2014-08-11

30 fok van és augusztus

"Hetek óta úgy érzem, mindjárt vége a nyárnak..."
"Hogyan sminkeljünk őszi színekkel?"
"Iskolakezdési akció a LIDL-ben"

A gyengébbek kedvéért az alábbi képpel szeretném alátámasztani, hogy augusztus 11-e van, és az időjárás is ennek megfelelő.


26 megjegyzés:

  1. :D Én most még szeptemberben is valószínűleg megyek egy hétvégét nyaralni, szóval én hiszek a hosszú nyárban. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes :) Biztos az idő is szép lesz még szeptemberben, úgyhogy jó nyaralást, de az még messze vaaaan :)

      Törlés
  2. Ezen én most nagyon nevetek! :D

    VálaszTörlés
  3. Valamiért mindig sírni kell :D aki nem képes élvezni a maradék heteket, le van sajnálva. Egyébiránt én várom az őszt, jobban szeretem, de ez a nyár olyan kellemesen telik, és a romantikus nyaralás még csak most jön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, lassan ideje temetni az évet is:) én is imádom az őszt, de egyelőre örülök a melegnek. Jó nyaralást, szerencsére az még nekünk is odébb van!

      Törlés
  4. És mi 14-től 22-ig megyünk nyaralni... Gondos időpont kiválasztás után... :O :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó nyaralást! :) Lehet különben én is szomorkásabb lennék, ha már júniusban letudtuk volna a nagy pihit, de szervezni tudni kell :)))

      Törlés
  5. Én is szeptemberben megyek nyaralni, úgyhogy nekem kitolódik a nyár - mint minden évben. De tudod az ősz "reklámozása" augusztusban olyan, mint a Jingle Bell-t hallgatni a novemberi születésnapomon #facepalm #wtf.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, jó párhuzam :D szerintem mostantól én is mindig szeptemberre szervezek majd nyaralást, akkor legalább nincs már olyan meleg, meg annyi turista sem.

      Törlés
  6. Én meg egyáltalán nem megyek nyaralni, úgyhogy felőlem akár szakadhatna is a hó:S
    (Jó azért ennyire nem vagyok gonosz:P )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D
      na majd jövőre;) meg nem muszáj nyáron nyaralni, nem is értem, ezt ki találta ki:)

      Törlés
    2. Igen, hülyeség is ez a nyaralás :D
      1x télen azért úgy elmennék valami egzotikus szigetre, csak, hogy mindenki irigykedjen, hogy : Ne mááááááár, télen nyaraaaaaal :S:D

      Törlés
    3. Ahaa, vannak ismerőseim, akik így szokták :)

      Törlés
  7. Én idén nem jutok el nyaralni, szóval az idjárás mind1 kb. Se belföldre, se külföldre. De Balatonon már voltam egy-egy napot 2x, és annyi programom van a városban a barátokkal hogy jó ez így. Csak azért egy kis tengerpartot azért hiányolok. De majd jövőre, 1 hétre valami frankó helyre :) Addig kibírom! El vagyok én nyaralás nélkül is, 1-2 napot így is kivettem már, és pihentem azért. Viszont az időjárással elégedett vagyok, bár most értem haza egy bringázásról kiszívta a nap az összes erőmet, hidegzuhany elég jól esett, viszont itthon vidéken van légkondi úgyhogy éljen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tengerpart - vagy egyáltalán a külföldremenés - nekem is nagyon tud hiányozni, ha kimarad, tavaly így voltam, és majd' megőrültem, főleg hogy nyáron mindenki strandos/tengeres/egyéb nyaralós képeket posztol minden csatornán, és olyankor az ember úgy érzi, ő az egyetlen, aki az irodában ül és dolgozik :D
      de a nyaralás úgyis csak pár nap, neked meg a jelek szerint így is eseménydúsan telik a nyár, úgyhogy kitartás a következőig ;)

