2016-02-11

Things I Love Thursday #56

Fergetegesen pocsék hetünk volt/van, így nem volt könnyű a nyakig érő szarban megtalálni a kellemes momentumokat. Azért nézzük:

http://roadmapplus.tumblr.com/post/138987456893/distractions-article

+ A cuki kollégáim hoztak nekem csokit meg Nutellát utó-szülinapi ajándékként (aztán most már befejezem itt a bday kontentet, bár hétvégén lesz még egy buli.:D)
+ Kicsit átrendeztem a nappalit, úgyhogy a kihasználatlan étkezőasztalunkból íróasztal lett, de azért kinéztem már magamnak egy rendes íróasztalt helyette.
+ Rendeltem egy rakat könyvet, nagy része régen (vagy nem olyan régen) vágyott antikvár példány, kettő meg is jött már: a Tudatos jelenlét és a Jón története. Meg egy használt Új nap virrad-ot is szereztem a molyról.
+ Elkezdtük nézni a Twin Peakst, már a második évadnál tartunk. Mennyi fánk, te úristen!
+ Mivel tiszta ideg vagyok, és a pasim úgyis masszív diétán van - tehát nem kell főznöm - én is alig eszem, és fogytam már két kilót.

És felétek?

11 megjegyzés:

  1. Na, egy jobb hétvégét és új hetet kívánok!
    Elnyújtott szülinapozás a legjobb :D nekem is egy hetes az ünnep - most vasárnap megyek még csak szüleimhez haza.
    Könyveket most én is rendeltem - Lírából, még a karácsonyi ajándékutalványom terhére.
    "Nyugodjál meg! Attól megnyugszol!" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, úgy legyen! :)
      Akkor további kellemes ünneplést! :)
      Ok, ez lesz a mantrám. :D

      Törlés
  2. ♥ Dortmund!! :D Hát tényleg nem a világ legizgalmasabb helye, de első célpontnak pont jó volt és imádtam az "egyedül vagyok a világban és milyen jó!" fílinget :D
    ♥ egy igazi grumpy cattel osztoztam a szobán, jópofa volt, mint egy óriási plüssállat
    ♥ végre én is jártam Primarkban, vettem két szuper itthoni nadrágot
    ♥ tapintottam Holdat (bár nem volt akkora nagy szám ez az űrkiállítás)
    ♥ Láthatatlan Kiállítás - ez már sokkal jobb volt, kb. 3 év noszogatás után feladtam, hogy a kedves eljön és elmentem egyedül - tök jó volt, csak hárman voltunk a csoportban és sok újdonságot tudtam meg
    ♥ Mosolyka-előadás! pont annyira szuper volt, mint amire számítottam és a végén kaptam nagyon személyes dedikálást a könyvembe, közös fotót és kicsit beszélgettünk is ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó, örülök, hogy bejött az egyedül utazás! Ezek szerint jól érezted magad! :) Látom, a budapesti napokat is jól kimaxoltad! :) Régen egyszer én is voltam láthatatlan kiállításon, érdekes élmény, az tuti!

      Törlés
  3. Kitartást Kata, a rossz után majd jobban értékeljük a jó és csöndes, nyugis napokat, meg az apró dolgokat (legalábbis én mindig ilyenekkel vigasztalom magam ha gáz van a héten...)
    Jól néz ki ez a belinkelt íróasztal, de nem kicsi a dolgozós felülete? Vagy csak én vagyok nagyobbhoz szokva? Amúgy szerintem az is szuper ötlet, hogy az étkező asztalt használod erre, néha én is így teszek otthon a szüleim szobájában.
    Oké a fogyás, de ne az idegtől és a nemevéstől következzen be, szóval vigyázz magadra te lány!
    És-és-és, mit szólsz a Twin Peakshez? Borsódzik már a hátad ha meghallod a zenéjét? :D
    Volt egy-két jó pillanat, csak néha a melóhelyi szar annyira rá telepszik a mindennapjaimra. Ezen kéne dolgoznom. De voltam színházban ezer év után, kozmetikusnál is, és a sulim is indul hamarosan, amit várok (bár lestrébereztek a csoporttársak ez miatt :() és úgy tűnik, hogy majd utána csak-csak lesznek lehetőségeim a váltásra (ujjaim összeszorítva).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, teljesen igazad van! Azt hiszem, a hétvégét eléggé fogom értékelni. :) Gondolom akkor te is, ha ennyire nyomasztó a meló. :( A sulit meg még jó, hogy várod, ha ez az, ami érdekel! :)

