adnám ha lenne kupon a wh szalonba ! :3

      Guba

      Törlés
    3. Uuuu most látom,hogyha 10.17.-ig bejelentkezek,kapok egy fésűt *.* A kék-rózsaszín nagyon állat,nekem olyan kell :D

      Guba

      Törlés
    4. Én már beszereztem náluk egy neon rózsaszín Tangle Teezert,tényleg király ;) :D

      Szofi

      Törlés
  5. Nekem ez lett volna az első Glamour napom, a tavasziról lemaradtam, mert épp egy konferencia idejére esett (egy konferencia szervező cégnél dolgozom). Úgyhogy most tök lelkes voltam jó előre meg is vettem az újságot (öreg hiba). Szépen elterveztem, hogy pénteken csak egy órám lesz, tízre már az Árkádban is lehetek és randalírozhatok még a nagy tömeg előtt. Aztán realizáltam, hogy bizony megint konferenciánk lesz akkor. De mivel péntek az utolsó, ami elég lightos szokott már lenni, gondoltam talán eljöhetek korábban, így is volt aztán hétfőn kiderült, hogy mégse. Nem baj, gondoltam, majd szombaton korán felmegyek Pestre vmi kívül eső plázába. De péntek este rájöttem, hogy semmi kedvem félnapot Pesten lófrálni, és csak a kidobott 700 forintomat sajnálom.

    Igazából tényleg csak azt bánom, hogy megvettem előre az újságot. A konferencia nagyon jól sikerült örülök, hogy nem jöttem el előbb. És amiket szerettem volna, sem olyan nagy tételek az Essence hercegnős spirálját szerettem volna, a Catrice új ajakkencéjét, meg egy Gliss Kur hajápolót, meg egy NYX korrektort, ami már drágább, most még gondolkozok egy darabig, hogy tényleg kell-e nekem. A ruhaneműknél meg úgyis lesznek még leárazások.

    Meg eszembe jutott, hogy lesznek még Joy napok is, lelkesen meg is néztem mikor, természetesen konferencia lesz akkor. A sors nem akarja, hogy én kuponozzak :D

    Egyébként 1: vettem olyan dm-es teát amiről nemrég írtál, és egész jó, még keresem az igazán nekem való teát, de ez tetszik úgyhogy köszi :D Lehet, hogy ez a fűszeresebb fajta még jobb lenne, de már alaposan elvagyunk látva teával.

    Egyébként 2: Ennek a testápolónak jó az illata? Most engedélyezek magamnak egy fincsi téli testápolót, és ez a pumpás kiszerelés nagyon tetszik :)

    Egyébként 3: Szoktál kapni tiltakozó leveleket, azért szabadkozol? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az újságra kiadott pénzt azt én is... Meg azt a fél órát, amíg átlapoztam.
      Egyébként teljesen igazad van, akciók mindig lesznek, szerintem ez csak egy apropó arra, hogy a lányok hülyepicsaüzemmódba kapcsoljanak, és megrohamozzák a bevásárlóközpontokat :) Persze az 50%-os kuponok tök jók pl a DM-ben, azokat érdemes kihasználni, főleg ha valami konkrétumért megy az ember.

      Örülök, hogy bejön a tea:) Lassan kérek jutalékot a Das Gesunde Plustól:)
      A testápolónak marcipános-mandulás illata van, nekem nagyon tetszik. Bár nem tart ki túl sokáig. Illetve nagyon folyós az állaga, de ennek ellenére egész jól hidratál, nem rosszabb, mint a TBS pumpásom. A kiszerelést imádom én is:)

      Neem, nem tiltakozott még senki :D viszont nem egy blogon láttam már, hogy a bloggert pocskondiázzák, mert "felvág" a szerzeményeivel. Illetve nemrég olvastam valahol kommentek között, hogy ez mennyire nem érdekes téma (egyébként szerintem sem "érdekes", viszont a statisztikák arra utalnak, hogy szeretik a lányok ezeket olvasgatni), szóval hogy miért nem írnak a bloggerek értelmesebb témákról.