      Törlés
  8. És még augusztus közepe sincs :D
    Tavaly én akkor akadtam ki, amikor június 15-én megszólalt anyósom, hogy mindjárt véget ér a nyár, én meg néztem rá hülyén, hogy még a nyári szünet is csak a napokban kezdődik o.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeeeeeeee.... Bocs, de ez annyira jellemző a magyarokra :D
      Pont arról beszéltünk egyik nap, hogy ugyan nem csak az angolok beszélnek folyton az időjárásról, hanem a magyarok is, de az angolok legalább nem panaszkodnak folyton, mi viszont állandóan, semmi se elég jó :)

      Törlés
    2. Így van ez nagyon jellemző... én tegnapelőtt örültem a melegnek, és hogy lehet szoknyában flangálnom, ma örülök ennek a fura csípős hidegnek az esővel, hangulatos, és lehet szellőztetni is... most nem azt mondom, hogy sosem panaszkodom az időjárásra, de őszintén szólva untat hogy mindig a bajt keressük benne, meg hogy épp miért nem jó. Ha a nyaralásod kellős közepén zuhog az eső a balcsin, az szar, ez tény, de amúgy... igazából a hétköznapokon csak az áll vagy bukik rajta, hogy kell-e az esernyőt magaddal vinni, vagy kell-e egy kardigán.

      Azért meg kell hagyni anyósom meg tökélyre fejlesztette az ilyen jellegű panaszkodást :D Amikor 25 fok fölött van a hőmérséklet, ő már meg akar halni, olyan hőőőőség van, és ül a ventillátor előtt :D

      Törlés
    3. Most én is örülök a hűsnek, bár annak nem, hogy a nyitott konyhaablakon tegnap bejött egy öklömnyi moly, épp amikor arról beszélgettünk, hogy ha csak pillangómintás korona gyufát lehet kapni a boltban, akkor majd a pasim átrakja a gyufákat a mostani tartóba (mert hogy irtózom a lepkéktől minden formában). Erre fordultam egyet, és ott pislogott ez a dög.

      Én csak a szelet utálom, de azt nagyon :) olyankor mindig panaszkodom :)

      Szegény anyós.. nem lehet könnyű élete :D

      Törlés
  9. Tényleg mindig sírnak az emberek. Nyáron meleg van, télen hideg, süt a nap, esik a hó, kár rajta sokat lamentálni.:)
    A boltokban lévő pulcsiktól, hosszú nadrágoktól frászt kapok, pontosabban ömlik rólam a víz. Én, kis naiv még szerettem volna ujjatlan felsőt venni.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár tudom, nem facebookozol, de ott is ez folyik, hogy jaj neee milyen nyár ez már, hogy ennyit esik! Mintha az nem tartozna hozzá a nyári időjáráshoz... Na mindegy, a fele ismerősömet úgyis elrejtettem a napokban.
      Jaj te kis naiv! Vegyél inkább csizmát, nemsokára úgyis derékig járunk a hóban.

      Törlés
  10. muhahahahaha. eddig egész jól kifogtuk a viszonylag napos időt a 2x2 nap balatonozáskor és a tegnapelőtti tiszafüredi kiruccanásnál is.
    idén nincs betervezve nyaralás, de én azért az irodában ülve is inkább 28+-ra vágyom, igaz ilyenkor hamar lépek le mindig és egész délután süttetném a hasam a ház előtti parkban, nah de én nyári lány vagyok. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól jártatok :) Különben tuti még szeptemberben is szuper idő lesz, én ebben bízom :)
      Akkor már jó barna lehetsz! :D

      Törlés
  11. Háááááááát azért általában nem az a normális, hogy egész nyáron durván 2 hét az, ami tényleg nyárias, egyébként pedig állandóan esik, hidegfront jön blabla és ha pozitívan akarok kerekíteni akkor is hetente 1 nap a jó idő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény, hogy kicsit fura és trópusias volt az idei nyár, de ettől függetlenül továbbra sem látom értelmes dolognak augusztus elsején már a szeptember miatt sírdogálni :)

      Törlés