2015-06-18

Things I Love Thursday #22

Ma a BUT FIRST, COFFEE feliratú pólómat viselem, totális beleéléssel. Szerintem most nem kell ennél többet mondanom.

az eper emlékére

+ annak ellenére, hogy iszonyat kánikula volt hétvégén, egész elviselhető volt a lakásban a helyzet, a végén még lesz értelme a szigetelésnek! Ugyanitt: halomban áll a lakásban a hungarocell.
+ színezek! ok, biztos unjátok már a témát, de én még csak most vetettem bele magam, és annyira jó, főleg filctollal, kell még filctoll.
+ két új YR tusfürdő (levendula és narancs), viszont a nem-habzó samponjukat nem találtam a boltban, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá!
+ nyári püttyögős szám
+ turiztam magamnak egy fekete, nem feszengős blézer-kardigán átmenetet
+ megjött a The Body Shop rendelésem, a teafás krémes arctisztító tetszik a legjobban (és tényleg levonták a 3000 Ft-ot :D)
+ Könyvtáras zsákmányok: A Rosie-projekt, az Egy könyvmoly regényes élete (kettő a nyári listámról, remélem, jegyzitek :D), A patikus háza és Vrábel Krisztina 160 grammos szénhidrátdiétája. Illetve megjött a Gyönyörű titkok múzeuma is, szóval megint van mit olvasni.
+ masszív turmixok: sárgadinnye+kókusztej, banán+pilótakeksz+kókusztej+tej
+ tegnapi masszázs, most nagyon-nagyon kellett

És felétek?

22 megjegyzés:

  1. Én örülök a lehülésnek, mert a szigetlés ellenére katlan fílingünk volt (pedig nem panel), jó kis olvasmányok (nekem feltűtnk a Rosie :D, na nemsokára nekem is előkerül), uhh ezek a turmixok - a banánon, pilótakekszes jó lehet (recept? kéééép? :D). A listámat még írom, de a hetem a tanulásról szólt, de hnap vége!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örülök, hogy nincs kánikula, ellennék ezzel az idővel egész nyáron, ami most van. :)
      A banános turmixról asszem csináltam képet, mondjuk semmi extra, de majd instagramosítom. :) Amúgy 1 banán, 2 db pilóta keksz, meg kókusztej és tej, de előbbi elhagyható nyilván. Elég laktató cucc:) Valahol láttam oreós turmixot, meg egyszer szerintem ittam is valahol, de mondom a franc se fog oreót venni, nem is ízlik:)
      Vége is a vizsgáknak holnap? Az tök jóóó! :))

      Törlés
    2. Köszii, ki fogom próbálni valamikor! :) Oreó nekem se jött be annyira, (nemvehetedelapilótakeksz'munkáját' plakát tudod :D). Okés, várom a képet!
      Bizony, idei félév utolsó kettője meglesz, nyár meg német, és ősszel új lendület, szakdoga meg ilyenek!

      Törlés
    3. tényleg van ilyen plakát?:D mindenesetre a szöveg nagyon vicces :D
      szuper, drukkolok, hogy minden jól sikerüljön :)

      Törlés
    4. http://theod0ra.tumblr.com/post/121337913090/paplanalatt-coj-via-fb-jobb-lesz-ha-nem

      Törlés
  2. Miért kell 160 grammos szénhidrátdiétát tartanod? Valami baj van? Remélem nincs gond....
    A patikus házára kíváncsi leszek, engem is érdekel, na majd legközelebb jól kikölcsönzöm, csak a listámra felejtem el felírni mindig :)
    Turmix nálam is hetente többször készül, de te hol veszel kókusztejet? Tiszta kókusztejet használsz? Mert én mindenhol csak a mandulás verziót látom :(
    Ja, és tegnapelőtt megcsináltam a granoládat, ez volt a hetem fénypontja, ISTENIIIIIIIII :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neem, szerencsére semmi, csak régebben nézegettem a csaj blogját, aztán kíváncsi lettem rá, hogy mit tud kihozni egészséges kajákból. Mindig érdekelnek az ilyen receptek, mert ha tésztáról vagy szénhidrátdús ételről van szó, simán feltalálom magam, de ebben még nem vagyok elég jó. Átlapoztam már a könyvet, de annyira nem hatott meg.

