2016-05-26

Things I Love Thursday #70

Nyilván olyankor indul virágzásnak a szociális életem, amikor amúgy sincs egy perc nyugtom sem, de különben vicces látni, ahogy áthelyeződnek a prioritások, meg változom az újabb kihívásoknak köszönhetően. Amúgy is nyár van, és ilyenkor minden lehetségesebb, mint amikor sötétség van meg hideg.

http://foodfuck.tumblr.com/post/144934360503
+ Péntek esti iszogatás munkatársakkal, persze megint Caffé da Noi, szörnyen kiszámítható vagyok.
+ Szombat este meg szülinapoztunk a lányokkal, ami még hullafáradtan is szuper program.
+ Elkezdtem A fényességeket, azért ez szép meccs lesz. Pihenésképp Macskaregényt olvasok.
+ Tatárbifsztek-este nálunk, szintén munkatársakkal.
+ Nem akarok semmit elkiabálni, de a barátnőkkel szervezünk egy kis nyaralást, remélem, nem tesz keresztbe semmit az élet.
+ Kaptam új könyveket, majd a havi zárásban körbemutogatom őket.
+ Az első farmersortos napom idén!
+ Az első trnd-projektem, sört fogunk tesztelni. :)

És felétek?

20 megjegyzés:

 1. Nálam most minden szuper, nagyon pörög most az élet. :)
  ♥ utolsó minden - utolsó stage, utolsó kurzus, utolsó gárda - úristen, ma vége lett az egyetemnek.
  ♥ tanárok megéneklései - eddig kettő volt, nagyon szuper, és még lesz jó pár
  ♥ nosztalgiafaktor level 99 - egész nap Ilyenek voltunk, Valaki mondja meg, Egyszerű dal és társai megy - gyakorlok az éneklésekre :)
  ♥ már van túrabotom, polárpulcsim, softshell dzsekim és túracipőm (!!!) - az utóbbi igazi 'leap of faith' volt, legnehezebb döntéseim egyike...
  ♥ jók lettek a képek a múlt heti ballagós fotózásról :)
  ♥ epres csokis muffin, nagyon finom lett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú hát akkor gratulálok, vége a sulinak! :)
   De vicces, nálatok van az egyetemen is szerenád? :) (aztán nem tom lehet itt is van bizonyos egyetemeken)

   Törlés
  2. Azt hiszem, más egyetemeken nálunk sincs, de a miénken igen és ez annyira jó szerintem, olyan személyessé teszi az egészet, van idő kicsit elmélázni azon, hogy vége... Ma állítólag vörös szőnyeggel, dj-el és tűzijátékkal várnak csúcskardiológusék. :)))

   Törlés
 2. Végre itt a nyár! :))
  Hú A fényességek nem semmi, én majd csak nyáron állok neki - most nem lenne tanácsos :D
  Trnd projekt - én még várom, hogy valami nekem valót küldjenek végre, most a sörös meg a szalámis se fogott meg :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Trnd-ben én is vártam már, hogy legyen valami, ami érdekel, elég régóta be vagyok regisztrálva, de a sör volt az első, ami lázba hozott. :D

   Törlés
 3. Öcsém, de guszta ez a kép! :)
  Nem semmi heted lehetett ennyi találkozással, evéssel-ivással, de ez a jó a nyárban, mindenki felpörög és programozik :)
  Jé, nálad mindig tanulok valami újat - erről a trnd-projektről nem is hallottam még.
  Hajrá A fényességekhez, szép darab, én is későbbre tartogatom, még gyűjtöm hozzá az erőt.
  Nekem eddig a hét felemás volt, de azért örültem: a könyvtári zsákmányoknak, esti rozéfröccsözésnek olvasás közben, Harry Quebertnek aki a társaságom mostanában, meg a tegnap esti kozmetikusi kényeztetésnek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye, mennyi szexi kaja? :) Enném...
   A fényességekhez tényleg kell erő meg hosszabb ágynyugalom. :)
   Rozéfröccs :) ez már akkor tényleg nyár! Ezek szerint tetszik a Harry Quebert?

