2016-06-09

Things I Love Thursday #72

A bevezetőt nem nyújtom el nagyon, most is 600felé áll a fejem, kezdem unni egy kicsit. :D Hétvégén viszont majd jól megfeledkezem mindenről, holnap lemászunk a Balatonhoz a lányokkal!

https://h-o-r-n-g-r-y.tumblr.com/image/144211467101

+ Koktélos nyitóbuli a kedvenc kubai koktélbárunk új telephelyén.
+ Kerti parti a munkatársakkal, paradicsomos tésztával meg limoncellóval.
+ Új könyvek: két friss megjelenés és az Egy regény rabjai.
+ Nővérkém itthon, családi vacsi kedd este a teraszon.
+ Cuki felső a h&m-ből.
+ Naptej-illat.

És felétek?

14 megjegyzés:

  1. ♥ tanárok megéneklései, még mindig. most már nincs több :) nagyon jó élmény volt mindenik
    ♥ már csak 1 vizsga van hátra!
    ♥ már csak egy hét és ballagunk!
    ♥ hamburgerezés
    ♥ betelt az első tilt-füzetecském (pedig amúgy elég rapszodikusan vezetem, hiába határozom el mindig, hogy oda is írom majd minden héten)
    ♥ földhözcsaptam a telefonom és nem törött el. szomorú vagyok, mert kicsit megkarcolódott, de nem törött el!! notórius telefontörő vagyok :(
    ♥ spanyolozás - nagyon szeretem a memrise-ot nyomogatni, főleg telefonon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drukkolok a maradék vizsgádhoz! :)
      Miért csaptad földhöz szegény telefont? :) kéne neked valami jó kis ütésálló tok. :)

      Törlés
    2. Köszi! :)
      Hát nem direkt, csak amikor vettem elő, kicsúszott a kezemből. Pattant hármat a betonon... Van rajta ilyen műanyag tok, az védte meg szerintem, de kívül nem ér egészen körbe és azért karcolódott meg. Gyorsan rendeltem is egy másik ebayről, ami jobban védi. :)

      Törlés
  2. Te csak inni meg bulizni szoktál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel gyanítom, te már eldöntötted magadban, hogy szerinted mi a válasz erre a kérdésre, ezért kérlek, hadd ne fáradjak azzal, hogy magyarázkodom egy névtelen kommentelőnek, aki még azt a fáradságot sem vette, hogy kicsit beleolvasson a blogomba.

      Törlés
    2. Nem döntöttem el semmit, csak feltettem egy kérdést. Olvasom a blogodat, különben nem tudnám, hogy szinte minden TILT posztodban van valami buli, pia, sörözés, borozás, stb. És úgy tűnik, hogy kb. mást nem is csinálsz. Ne engem hibáztass, te tehetsz róla, hogy így jön le, ha szinte csak ilyenekről írsz. Ráadásul a fogyasztói társadalom mintaképe vagy, mindig veszel valami tök felesleges cuccot, amiről elhitetik az emberekkel, hogy szükségük van rájuk. Ha ezeket a dolgaidat megosztod, ne csodálkozz, hogy lesz valaki, aki nem csak bólogatni fog, hogy milyen csini az új szemhéjpúrdered... De bocs, hogy kommenteltem. Tényleg olvasom/olvastam a blogodat, de kb. minden heti TILT posztod ugyanarról szól: mit vettél, ettél, ittál, hol buliztál.

      Törlés
    3. Azért gondoltam, hogy eldöntötted és/vagy nem olvasod, mert ellenkező esetben azért kiderülne, hogy kicsit szélesebb skálán mozgok. Sajnálom, és valahol rosszul is esik, hogy te többet/rosszabbat látsz bele az életembe, mint ami a valós helyzet. Hogy a koktél/bor szóról mire asszociálsz, illetve hogy mit látsz ezek mögé, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni, lehet, hogy hiba az olvasók fantáziájára bíznom a részleteket.

      Arra kíváncsi vagyok, hogy számodra mit jelent a szabadidő értelmes eltöltése. Én pl. szeretek a barátaimmal lenni, szeretek enni és inni, olvasni, utazni, és igen, örülök egy palettának meg egy új farmernek, egy jó könyvnek, a macskáknak... Szerinted miről kéne írnom a tiltben?
      Tény, hogy arról pl. nem írok - bár szerintem egyéb posztokból kiderül -, hogy a főállásom mellett három különböző könyvekhez kapcsolódó munkám van, ebből az egyik egy fordítás, ami azzal jár, hogy sokszor meló után még otthon is dolgozom, illetve a hétvégéim fele is ezekkel a plusz dolgokkal megy el. Emellett elég kevés szabadidőm marad, és azt szeretem olyan dolgokkal tölteni, amit élvezek csinálni, ezért nem értelek, hogy ha számodra ennyire nem vagyok szimpatikus, akkor miért pazarolod az idődet arra, hogy olvasod a blogomat? Ami a leginkább megrémiszt, az az ítélkezés, ami a mondataidból árad. Ha a te értékrendedbe nem fér bele az alkoholfogyasztás, vagy az a fogyasztói magatartás, amit én képviselek, rendben van, de nem értem, hogy miért kell ítélkezned mások felett, főleg úgy, hogy csak a történet egyik oldalát vagy hajlandó észrevenni.

      Törlés
  3. Szuper heted volt! :3 A Balaton nagyon jól hangzik, én is imádom, szerencsére közel is lakom hozzá!
    Az én hetem elég stresszes, random zokogós és kiakadós volt, 3 napon át zajlott a szakdolgozatvédés-államvizsga kombó, és kissé elfáradtam, de minden egyes tanulással töltött perc megérte, minden könnycsepp okkal csordult ki, mert végre diplomás ember vagyok! Ezt szerda este egy kis iszogatással koronáztuk meg, tegnapi és a mai nap pakolós, költözöm haza, de szombaton hegyi buli, ahol még egyszer koccintok arra, hogy lediplomáztam! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó neked, hogy közel laksz hozzá! :)

      Gratuláció és konfettieső a diplomádhoz, most már túl vagy mindenen, lehet is ünnepelni meg élvezni a nyarat ezerrel! :)

      Törlés
  4. Kedvenc kubai koktélbár: elárulod? (gondolom mindenki tudja rajtam kívül, bocs ha unalomig ismétlés... :) )
    Lánybúcsúhoz nagyon-nagyon jó szórakozást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már beszéltünk róla, de ez az egyébként:
      https://www.facebook.com/CONGA-Cuban-Drink-Bar-120583631973/?fref=ts

      Törlés
  5. Ezen hét legjobb napja talán a mai volt mivel végre túl vagyok a második és egyben utolsó moduzáróján amit sikeresen álltam ! De ehez kellet némi szerencse is hogy olyan tételeket húztam és az írásbeliken is olyan kérdések voltak !

    Szóval a mai nap zenéje ez : https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper, nagyon ügyes vagy, gratulálok, kezdődhet az ünneplés! :)
      A Happyt én is imádom. :)

      Törlés
  6. Picit le vagyok maradva a blogolvasással, ehh....
    Nagyon jó az a H&M-es felső, én most két nyári ruhát találtam ott, maximálisan rajongok mindkettőért. :)

    VálaszTörlés