2015-03-26

Things I Love Thursday #11

Lassan megjön a kedvem élni, úgy igazán, de ilyenkor mindig az van, hogy kapkodok ide-oda, mert nem tudom, hogy mi az, amit igazán szívesen csinálnék. Közben hetvenévesnek érzem magam, mert mindenem fáj, minden nap álmos vagyok, sokszor már fél 9-kor bealszom (hogy aztán egy óra múlva felkeljek és még éjfélkor is hánykolódjak). És bármennyire lelkesedtem Amy Poehler könyvéért az első 10%-ban még a hétvégén, most már olyan dögunalom az egész, hogy attól is elvette a kedvem, hogy bármi újba kezdjek, pedig már odakészítettem az ágyikó mellé a Selyemhernyót. 
Azért van ám mindenféle jó dolog is, íme:


+ napfogyatkozás - totál ráfeszültem, imádom a fura jelenségeket, az egyik kolléganőnk még vadiúj nappásztázó szemüveget is hozott, úgyhogy láthattuk a dolgot teljes valójában (miután háromszor belenéztem puszta szemmel). #énvagyokpetőfi
+ lightbulbsun - új kedvenc instagrammerem, sírok a képeitől
+ visszakaptam a kindlit, és ujjongva csekkoltam, hogy rajta vannak azok a könyvek is, amelyeket az elmúlt 1-2 hónapban néztem ki magamnak, hogy majd ki kéne venni a könyvtárból. #afeledékenységnéhaáldás
+ A hétvégi Rossmannos sminkleárazáson betáraztam két rúzst (Essence és Catrice Pure Shine), viccesen alacsony áron. (A Glamour-napok továbbra sem érdekel)
+ hortobágyi palacsinta
+ Jamie Oliver magazinja már nálunk is kapható, tegnap meg is vettem, annyira nem nyűgözött le, viszont g y ö n y ö r ű !
+ felvettem egy nagyon régen vásárolt (akkor meglehetősen szűk) blézeremet, és teljesen jó rám :)
+ végül egy nagyon kedvenc zenét is beszúrok, mert bár folyamatosan hallgatom, télen-nyáron, nem tudom megunni, örök imádat.

És nektek? 

10 megjegyzés:

  1. Oké, akkor ezt az Insta felhasználót most én is bekövettem, hadd fájjon a szívem. :D
    A napfogyatkozást mi is néztük, az egyik kollégám 1999-es szemüvegével, és még látok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudok még ajánlani legalább 30-at, folyton vadászom a velencei instagrammereket :)
      de ő az egyik legjobb szerintem.
      Örülök, hogy még látsz :D nekem sikerült úgy levenni a szemüveget, hogy közben még néztem a napot, okoooos. de még én is látok :)

      Törlés
  2. Szomorú, hogy uncsi a Poehler könyv, így nekem sincs kedvem belekezdeni. Főleg, hogy annyira nem követem a munkásságát sem. Egyébként szimpi nő, de nekem ez is egy kicsit celebkönyv kategória így ránézésre.
    A zenéért pacsi, már jó régen hallottam, pedig én is imádom. :)

    + Azt hiszem, hogy ez volt az első kommentem nálad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bíztam benne, hogy kicsit több lesz, mint puszta celebkönyv, essiebutton csinált kedvet hozzá egyébként, de asszem az összes pozitívumot kiragadta abban a videóban. :)
      pacsi! :)
      köszönöm a kommentet, örülök neked! :)

      Törlés
  3. Ne hagyd, hogy Poehler könyve elvegye a kedved, a Selyemhernyó jó. ^.^ Imádom, ahogy Rowling az embereket tudja ábrázolni, részletesen, hagyja, hogy az olvasó döntse el, kedveli-e vagy sem az adott karaktert, nem ítélkezik. Az Átmeneti üresedést is szeretném olvasni, bár lehet, hogy a sorozatig hamarabb eljutok.
    Én is akartam nézni a Napfogyatkozást, de lemaradtam róla. Apa mondta, hogy 9:45-kor lesz (őt meg az újság félreinformálta), akkor ránéztem, de mennem kellett a bankba. Mire ott végeztem, már rég vége volt. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már bele is kezdtem, és imádom, annyira jók a karakterek, Cormoranért továbbra is oda meg vissza vagyok. :)
      A sorozatot nem nagyon dicsérik, ahogy eddig láttam, a könyv viszont szuper, szerintem - legalábbis ahogy elképzelem - a sorozatból pont Rowling finomságai maradhattak ki.
      :( én is rosszul tudtam, csak a kollégák mondták, hogy később lesz, de épp egy megbeszélés közepén voltunk, aztán mondom azért ezt meg kéne nézni, és kimentem inkább az udvarra:)

      Törlés
  4. Nekem a legkellemesebb emlékem a főnökömmel való beszélgetés volt a héten :) Szerinted milyen hetem volt? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mein Gott! Hát akkor a legjobbakat a következőre... :)

      Törlés
  5. Kikészítesz ezekkel a velencei instagrammerekkel, most kénytelen vagyok én is feliratkozni :)
    És szólj ha találsz valakit aki ugyanezt nyomja Róma témában ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Scusa :) majd egyszer csinálok egy posztot, amelyben belinkelem az összeset :D
      Római is tuti csomó van, szerintem ha hashtag alapján keresel a városra, akkor annyit találsz, hogy elsírod magad :)

      Törlés