   Törlés
  2. Rozéfröccs - ez az alap nálam ha már nyár van :) Hétvégén a Múzeumok Majálisán is addig jártam körbe, amíg nem találtam, mert persze sör az mindenhol volt, azért viszont nem vagyok oda.
   Nagyon bejön, utolsó oldalak és még mindig nem tudom mi lesz a vége. Tök izgi, imádom az ilyen agyalós, de mélyebb és meglepetésekkel szolgáló könyveket (amúgy valóban hangulatilag nagyon Twin Peaks nekem :))

   Törlés
  3. Pont akkor olvastam, amikor a Twin Peakst is néztük, és találtam bennük néhány párhuzamot! :)

   Törlés
 4. Tudsz élni leány, azt meg kell hagyni. :) Viszont a heti elolvasott könyvek felsorolásából kimaradt a Grimm mesék. Már így a kép alapján gondolom. Nem szégyen, ha a terülj,terülj asztalkám mesét (is) olvasod.:) Az írásod elolvasása után a Ricsivel regisztráltunk is a trnd oldalon. A Ricsi a sört vállalta be, én a szalámit. :) Ha nem figyelek oda, még véletlenül összefutok a Zsófival a Camino-n. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A képen látható terülj-terülj asztalkám csak vágyálom, és most így ebéd előtt megint eléggé rákívántam ezekre a finomságokra. :)
   Amúgy elég ritkán vannak izgalmas tesztelnivalók, a fogkrém/mosószer/stb téma eddig nem nagyon hatott meg, a sör persze egyből. :D
   Nahát, mész te is Caminora???

   Törlés
  2. A kulináris élvezet az öröm egyik forrása, úgyhogy érdemes vágyakozni utána, de persze néha jó átlépni a vágyakozás határán. Persze a lucullusi "magasságokig" nem érdemes eljutni, egy picit előtte érdemes megállni. :) A Ricsi volt olyan rendes, hogy egy hónap magányt bevállalt, (remélem nem pont nyár közepén omlik össze a világgazdaság) úgyhogy, ha nem jön közbe semmi, akkor július közepén egy barátommal nekifutunk, akarom mondani nekigyalogolunk. Úgyhogy mostanság egy pár El Camino-s könyv elfogyott az olvasásban. Plusz egy jó pár oldal a neten is. Meg az úszás mellett "kénytelen" vagyok túraedzést is csinálni. A cipő megvan, ez a lényeg, a többi meg alakul. Majd kapsz egy cicás képeslapot Compostela-ból. :)

   Törlés
  3. Ne aggódj, át szoktam lépni a vágyakozás határán. :D Ma is megyek egyet Caffé da Noi-ozni, és tuti lecsapok valami finomságra.
   Hát tök jó, hogy mentek sétálni Spanyolországba, örülök neked! :) És várom a képeslapot! :)

   Törlés
  4. A "legendák archívumában rólad található oldalak" alapján nem féltem attól,hogy nem tolod tovább a határokat. :)Lehet,az lesz az egyszerűbb,ha itthonról exportálok egy macsekos képeslapot. Postát gondolom egyszerűbb vadásznom a helyszínen.

   Törlés
 5. Nocsak! TRND? Én már nagyon rég tag vagyok, sok-sok tesztelésem volt. :)
  Sajna a sörösbe nem kerültem be, de szívesen töltök ki neked tesztlapot és persze feláldozom magam a kóstolás oltárán is :P
  :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, akkor viszek majd egy sört neked jövő héten! :D

   Törlés
 6. Szuper lista! :) Mi is teszteljük a sört, igaz nekem már a sokadik projektem. Nekünk eddig ízlik, jobban mondva nekem bejött, mert nem annyira tolakodó a sör íze, inkább lágyabb. Mi már a kutyával is többször voltunk tesztelők, meg Braun silk-épilt is kaptam, ráadásul valami 60e Ft körül van az ára, szóval imádom őket. Tatárbifsztek! Nyami! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is finom, kicsit édeskés, fura a HB után, mindig azt szoktunk inni (vagyis az esetek nagy részében), de valóban kellemes. :) Majd lesem a további projekteket, így az elmúlt kb. egy évben ez volt az első, ami lázba hozott.

   Törlés
 7. Én se hallottam még erről a TRND-ről, na majd jobban megnézem magamnak, mi is ez. :)
  A fényességekhez hajrá, az nem kis projekt. :)
  Nekem az elmúlt hetem az előzőekhez képest már elég jó volt, voltam koncerten, megtanultam körömnyomdázni, kirándultam, volt barátnőmnél alvós este és a Cserpesben is teleettem magam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kapsz egy csomó cuccot, aztán le kell tesztelni, egyelőre én is csak ennyit tudok. :D
   Örülök, hogy alakul az élet, meg jobb a kedved, a sok élmény segíteni fog, hogy minél előbb megint jól érezd magad. :)

   Törlés