2015-03-12

Things I Love Thursday #9



+ nőnapi cukiságok (virágok, Nutella, csokik), még egyik-másik úriember munkatárs is felköszöntött :)
+ megvolt az idei első biciklizésem
+ hétfő reggel nagyon örült nekem Lajos anyja, Saci, mert azt hittem, hogy most jobb híján csak én etetem, szóval vettem neki kaját, és úgy szaladt utánam, hogy lobogott a haja
+ megjöttek a Batiste-jaim, nem is értem, hogy tudtam élni nélkülük ilyen sokáig
+ érkezett egy féltégla is, a Horzsolások az Agavétól, tegnap elkezdtem, és a hangulat eddig nagyon tetszik
+ tök jól néz ki a hajam az utóbbi napokban :D Lehet, hogy a vaníliás Balea sampon teszi, mert azóta ilyen, olyan, mintha kisimítaná a tincseket.
+ ééés az imént foglaltam repülőjegyet Amszterdamba, juppííí, május végén megyünk!!!! Mindenféle információt szívesen fogadok a várossal kapcsolatban - kaják, szállás, programok (múzeum nem érdekel :))

És felétek?

14 megjegyzés:

  1. "lobogott a haja" - ezen jót nevettem
    ez a batiste ezmiez? szárazsampon? véleményt róla! :D
    ohhhh Amszterdam! <3 (sose voltam, de majd szeretnék, addig is majd várom a beszámolód róla)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, meg a pocában a kiscicák, azok is lobogtak :D
      Aha, szárazsampon, nagyon-nagyon szuper, csak tudtommal Mo-n nem lehet kapni (egyszer hallottam olyat, hogy az Auchanban van...). Nekem nagyon sokáig elég volt egy flakon, szóval totál megéri, ráadásul csinálnak barna hajra valót is (különböző sötétségűeket), de a többi is jó sötét hajra, kivéve az egyik, amit rendeltem, az XXL volume, na az nagyon fehér. De fincsi az illatuk is. Az asos.com-ról rendeltem, sajna már nincs ingyenes szállítás, csak 30 euró felett.
      Majd csekkoljuk neked Amszterdamot, ott még én sem voltam, de nagyon váárom :)

      Törlés
  2. Vaníliás Balea sampon? *-* Ahh, ide nekem! Majd meglesem, amikor legközelebb dm-ben járok, mert ez abszolút a kellkellkell kategória :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! Úgy tudom, hogy mint minden évben, idén is lecserélik az illatokat, eddig csak ezt a vaníliásat láttam, de nagyon szuper illata van! :)

      Törlés
  3. Jajj, Amszterdam.... hát a kötelezőket hamar letudtuk (Rijksmuseum, Királyi palota, Vondelpark, virágpiac, piroslámpás negyed), ezek után leginkább sétáltunk és az nagyon jó volt. Októberben voltunk, és nagyon színes volt a város, és nagyon nyüzsgő. Állati gyorsan tekernek a bringások, ha nem figyelsz tényleg képesek elütni. Amit sajnálok hogy kimaradt az a Van Gogh múzeum, engem nagyon érdekelne. És bármilyen furcsa, de imádtam a kajákat, tele van a város arab és észak-afrikai jellegű büfékkel, shoarma-t ne hagyd ki, nekem az nagyon bejött. Meg hát nyilván friss tengeri halakat is kell ott enni. Szállásban nem tudok segíteni mert barátoknál aludtunk. Hajózni menjetek! :)
    Elsőre ennyi jutott eszembe, de majd még gondolkodom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippeket, te mindig tudsz nekem mondani valami jót utazás előtt! :)
      A kaját megjegyzem! Meg persze hal is lesz, az mindig kell:)
      Majd még bicajozni szeretnénk, mondjuk le a tengerhez (nem feltétlenül Amszterdamból, az azért hosszú körnek néz ki).
      Ha valami eszedbe jutna, ne tartsd magadban :)

