2014-02-03

Felhalmoztam #3

Ez most nem olyan óriási torony, mint amekkorákkal máskor fárasztalak titeket, de megint úgy érzem, hogy bele kell húzni, főleg azért, mert várnak az itthoni olvasatlanok, meg a kindle-ön is belekezdtem néhány könyvbe (ennek a kis kütyünek ez a hátránya és előnye, hogy egyszerre több száz könyvet is magaddal cipelsz, amikor ő veled van). 
A könyvtárból őket hoztam ki mostanában, a Bestiárium és a Csend olvasása folyamatban van. Az elsővel kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, a Csend meg azt hiszem, arra lesz jó, hogy igazoljam magamnak a saját viselkedésemet bizonyos helyzetekben, hogy ne érezzem magam idiótán attól, hogy jólesik szombat este otthon fetrengeni. Előfordulnak unalmasabb fejezetek a könyvben, de egy csomó érdekes információt tartalmaz, amely birtokában tényleg sokkal jobban érzem magam.


A Szibériai anziksz olvasása óta orosz-lázban égek, ez az oka a Vodkára vodkát felbukkanásának a könyvtoronyban, igaz, több rövid történetből áll, és már sokszor bebizonyosodott, hogy azt annyira nem szeretem. A felfedező megjelenése óta vonz, és annak ellenére, hogy egyre több, nem igazán lelkesítő értékelést olvasok róla, nekem nem ment el a kedvem tőle. A Muszáj annyit enni?-ről Joeymanónál olvastam tavaly, titkon abban reménykedem, hogy ad egy plusz löketet az életmódváltásomnak. Franzen Szabadsága pedig úgy gondolom, kötelező irodalom, ideje pótolni az elmaradásomat, hogy aztán eldönthessem, az író többi könyve is érdekel-e.

Természetesen további előjegyzett példányok várakoznak visszahozatalra (az egyik határideje november 12-én járt le...), és ha nem bírok magammal, előjegyzek még párat, de szerencsére a Városi Könyvtár télen kiesik, így legalább azt hanyagolom az idő kiviggyanásáig.

8 megjegyzés:

  1. A kupac alsó két tagja engem is érdekel, várom róluk a véleményed.
    És most ragadom meg az alkalmat, hogy leírjam, ha eddig még nem tettem volna meg, hogy nagyon szeretem a képeidet! Hangulatosak, szépen megkomponáltak, jó érzés rájuk nézni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszenek! A technikai hátteren lenne mit javítani, az azért biztos, addig meg igyekszem kihozni a lehetőségből a maximumot :)

      Törlés
  2. A Muszáj annyit enni nekem is megvan, könyvfeszten vettem meg, és én is félig-meddig Joey miatt :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azta, Joeymano bejegyzése igazán kedvcsináló volt akkor :D

      Törlés
  3. A Csendet hasonló okokból akarom elolvasni.:)
    Nálam hét (!!) könyvtári könyv van, tényleg szégyellem magam, tekintve, hogy mennyi olvasatlan könyvem van. De művelődni és látókört szélesíteni muszáj, ezzel próbálom nyugtatni magam.
    Én is nagyon szeretem a képeidet..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnyugtató könyv, frusztrált introvertáltaknak ill ál-extrovertáltaknak ajánlom:)
      Bizony, muszáj:) Nyugi, januárban úgyse vettél könyvet, jöhetnek a könyvtáriak:)
      Örülök, köszi!:)

      Törlés
  4. A Muszáj annyit enni? óta máshogy nézek a Snickers-re, és a mekis kajára, na meg a kólára. És megvan a véleményem a nagy élelmiszergyártó óriásokról, és nem hagyom magam elcsábítani. Kíváncsi vagyok majd a véleményetekre, és a hatásra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú annyira kíváncsi vagyok, már idekészítettem magam mellé, remélem meglesz a hatása ;)

      Törlés