2015-06-04

Things I Love Thursday #20

Űűű hát nem egyszerű visszatérni a valóságba, ráadásul olyan rövidnek éreztük a szabadságot, hogy már most azon gondolkozunk, mikor vegyünk ki még egy hetet, mert semmire nem volt idő. Ráadásul zajlik a ház felújítása, amelyben katasztrofálisan inkompetens és intoleráns emberek vesznek részt, ezáltal a vérnyomásom az egekben van hétfő óta, és rengeteget takarítottam, meg próbáltam a macskát logisztikázni abba a szobába, ahol épp nem hegesztettek csöveket, bár lehet jobb ötlet lett volna, ha megmondom Lajosnak, hogy harapja át a csőszerelő torkát. Remélhetőleg holnap véget ér ez a macera, mert sík ideg vagyok az egésztől, főleg, ahogy az egész kinéz, pl. a fürdőszobában. 


+ shopping is my cardio - négy órát töltöttem vásárlással, amikor is esküvőre kerestem ruhát, megtaláltam a tökéletes outfitet és rohadt büszke vagyok arra, hogy túlléptem a virágos/színes miniruha-kérdésen, emellett vettem a pólót, ami az új profilképemen látható, mentaszínű csipkés tornacipőt, meg még pár hasznos dolgot, és kivételesen élveztem is, csak nehogy itt rákapjak nagyon a ruhavásárlásra...
+ rengeteg hal - hétvégén minden nap halat ettem, egyik jobb volt, mint a másik
+ egy rakat zöldséget és gyümölcsöt is megettem, magamra se ismerek! (eper, spárga, nektarin, áfonya, banán, alma, paradicsom, cseresznye...)
+ sütizés egy réges rég nem látott barátnőmmel
+ ez a zene, először nem bírtam elfogadni, de már imádom
+ A muránói üvegfúvó - az egész egy limonádé, a vége felé már nekem is sok volt, de az első felét imádtam, annyira betalált, hogy hű.
+ sütöttem granolát, amiből iszonyú finom reggeliket készítek
+ mind az 5 kiscicának lett gazdája! (azt mondjuk sajnálom, hogy már nem tudok kimászkálni hozzájuk)
+ barátnős fagyizás és tóparton ücsörgés

És felétek?

14 megjegyzés:

  1. Ez a zene nagyon tetszik, fel is frissíttem a playlistemet jó néhány számmal :D
    Én most annak örülök, hogy a hónapok-hete óta a szekrényemben álló új trikót, térdnadrágot, ruhát felvehetem :D
    Kitartást a felújításhoz!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az a baj csak ezzel a számmal, hogy annyira fülbemászó, és reggel már arra ébredek (nem vicc), hogy ezt dúdolgatom. Így hamar megunás lesz belőle :D
      Éljen a jó idő, főleg amíg nincs brutál kánikula :)
      Köszi, rám fér, katasztrófa, amit ezek itt műveltek...

      Törlés
  2. Én is pont most szerelmesedtem bele ebbe a zenébe... Én már az egyórás mixszel nyomulok :DDDD

    VálaszTörlés
  3. But first coffee póló, nagyon tetszik! Meg szabad kérdezni, hol vetted? :)

    VálaszTörlés
  4. Én szeretném valamikor a nyár folyamán átfesteni a nappalit. Férjem azt mondta csak szóljak előtte és elköltözik amíg én ügyködöm:P nekem sincs nagy kedvem, de a végeredményre gondolok, tedd azt Te is, és mindjárt másképp gondolsz szegény szerelőkre:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Férjed kedves :D
      Nálunk az egész kötelező jellegű, szigetelnek meg fűtéskorszerűsítenek, és gondolom valaki lefizetett valakit, hogy egy bizonyos cég végezhesse egyik-másik munkálatot. És a csőszerelők nem egyszer akasztottak ki a hozzá nem értésükkel és rugalmatlanságukkal a héten, szóval szegény én, nem szegény szerelők :D
      Milyen színű lesz a nappali? :)

      Törlés
  5. Nap sárga! Eredetileg is ezt a színt kapta kb az 1600-as években:D Mivel kicsit az ablakok, nagy a beltér nehezen szellőzik és penészedik itt-ott:P Így muszáj lesz felfrissítenem a festést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ha ilyen régi házban laktok, ott biztos könnyű átvészelni a kánikulát!

      Törlés
    2. Igen, régi parasztház. Egy panel lakástól hűvösebb ilyen időben, az első években még nyáron is pulcsit vettem fel, annyira fáztam bent :D

      Törlés
  6. A New Yorkerbe én is beszabadultam, én egy Disney pólót vettem, persze azt, amin a gonosz banyák vannak. :D Sikert is aratott a Könyvhéten. :)
    Nekem most pont csütörtök után történt egy csomó jóság az életemben, de azért az előtte való hétre sem panaszkodhatom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, az is vicces :D Csak a kék ruhás képedet láttam molyon, de az baromi jó és szuperjól áll neked ez a szín!:)

      Törlés
    2. Köszönöm, azóta Facebookra raktam ki képet a szerzeményekről is. :)

      Törlés