2015-04-30

Things I Love Thursday #16

Bár a Könyvfeszten nem voltam, elég eseménydús hétvégém volt egész sok programmal, pár órán át újra 17 voltam, és még finom fagyit is ettem. Azóta meg természetesen folyamatosan álmos vagyok, és gondolom ezáltal tök unalmas, mert mindig ezt írom, visszatért jó barátom, a koraesti félórás csicsikálás is, szánalom. Hihetetlenül várom már azt a május végi szabit... már csak 3 hét, és most is indul mindjárt a hosszú hétvége! 
kattintásra megnő
+ meglepetés csomag a Lushtól illatos anyáknapi / tavaszi cuccokkal
+ utolsó győri Heaven Street Seven koncert pénteken SZE Napokon - nem ez volt életem HS7-e, úgyhogy most arra gondoltam, el kéne menni a legvégsőre is Bp-re, amúgy volt Last Christmas meg nem tudom mennyire spontán duett Beck Zolival (előtte 30Y koncert volt, nekik mondjuk elég kevés számuk van, ami nem irritál, de a srác szimpi és cukik voltak együtt)
+ anyu pizza
+ teraszozós koktélozás / aperol spritzezés szombat este a lánykákkal
+ átrendeztem a szekrényemet nyári időszámítás szerint, meglepően sok hordható nyári cuccom van, már csak 1-2 egyberuha kéne és egy csini lapos szandál, amiben mehetek esküvőre is
+ Nyári zeneee <3 (tavalyi, de mindegy)
+ nem is négy kiscica van, hanem öt!

És felétek?

6 megjegyzés:

  1. jajdecukicicákook! :D
    Én is már kezdem a nyári cuccokat előszedegetni, átgondolni (joy-napokra), hogy mit kéne még beszereznem :) Mész majd te is?
    Megnéztem ennek a zenének a klipjét reggel, csak bambultam micsoda varázsló :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. élőben még cukibbak :))) megzabálom őket...
      Hát szerintem a joy-napokat is kihagyom. Egyszerűen már annyira nem bírom a tömeget, amikor nagy ritkán elmegyek vásárolni, akkor is inkább munka után, mint hétvégén, mert a szombatok most még halálosabbak, mint eddig. :/ Neked jó tervezgetést :)
      A klip nekem is nagyon beleégett az agyamba :D úgy látszik, mostanában csak olyan zenéket találok, amihez ilyen hülye videó tartozik. :)

      Törlés
  2. Oda vagyok ezekért a pici cicákért! :)
    Tök jó heted volt, mondjuk nekem se lehet panaszom, a Könyvfeszt mindent vitt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elhiszem, hogy mindent vitt! Épp nézem a beszámolódat:)

      Törlés
  3. Cicáááák! :) <3 nagyon aranyosak! :)
    Nagyon guszta a Lush csomag is. :)
    Hm, a csini lapos szandit felvettem magamnak listára. Sajnos nekem rövidek a lábaim (valamint nem is vékonyak annyira...), szóval inkább magasban mutatok jól, még soha nem is próbáltam laposban menni csini-rendezvényre. Van egy jobbféle szandál, ami hát mondjuk elmegy csinoshoz is, de mindig hülyén érzem magam, ha nem magassarkút veszek a szoknyához, ruhához. A nyári időszámításhoz való átrendezéshez megérkezhetne már a nyár is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen édik? Most sajna nem találjuk őket, mondjuk elég nagy ez az udvar, és az anyjuk sincs meg, szóval lehet, elvitte őket egy másik sarokba.
      A lapos cipő nekem elsősorban a kényelmemet szolgálja, nem a szépségemet :D azért remélem, találok valami nagyon szép, elegáns darabot. Persze tény, hogy a magassarkú csinibb, de most épp úgyis a maxiruhára vagyok ráfeszülve (az esküvőre), és annál meg úgyse látszik annyira. :)
      Hozzánk meg megjött a nyár, holnap még durvább lesz! :)

      Törlés