      A kókusztejből olyat veszek, ami konzervben van, megmondom őszintén, az összetevőit nem néztem még meg, de ilyen sűrű, kicsit elválós cucc (mármint van egy híg meg egy sűrű része), de szerintem ez az igazi :) nálunk a sarki Coopban lehet kapni néha, mindezt úgy, hogy más alapvető élelmiszereket csak elvétve :D

      Húú, de örülök, hogy megcsináltad meg hogy ízlik is, én már kezdem unni, de remélem, te nem fogod :)

      Törlés
  3. Még mindig nem jutottam el egy ilyen pólóért, de nagy szükségem lenne rá. Nálam is így indulnak a napok. Először a melegre fogtam ezt a fáradékonyságot, de most már, hogy végre normalizálódott az idő (én is elfogadnám ezt egész nyárra), már szimplán csak a koromra fogom :)
    Remélem, hogy a narancsos tusfürdő bejön majd neked is, nálam már elfogyott :)
    Eddig nem nagyon izgattak ezek a színezők, de tegnap voltam könyvesboltban és belelapoztam. Nekem kell egy ilyen + filctoll készlet!!! :)) A Szép álmos és a Titkos kert fogott meg a legjobban.
    A Rosie-projektért nagyon szorítok, remélem, bejövős lesz! És örülök, hogy Te sem szenvedsz hiányt könyvekből :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mi ez a fáradtság állandóan, de kezdek rájönni arra, hogy szerintem rossz időpontban kelek, mindig utáltam korán kelni, hétvégén meg azért 8 körül fel szoktam ébredni, és lehet, hétköznap is akkor kéne, csak akkor itt rohadhatnék a melóban este hétig:D Nem hiszem, hogy ez életkor kérdése :D Mindenesetre jó, hogy létezik olyan, hogy kávé.

      A narancsos tusit még nem bontottam meg, de flakonból nagyon tetszik az illata. A levendulás is szuper, bár kicsit hamar elillan a jó kis levendulaillat, ezt sajnálom, pedig nagyon fincsi!
      Színezz te is!! Komolyan, nekem tök nagy élmény. Egyrészt egészen flow-szerű az egész, másrészt ha így színezés közben gondolkozom mindenfélén, valahogy derűsebben és tisztábban látok mindent. Nem tudom, mitől van ez, de csak ajánlani tudom :)
      A Rosie-projekt eddig aranyos, bár lehet, hogy le fog fárasztani Don :D

      Törlés
    2. Nem akarlak elkeseríteni, de én pont az vagyok, akinek nem 8-kor kezdődik a munkaideje és 10 perc alatt bent is vagyok, úgyhogy viszonylag későn kelek reggelente de még így is nehéz lelket vernem saját magamba (az mondjuk más kérdés, hogy nem vagyok motivált a munkahelyet illetően :)). Az viszont valóban szívás, hogy itt kell lenni délután is, ez mondjuk csak pénteken szokott baromira zavarni, amikor más már délután 2-3 körül leteszi a lantot, mi meg 5-ig itt kotlunk ... De a kávéért nem győzök elég hálás lenni én sem, még ha esetleg nálam már csak placebo, de akkor is :)

      A levendulásat majd legközelebb megszaglászom. Szerintem most megint innen veszek tusit, mert kaptam kupont (2 áráért 3-at) és azt ki szeretném használni.
      Meggyőztél, most már tuti fogok, teljesen belelkesedtem. Biztos a színeknek is lehet ehhez köze, nem? Mármint a derűs érzethez.
      Én Dont imádtam, de szerintem ha az első oldalakon nem veri ki a biztosítékot, akkor be fog jönni nálad is :)

      Törlés
    3. Óó, hát akkor nem tudok már jobban okos lenni :( a motiváció tuti sokat számít, mondjuk nálam az aránylag megvan, a kollégák jófejek meg jó a környezet. A kedvencem viszont az, amikor még pénteken 4-kor kiderül, hogy kéne egy ajánlat, ami alsó hangon két óra. Remélem, nálatok is ingyen van a kv legalább :D

      YR tusikkal nem lehet mellényúlni :) most a webshopban már láttam vmi bazsalikomos-citromost (asszem), de a boltban még nem, biztos fincsi!

