2014-06-30

25 órás Bookdepository akció!

Néhány napja landolt az e-maileim között a romlást, nyomort és szegénységet hozó üzenet, miszerint újra lesz 25 órás vásár a Bookdepository oldalán. Július elsején, kedden indul magyar idő szerint 10 órakor, ha sikerült jól átváltanom az időzónákat. Azt hiszem, a legutóbbiról valami csoda folytán lemaradtam, de az eggyel és a kettővel korábbi alkalmakkor mindig beszereztem valamit - általában szakácskönyvet.

Egy kis infó azok számára, akik nem ismerik az oldalt vagy ezt a konkrét akciót: A Bookdepository egy online könyváruház, angol nyelvű könyveket lehet vásárolni ingyenes kiszállítással. A 25 órás akció során minden egész és fél órakor kikerül egy halálosan leakciózott könyv, ami aztán elkezd vészesen fogyni, szóval ha le szeretnénk rá csapni, akkor elég gyorsnak kell lennünk - célszerű már idő előtt belépni az oldalra, hogy csak a fizetési procedúrán kelljen végigverekedni magunkat (nem nagy ügy). A kínálat elég széles: gyerekkönyv, non-fiction, regények mindenféle műfajból. 

Ti szoktátok figyelni ilyenkor a bookdepót? Esetleg vettetek már valamit ebben az akcióban?

6 megjegyzés:

  1. Annyira bánom, hogy kb minden pénzem elköltöttem a könyvhéten és most semmit sem tudok venni. Eddig mindig az volt a baj, hogy lemaradtam róla, most meg pénzem nincs. :P Mindegy, majd legközelebb; szerencsére többször is van ilyen egy évben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, illetve gondolom idén lesz nyári Alexandrás akciózás is megint, arra is kell "energiákat" tartalékolni. :)

      Törlés
  2. Szoktam figyelni, hát holnap nem nagyon lesz jó időpontban a kezdés főleg, de talán este be tudok kapcsolódni. Vettem már három könyvet így, elég hirtelen felindulásból, mivel gyorsan kell cselekedni ugye, de még egyiket sem olvastam :D
    Általános megfigyelésem egyébkén, hogy elég szar a kínálat, hiába "széles", ami nem regény, azzal igazából mit kezdjünk?? - mármint oké, egy szakácskönyvnek van értelme, de rengeteg kötésmintás, meg Lego-ilyen-olyan könyv van, ami totál érdektelen jó részünknek (ezek is elfogynak persze, de a világ nyilván nagy, és sokan csapkodnak ilyenkor a gombokra).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vannak ilyen gyerekfoglalkoztató könyvek meg mindenféle haszontalanság, hát valakinek gondolom az is jó, igazából annál kevesebb a kísértés :) Egy-két érdekes példányt mindig találok azért. (Szerencsére többet nem:D)

      Törlés
  3. Én figyeltem, de ami érdekelt volna, az pont akkor volt, mikor nem voltam gépközelben, szóval végül nem vettem semmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ideig én is, de semmi nem mozgatott meg. Volt valami kihagyhatatlan, amiről lemaradtál?

      Törlés