      Törlés
  4. "lobogott a haja", hát ezen én is röhögtem :D Jáj, és pocakos is? Az enyém jut eszembe ilyenkor, aki megszokta saját formáját, és a kerítés két rácsa közé szorult, amikor terhes pocakkal is ott akart átmenni XD...
    Amszterdam!!! Voltam, de rég, jó lenne meglátogatni megint, és felnőttebb fejjel persze.
    Tyű, tök jó ötlet a más színű szárazsampon! utálom, amikor "megőszülök" tőle és dörgölhetem, fésülhetem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeen, lesznek megint kismacskák, Lajos is nemsokára egy éves lesz, szóval Sacika megint pontosan időzített :D De édes lehet szegény terhes macskád :) Ez olyan mint mikor rajtuk van a radar állatorvos után, és nekimennek mindennek :)
      Mennyit voltál Amszterdamban?
      Nagyon jó a barna szárazsampon, kár, hogy itthon egyik márka se gyárt ilyet.

      Törlés
    2. Tök jó, és mit csináltok velük? Kerestek gazdit, vagy megint gyarapszik a macskák száma otthon? :D Annak a kerítéses esetnek már jó két éve, azóta ivartalaníttattam. :)
      Csak egy napot, ráadásul munkaszüneti nap volt, semmi nem volt nyitva, és hülye gimnazisták voltunk, nem rémlik semmi, csak a hangulat.
      Hát kár, remélem felkapják!

      Törlés
    3. Saci a munkahelyünkön lakik, ez egy baromi nagy udvar, ami körül van jó pár cég, és a portás néni etette eddig, de már ők is úgy hozták át valahonnan, amikor ideköltöztek ebbe az irodába :D Amúgy nem tudom, miért nem lett még ivartalanítva szegény macska, szerintem össze tudtuk volna dobni az árát... Most meg már 10-12 éves a cica, szegény egyre nehezebben bírja a terhességet. Tavaly elkapkodták a kiscicákat az itt dolgozók, remélem, idén is lesznek jelentkezők!

      Ja, nekem is sikerült pünkösdre foglalni az utat, mint később észrevettem :D Mindegy, egy biciklikölcsönző legyen valahol, aztán onnantól kezdve nekem mindegy, mi van nyitva :)

      Törlés
  5. Erre a Horzsolásokra naggggyon kíváncsi vagyok, és nem is figyeltem arra, hogy milyen egy vaskos darab. Viszont ha meg jó a könyv, akkor az oldalszámok nem számítanak :)))
    A jó haj már egy plusz pont a napnak, mert nálam erőteljesen el tudja rontani a napi hangulatomat a bad hair day :( Természetesen meg kell majd szaglásznom a vaníliás sampont is :) És Amszterdam, tyűűű! De szuper lesz nektek! Én már most várom róla a képes beszámolót, mert még én sem voltam, de nagyon sokan áradoznak róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, az én figyelmemet is Nita hívta fel rá akaratlanul :) De elég jól eteti magát, mindenesetre még nem vonok le következtetéseket.
      A bad hair day nálam is igazi tragédia, már gyerekként is utáltam:D Jó a vaníliás illata, bár persze elég mű, de megbocsátom neki. :) Inkább vaníliás joghurt/krémtúró-jellegű. Szerintem a Balea samponok kb a legjobbak, meg tök olcsók is emellett.
      Amszterdam miatt nagyon izgatott vagyok, majd hozok nektek sok képet meg mindenfélét! Csak még szállást kéne találnom, persze elég horror minden, szerintem airbnb lesz belőle, csak azzal még semmi tapasztalatom.

      Törlés
  6. Amszterdam miatt nagyoooon irigykedek, legyen ám majd róla blogposzt! :) Rajta van a top 5 látnom kell városok listámon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz mindenképpen, már alig várom, hogy ott legyek meg kattintgassak :))) (google street view-n már nézegetem:))

      Törlés