      A színezők esetében biztos a színek is sokat számítanak, meg szerintem az is, hogy az ember úgy érzi, alkotott valamit, még akkor is, ha nem lesz túl szép. Illetve ez a flow élmény is egy olyan dolog, ami szerintem tud dobni a hangulaton.

      Törlés
  4. De sok jóság történt :)) A filctollas színezés nem üt át a papíron? Vagy erre is gondoltak, amikor megcsinálták ezeket az új színezőket? Én még nem vettem, de már én is nagyon tendálok affelé, hogy igenis színezni akarok! :D
    Ó, szuper könyvtári zsákmányod van! :) A Rosie a tavalyi év egyik topja volt nekem, nagyon kedves regény. Szerintem nem fogsz falnak menni Dontól, ha az elején nem mész ;)
    Nekem is van Gyönyörű titkok múzeuma! :) és olvasnivaló... az is mindig :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem üt át a filc! Na jó, ha 6x átmegyek ugyanazon a felületen, akkor igen, illetve kicsit meghajlik tőle a lap, de szerintem az lehet, hogy a ceruzától is. Nagyon-nagyon jó ez a színezés, mindenkinek ajánlom, de szerintem nem mindegy, hogy ki mit színez, mármint nekem tök fontos, hogy mik meg milyen stílusúak a rajzok, és ezzel a Mindfulness színezővel nagyon beletaláltam. Szóval érdemes körülnézni. :)

      Egy kicsit fáraszt Don, de bírom azért, időnként nagyon vicces, de mondjuk A százéves ember...-rel is így voltam az elején, aztán nagyon ráuntam a stílusra.

      Csak megjelent ez a Hoffman :) Remélem, jó is lesz!:)

      Törlés
    2. Na igen, én is először azt hittem, mindegy melyik lesz, csak vegyek már egyet, de jó, hogy kicsit közelebbről is megszemléltem, mert tényleg nem mindegy az se, hogy milyen ábra, milyen részletesség, mekkora felületek... Jó hír a filc! :) :) tűfilcekkel is biztos szépen lehet kitölteni, majd vásárolok valamiket :D
      Ó, ráuntál a százévesre? Hát, lehet, hogy neked rossz hír, de nekem az is top volt abban az évben amikor olvastam :D :D na de ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, szerintem bírni fogod Dont. Daráld le gyorsan és nem lesz ideje idegelni :D :D :D

      Törlés
    3. Ma már a lidl-ben nézegettem kifestőt :D (nyilván gyerekeknek valót) de nem véletlen, hogy felnőtteknek külön csinálnak, hiába van ott egy macska a képen, de mégis sokkal kifinomultabb valahogy. :)

      Emlékszem, hogy benne volt nálad az egyik év végi top ötben, és arra is, hogy a másik négyet imádtam (már nem tudom mit), de első körben A százévest is, csak amikor sokáig kell ugyanazt a humort feldolgoznom, akkor megunom.
      A Rosie szerintem azért jobb lesz:)

      Törlés
  5. Engem is elkapott ez a színezhetnék, én Millie Marotta: Animal kingdom színezőjét rendeltem meg bookdepositoryról, remélhetőleg a héten már itt lesz. :) Nagyon jó ez a póló, hol vetted? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, azt is néztem, biztosan gyönyörű lesz!! Jó színezgetést! :)
      A póló a New Yorkerből van, volt feketében is, meg másféle kávésak is, nehéz volt csak egyet elhozni. :)

      Törlés
    2. Uhh holnap be kell mennem a New Yorkerbe :D

      Törlés
  6. Szeretném megkérdezni, hogy melyik a Mindfullness színező, �� szégyenlem, de nem tudtam megtalálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja igen, mert több is van hasonló névvel asszem, de ez az:
      http://www.bookdepository.com/Mindfulness-Colouring-Book-Emma-Farrarons/9780752265629/?a_aid=bwkc87
      Nekem nagyon tetszik, a képek szuperek (bár némelyik a minimálnál is minimálabb), hamarosan majd teszek közzé valamit róla. :)

      Törlés
    2. De jó, köszönöm szépen :)

      Törlés