2012-08-13

Eltűnés hirtelen


Sikerült az utóbbi időben egészen sokat aktívkodnom ezzel a bloggal kapcsolatban, van is lelkiismeret-furdalás, hogy egy hete felé se néztem. Viszont az a helyzet, hogy working görl lettem a diplomaátvétel után két héttel, el se hiszem. Nagyon örülök, hogy végre én is felnőtt életet kezdhetek élni, de most így tuti, hogy kevesebb időm lesz olvasni, ezt már az elmúlt 5 nap is bizonyítja, és hát az is van, hogy egyelőre nagyon értékesnek találom azt a fennmaradó délutáni szabad- és alvásidőt, amit nem biztos, hogy olvasással meg blogolással töltenék ki. A Nefertitinek azért már a vége felé járok, de ott van még egy hegy a szobámban, amelyet a könyvtárból kihozott példányok képeznek, és én még azt terveztem, hogy beiratkozom a megyeibe is még a nyáron! Azt hiszem, szükségtelen.
Na szóval igyekszem továbbra is posztolni és lapozgatni, de most még meg kell szoknom a napi nyolc óra tizenhét perc egy helyben ülést, és amúgy is fő feladatom a social media network építése, úgyhogy meglátjuk, mennyire tudok lelkes maradni a délután hátralevő részében és a hétvégeken.
Ha már a lelkesedésnél tartunk, szerezzétek be a 14,000 things to be happy about c. könyvet, ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni!

2 megjegyzés:

  1. Gratula a munkához! Üdv a csapatban! :) Idővel majd kialakítod úgy az idődet, hogy tudj majd olvasni is. Csak menjen minden a maga útján, aztán jöhet a jól megérdemelt pihi olvasással. :)

    VálaszTörlés
  2. köszi szépen:) tudom, hogy előbb-utóbb majd kialakul, de most még rohadt sok ez a nyolc óra, rég volt már ilyen, hogy ennyit egy helyben kellett ülnöm, az is csak a 4 hetes szakmai gyakorlatomon... na tegnap azért befejeztem a Nefertitit, nagyon rápörögtem a végére!:)

    VálaszTörlés