      Törlés
    2. Ez hülyeség, persze hogy érdekesek ezek a posztok, mert "leskelődni" mindig érdekes, és szerintem minden csajos csaj szeret vásárolgatni apróságokat, és aztán megnézegetni, elrendezni otthon, ez is olyan, csak megnézed más csip-csupját is. A többiek meg... akik szerint felvág a blogger... hát szimplán irigyek. Sajnálatos dolog hogy néhány párezer forintos kiadásra is irigynek kell már lenni...

      Törlés
    3. Köszönöm :) nyilván irritáló lehet, ha valaki másról sem képes írni, meg egyébként időnként rohadt felszínesnek érzem magam, hogy ilyen dolgok (is) boldoggá tesznek, de legalább segítem a gazdasági növekedést:D
      Amúgy meg a pénztárcában turkálást utálom, annyira kicsinyes dolog...

      Törlés
    4. Én is nagyon szeretem az ilyen bejegyzéseket, de nemrég gondolkodtam el azon, hogy miért is tartom őket annyira érdekesnek. Tényleg a "leskelődés" lehet az egyik oka, meg talán az hogy jó látni, hogy más is költekezik :D

      Szerintem ez még nem felszínesség, vagy ha mégis akkor ennyire minden embernek szüksége van, nem lehet mindig csak komoly és emelkedett témákkal foglalkozni, rémesen frusztráló lenne az egyénnek is meg a környezetének is.

      Törlés
    5. Igen, jó látni, hogy más is költekezik :) Persze ez csak újabb költekezéseket generál, mert látom, hogy jaj, ilyen van neki, nekem is kell!:D Reménytelen.. :)
      Én úgy vagyok vele, hogy a blogolás nekem a nyugalom szigete. Nem akarok itt olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek terhesek számomra, itt lazítani szeretnék és az élet kellemes részeit megvitatni. Köszönöm neked is a támogatást:))

      Törlés
  6. Húúú de jó kis képes, nézegetős poszt! Én nem voltam Glamour-napozni, nem is nagyon szoktam így időzíteni a vásárlásokat, vagy elfelejtem, vagy épp nem kell akkor semmi igazán (persze venni azért lehet, akkor is ha nem kell :D)
    Az Yves Rocher sampon nem újdonság, szerintem már 4 éve van kb, szoktam venni én is, amikor olcsóbb, szeretem az illatát, meg hogy környezetbarát. :) a szemfestéklemosót is ismerem, bár én a másik fajtát szoktam venni, de mióta van YR Magyarországon, azóta nem váltottam át róla, úgy bírom, jó olajos, kétfázisú, és jól leszedi a spirált is. :)
    Aaa, hát a pizsiért, a zoknikért, és Lajosért odavagyok :D :D :D pizsit nekem is kéne venni lassan, meg kidobni pár régit, de a régieket is úgy szeretem - pedig tényleg van ami már kopott vagy rongyolódik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megspóroltál magadnak akkor egy csomó idegbajt a tömeg miatt:)
      Még sosem volt YR samponom, szóval ideje elkezdeni, eleve szeretem a márkát. Nézegettem különben a kétfázisú lemosójukat is, nehéz volt a választás:D
      Lajosnak átadom a kedves szavakat, miközben épp átharapni készül majd a csuklómat. Én még ilyen rossz macskát nem láttam:D
      Pizsihez nagyon ajánlom a tescót, annyi csoda van, ráadásul egy csomó leárazottat is találtam, ez is az volt.

