2015-12-24

Things I Love Thursday #49

Karácsonyi kiadás! Ígérem, nem lihegem túl, bár most sok, az ünnephez kötődő elem lesz a listán. Különben azt hittem, hogy a rengeteg szabadidőmben majd halálra olvasom és blogolom magam, egyelőre ez rohadtul nem így van, még mindig a Kulcsot nyűvöm, és hiába szeretem, már tűkön ülök, hogy valami mást olvashassak végre (850 oldal mindösszesen). Egyébként épp szenteste van, nálunk lazulás folyik, és azon gondolkozunk, hogy milyen karácsonyos filmet nézzünk ma este.

http://www.wholebiteblog.com/new-blog/2015/12/3/chocolate-chai-cut-out-cookies

+ Molykarácsony a Csücsökben (az a chai latte továbbra is isteni), megkaptam Az igazság a Harry Quebert-ügybent és egy TBS Smokey Rose tusfürdőt <3
+ 10 éves osztálytalálkozó, semmi feszengés, mindenki hozta a formáját, tök jó volt.
+ Vettem a Tescóban leárazva egy csodásan puha szürke pulcsit.
+ Képeslapok és meglepik a kedvenc online barátnőimtől :)
+ Ünnepi mozizás, a Káosz karácsonyrát néztük, ha valaki készül, ne vígjátékra számítson, amúgy teljesen korrekt.
+ Foglaltam jegyeket a Star Wars-ra, már csak hétfőig kell egy kő alatt laknom, hogy ne találkozzam spoilerrel.
+ Szokásos bonbonkészítés anyuval, aztán a sok csokit berével fojtottuk le.
+ Megkaptam egy ismerőstől Fördős Zé szakácskönyvét, vicces, mert sokat nem tud rólam az illető, mégis tök betalált ezzel az ajándékkal.
+ Hatékonyan kitakarítottuk a lakást néhány óra alatt, közben megint szortíroztam, kiszórtam egy csomó cuccot (még mindig találok).
+ És áll az új könyvespolcom, de a könyvkarácsonyfát nem tudtam kivitelezni rajta, mert hiába ugyanabban az áruházban vettem, ugyanannyi pénzért, ugyanolyan színben, mint az előzőt, teljesen más, két év sokat számít. De berendeztem, és boldog vagyok. :D

A karácsonyi ajándékokat, ételeket, miegymást pedig nem sorolom fel. Különben folyamatosan éhes vagyok, most épp popcornt eszem.

És felétek?

15 megjegyzés:

  1. Ünnepi különkiadás *.*
    Boldog karácsonyt és jó szórakozást a Star Warshoz! :)

    VálaszTörlés
  2. A chai latte-t mostmár muszáj leszek kipróbálni, már olyan sok helyen olvastam róla (jókat) és a Káosz karácsonyra c. filmet most fogjuk majd megnézni, hát vígjátékra számítottam, érdekes, hogy kiderül, hogy mégsem az. Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog karácsonyt neked is! :)
      Fura ez a chai latte, mert köszönő viszonyban nincs az otthon főzött tea a kávézókban kapható verzióval (utóbbi sokkal habosabb, finomabb szerintem) :) Az ilyen instant, tejjel hígítandók meg nekem túl tömények, de azok jobban hasonlítanak a kávézós verziókhoz.
      Kíváncsi vagyok, hogy tetszik/tetszett-e a film, engem nem zavart, hogy nem volt vicces, külön örültem, hogy nem volt olyan szokásos amerikai-szirupos.

      Törlés
  3. Egy mozizást én is szeretnék majd a szünetben, de a Star Warst lehet hogy csakazértse nézem meg most, pedig a régieket láttam, és szerettem is. Milyen karácsonyfátok lett?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, de annyira idegesít, hogy mindenhonnan a spoilerek folynak, hogy bedurciztam, és foglaltam jegyeket :D
      Pici, cserepes fánk van (kb fél méter), anyukám türkizkék kerámiadíszeivel. Aztán majd később kiültetjük, ha a lakóközösségnek nem lesz ellenvetése, mert azért a macska nem annyira kompatibilis vele. :D

      Törlés
  4. Én havas szilva szettet kaptam a TBS-ből, ahh mennyei! :) :)
    Hú, karácsonykor én inkább rosszul szoktam már lenni a traktától, annyit kell enni három napon át, utána szinte jólesik nem enni semmit. De tavaly gyomorrontásom is volt, annyi pulykát betoltam egyik este... :D Idén anyósom is kicsit belátóbb volt, és nincs akkora zabálás :D ...
    A Harry Quebertes könyvre kíváncsi leszek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, de tudja a Jézuska, hogy mi kell neked! :) Nagyon dicsérik azt az illatot (én meg épp a karácsony utáni TBS akciókat nézegetem, nem fogok tudni ellenállni...)
      Megértem, tavaly én már 24-én este zöldturmixot ittam, mert már akkor nem bírtam az evést. :D Idén sajnos másképp van, egész nap sütit eszem. :)
      Én is, már régóta áhítozom utána! :)

      Törlés
  5. Új könyvespolc, az mindig jó! :)
    Hú de rossz volt, mikor nem nagyon mertem netezni amiatt, nehogy SW spoilerbe fussak... Utána szinte fellélegeztem. :)
    Sajnos nálam idén elmaradt a postán való ajándékküldés, sikerült mindennel megcsúsznom, na de majd jövőre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj volt beszerezni egy újat! :)
      Elhiszem.. mi már belefutottunk 1-2-be, szerencsére nem vagyok óriási rajongó, így annyira nem zavar, csak felhúzom magam, amikor valaki direkt arra játszik, hogy elrontsa mások örömét.
      Te sokáig dolgoztál, érthető, ha ez nem fért bele, nekem még szabival együtt is káosz volt az utolsó hét.

      Törlés
  6. A Káosz karácsonyrát és Star Warst én is beterveztem a szabira. Szerencsére a közelemben nincsenek nagyon rajongók, az online cikkeket nem olvasom, így talán nem futok bele spoilerbe :)
    Gratula az új polchoz, gondolom volt mit rátenni :)
    A ti lapjaitok nekem is örömteli pillanatokat okoztak, ki is tettem őket a szobába.
    Én most már annyira nem vagyok éhes, hogy kajára nem tudok nézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok, mit szólsz majd hozzájuk! A Káosz karácsonyra nekem meglepően tetszett, pont azért, mert nem vicces (sosem értem, hogy a trailerekben miért akarnak mást eladni...)
      Igen, már be is rendeztem a polcot, most végre van helyük a dekorációs elemeknek is :) (és a képeslapok is ott figyelnek :))
      De jó neked, én még mindig éhes vagyok! Mindegy, ilyenkor nincs lelkifurkám (pedig ráálltam a mérlegre, de minek). :D

      Törlés
  7. Boldog Karácsonyt, így az utolsó nap :).

    Jó szórakozást a Star Warshoz, nekem ez tetszett először :). Mondjuk én még mindig keresem a kultusz érzés kulcsát :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked pedig utólag! :)
      Akkor csak "kísérő" voltál a SW-n? :D Amúgy a sztori szerintem tök béna, viszont a karaktereket nagyon szeretem, meg a csillogós fehér stormtroopereket. Szóval én is csak kocastarwarsos vagyok. :)

      Törlés
    2. Végül is igen, "kísérő" :). Én a kis robotokért rajongok nagyon - R2D2, BB8 - azok tetszenek leginkább eddig :D. Bár Chewbacca és Han Solo karatere is bejön.

      Törlés