2015-03-19

Things I Love Thursday #10

Semmilyen hét van mögöttem, gyakran érzem úgy, hogy befelé élek, mindegy, ez az introvertáltak sajátja. Mostanában amúgy sokszor előkerül ez az MBTI lélektani típus-téma, és vagy az van, hogy mindig más jön ki, ahányszor kitöltöm, vagy az, hogy a program nem tudja feldolgozni a válaszaimat, annyira ellentmondanak egymásnak :D Múltkor például kiírta az első kérdéscsoport után, hogy nem javasolják a teszt kitöltésének folytatását, mert kb. nem tudnak mit kezdeni az eddigi válaszaimmal. Ijesztő... 
Hogy valami földhözragadtabb témáról is írjak: enyhe ruhatárfrissítést tervezek (szigorúan kényszerből, utálok ruhára költeni), illetve nekiálltam normális fényképező után kutakodni, már bele is szerettem egybe, de lehet, hogy inkább az idősebb testvére mellett fogok dönteni, egyszer.


+ foglaltam amszterdami szállást az Airbnb-n
+ a cica belenyúlkál a folyó vízbe, amíg engedem tele a kádat (meg a kád szélén sétál)
+ tavasz színű körmök (levendulakék + pink)
+ carbonara spagetti péntek este
+ továbbra is imádom a Horzsolásokat, a fenti képet is az ő tiszteletére szúrtam be
+ szereztem migréngyógszert, remélem, ez a hat darab elég lesz egy évre
+ Lush Hoppity Poppity fürdőbomba - a legjobb választás volt a vasárnap esti lazuláshoz
+ fincsi étcsoki a tescóból (ez)

És felétek?

8 megjegyzés:

  1. Megyek tesztet tölteni :) Az első Olympus gép nagyon jól néz ki, retró :D
    Migrén - rohadt utálatos dolog, nekem is pár éve jött elő először, szemkáprázással, csak úgy a semmiből. Évente párszor megtalál a rohadt :(
    Az én tiltem is jön nemsokára ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na majd kíváncsi vagyok, mi jön ki neked, mármint, hogy lesznek-e ilyen anomáliák :) nagyon aggódom, hogy súlyos eset vagyok (bár eddig is éreztem magamban egy nagy ellentmondásos kettősséget:D).
      Ha ennyire gáz nálad is a migrén, akkor szerintem érdemes gyógyit beszerezni neked is (bár nem tudom, mennyire vagy gyógyszer szedő vagy épp ellenes, én már csak nagyon ritkán eszem), viszont háziorvos nem volt hajlandó felírni, szóval szakorvos kell hozzá. De ütős cucc, szumatriptán a hatóanyag neve, a gyógyszeré meg cinie.
      Váárom!:)

      Törlés
  2. Szerintem ezek az apró dolgok is jók. :)
    Hm, nekem most sok jó dolog történt, a vasárnapi kaposvári út volt a legjobb, meg hogy szabin voltam, meg a tegnapi Müllerezés és gyrosozás egy kollégámmal, meg hogy vettem egy újabb PP lakkot, és hogy fél év után visszatért egy kolléganő az új helyen, aki beteg volt, ma megismerkedtem vele, és nagyon kedves. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szabi meg a kirándulások az mindig jó :))) Müllerben mi jót szereztél?
      Örülök, hogy jófejek a kollégák is!
      Ps.: hétvégén írok most már :)

      Törlés
  3. Úh a migrén az kellemetlen dolog, nálam is előjön néha, és ilyenkor a gyógyszer sem segít, csak a csöndes vaksötét szoba és a relaxálás, aztán magától elmúlik. Kisebb koromban (8-9 évesen) durva migrén rohamaim voltak, délutánonként, de ezt szerencsére kinőttem. Remélem te is ki fogod hamarosan, és gyógyszer sem kell. A cicánk imádott velem fürdeni, addig amíg egyszer bele nem esett a kádba :D :D a fényképezőért én is oda vagyok, annyira szép. én is szívesen vennék magamnak, csak mióta okostelefonom van és egyből fel tudom tölteni a képeket ide-oda valahogy elfelejtődött ez az egész projekt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hagyományos gyógyszerek nálam se érnek semmit, csak ez a méregdrága brutálság. Be is szédülök tőle kicsit :D De valóban, a sötét szoba, alvás, az még jó lehet, csak a nap közepén a munkahelyen ezt nehéz :) Az a baj, hogy nálam minden alkalommal ez egyre rosszabb, legalábbis úgy érzem. Az mindenesetre jó hír, hogy neked sikerült visszaszorítani.
      Kuka macskák:D néha Lajos is beugrik, akkor megijed, aztán jön is vissza.
      Én is sokáig halogattam a fényképezővásárlást, de mivel imádok fényképezni (direkt nem használom a "fotózni" kifejezést, az már túl pro:D), szeretnék egy jobbat. Amúgy valóban jó dolog az okosteló, szerintem kb. jobb a kamerája, mint a kompakt gépemé.

      Törlés
  4. Majd kitöltöm ezt a tesztet; kíváncsi vagyok, mit fog kiadni.
    A fényképező (az első) nekem is tetszik, szép darab. :)
    Én sem szívesen költök ruhára, könyvre annál inkább. :D Belegondolva hülyeség, mert a ruhát 100x felvehetem, míg a könyvet (általában) csak egyszer olvasom el. Mindegy, könyvmolyok vagyunk és kész. :P
    Örülök, hogy tetszik a Horzsolások; kíváncsian várom a véleményed.
    A cica nagyon cuki lehet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A második is szép szerintem, vagyis abból is van ezüst meg fehér, ami jól néz ki, sztem az ára miatt amellett fogok dönteni (kb 50 ezerrel olcsóbb..)
      Jólvan, ezek nem racionális döntések, hogy mire költünk:) Nálam az utazás a prio 1, és az is csak pár nap, de valójában sokkal több annál, 'kicsit' mélyebben belém ivódik, mint egy farmer emléke :D
      Írok majd egyet a Horzsolásokról (tényleg!!), nagyon epic könyv.

      Törlés