      Most mindjárt betolok egy hatalmas hamburgert, úgyhogy rögtön visszahízok mindent! :D

      Tetszik a Twin Peaks, bár az a kisvárosi hangulat, amire számítottam, az nincs meg benne, inkább csak annyira beteg az egész! És végig mindig u.az a 3 zene szól. :D

      Törlés
  4. Hát nekem se ez életem legjobb hete, a melóhelyet inkább hagyjuk, kijött rajtam a megfázás, egész héten fáradt és álmos vagyok... Mondjuk kedden voltunk a lányokkal koktélozni, tegnap meg kollégákkal hamburgerezni és a Hamletet is láttam Benedict Cumberbatch-csel, ezek segítettek túlélni a hetet. Most meg a barátomnak is rossz kedve lett, szóval nagyon nem akar ez a hét összejönni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :((( sajnálom, hogy nálad is beindult a kakigyár :(( remélem, a hétvégétek jobb lesz, plusz azért elég jó programjaid voltak a héten! :) Jobbulást!

      Törlés
  5. Na úgy látszik ez mindenkinek ilyen szörnyű munkahét. Nálam a mai nap viszi a pálmát eddig. Így már lassan szokássá vált nálam, hogy ilyenkor vásárolok :), így jön majd pár limited edition kozmetikum Koreából :).
    De amúgy voltam kiállításon (El Kazovsky), ami érdekes volt, bár még mindig messze áll tőlem a modern művészet.
    És felfedeztem a Tiger Store-t, sok haszontalan, de jópofa dolgot lehet ott kapni, így már a nézelődés is élmény :).
    Illetve én is diétára és rendszeres mozgásra fogtam magam (még januárban) és élvezem, hogy újra felfedezem mennyi bio cuccot szeretek és találok sok újat. Sőt csatlakoztam egy jó kis csoporthoz is, mert együtt könnyebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mi a franc van, remélem, a hétvégéd és a jövő heted kellemesebb lesz! :) (még akár a koreai cuccok is megjöhetnek:D)
      Hát, El Kazovsky szerintem sokunktól elég távol áll :D Én szeretem az absztrakt művészetet, de amit eddig tőle láttam, az nagyon nem...

      Én már azt várom, hogy legyen Tiger webshop! :) Vettél valamit náluk?
      Akkor hajrá az egészséges életmódhoz, múltkor láttam is instán egy ilyen képet tőled, néztem is, hogy mi mire lehet jó! :D Még van hova fejlődnöm! :) Virágpor például? :)

      Törlés
    2. Remélem a tiéd is jobb lesz :D!! Én olyan eseménydúsra szerveztem a hétvégét, hogy csak tömény jóság legyen :).
      Vettem pár apróságot a Tigerben, de tényleg csak, amire már szükségem volt - radír, kis teaszűrő, meg egy pohár alátét, ami olyan mintha csempe lenne, illetve konkrétan az :). Viszont az annyira megtetszett, hogy abból még szereznem kell, mert találtam neki még egy jó kis funkciót a konyhában. De nagyon tetszik a sok dekorálásra való cuccuk is, akár alkalomra, vagy sütire, lakásba.

      Virágpor még nekem is új :D, vegaságom elhagyása óta sokat fejlődtünk itthon a témában és kicsit lemaradtam ezekben én is. Így sokat böngészem megint a témában, hogy felvegyem a fonalat, mert néhány aprósággal már sok jót tudok tenni a szervezetemnek. Egyébként itt olvastam róla: https://numbava.wordpress.com/2015/10/08/a-napsarga-csoda-viragpor/

      Illetve még algát is elkezdtem inni :), amiről szintén nála olvastam:
      https://numbava.wordpress.com/2015/10/16/zold-csodak-avagy-ezt-iszom-minden-reggel/.

      Törlés