      Törlés
    2. Igen, F&F-et ajánlották már mások is, vannak nagyon aranyos pizsik, csak el kéne már jutnom oda, hogy válogassak egy jót kedvemre.
      Én imádom azt a kétfázisú lemosót, egyszer legközelebb próbáld ki. :) Mindig 40%-os kuponnal veszem meg. (vagyis ha van 40%-os kuponom, veszek egyet - így pontosabb a helyzet :D )
      Hát puszilom Lajos mancsocskáit, de üzenem, hogy ne harapdálja a gazdit! :D

      Törlés
    3. Oké,ki fogom próbálni:) Most otthon saját készítésű kézfázisú lemosóm van (rózsavíz+szőlőmagolaj), azt is nagyon szeretem, úgyhogy biztos ez is jó lesz! Meg amúgyis olyan vicces, ahogy elválik az üvegben a két anyag:)
      Átadom Lajosnak a puszikat :) (a harapdálásról pedig valóban leszokhatna)

      Törlés
  7. Én imádok ezeket a posztjaidat, szóval jöjjön még jó sok ilyen. Az más kérdés, hogy még soha nem vettem részt a Glamour napokon :) Viszont YR-nál én is épp most vásároltam be, mert nemrég kértünk törzsvásárlóit és járt hozzá pár kupon + ajándék az 1. vásárlás után, így "kénytelen" voltam pénzt költeni. Jött egy csalános sampon, egy kókuszos ajakápoló, egy szemceruza és a legfincsibb szerzeményem egy brazil kávés tusfürdő, hát annak az illatára kávés énem mentem elalél :) Ajándékba pedig kaptam egy szempillaspriált, szóval szerintem jó vásárt csaptam a kuponokkal.
    A te szerzeményeid nagyon jók, erre a pizsire kíváncsi lettem, idén én is szeretnék télre beújítani egyet.
    Lajost meg látatlanban imádom, hogy minden képen ott van :)

    VálaszTörlés
  8. Oké, nemsokára lesz egy ebayes is, mert onnan is felgyülemlett ez-az :$
    Az YR nagyon vásárlóbarát, dobálják utánad a dolgokat. Kb Body Shop szintű szerintem, csak nem akkora a hype körülötte, és szerencsére olcsóbb is:) A kávés tusit kerestem most, de nem volt, pedig egyszer már megszaglásztam, nagyon izgalmas! A sminkcuccaik milyenek?
    Lajos sosem bír magával...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még csak ismerkedek az YR-val, pláne a sminkcuccok terén, de eddig a spirál és a szemceruza is jól vizsgázott. Tartanak szépen a nap végéig, ráadásul a ceruzát kimondottan kellemes érzés feltenni, mert puha (annyira utálom a kemény szemceruzákat!) A spirálnál csak a kefe formája lepett meg, de amúgy nem csomósodik és jól fed. Egyelőre ennyit tudok nyilatkozni :)

      Törlés
    2. A kemény szemceruzák létjogosultságát nem is értem:) ennyi erővel postaironnal is festegethetnénk magunkat:)
      Köszi az infókat!:)
      Jaj én láttam a boltban extra mini körömlakkokat, annyira édesek voltak, de egyik színtől sem estem hasra, úgyhogy nem vettem, de szörnyen cukik voltak, szerintem sose láttam még ilyen kicsi lakkot:)

      Törlés
    3. Azokat én is láttam, még viccelődtünk is a barátnőmmel, hogy fel sem tudnám kenni, olyan csöpp volt az egész vagy lehet, hogy egy alkalommal el is használnám :)

      Törlés
  9. Ó, hát a híres Glamour napok :D
    Én csak ruhákat vettem. H&M-ben és Takkóban. Nadrág, vékony felső, vastagabb pulcsi, kardigán, selyem sál :) Sokat költöttem, de legalább nagyjából megvan az őszi-téli ruhatáram.

    A Tescós pizsiket én is nézegettem már, nagyon tutik. Én tavaly a c&a-ban fogtam ki hasonló stílusú kockásat, tök jó áron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyenkor érdemes sokat költeni, gondolom aztán te sem vagy az a típus, aki állandóan vásárolgat egész évben. :) én is szeretem letudni inkább egyben.

      Törlés