2013-12-28

Decemberi könyves zárás

Én kis naiv, azt gondoltam, hogy ebben a hónapban csak a molykarácsonyos ajándékkönyvvel bővül majd az idei beszerzős lista, aztán volt egy hirtelen impulzív vásárlásom, meg kaptam egy könyvutalványt ajándékba, és mindez hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen elérjem a bűvös ötvenes számot idén! Azt hittem, hogy az esetemben ez egy magas érték, de most nézem a tavalyi gyarapodást, és a szintén bűvös 42-es szám figyel a polcocska mellett (gondolom, ebbe azért belejátszik, hogy 1-2 hónapig intenzíven rukkoláztam 2012-ben). 

Tehát a decemberi zsákmány:


A Boldogságterv a győri molyos karácsony eredménye, A szingli fejvadászokat Nokedli fánkvadász posztjainak hatására rendeltem meg (darabját 500 forintért), ééés itt a legújabb Murakami is, ami után már ácsingóztam egy ideje természetesen, most viszont kaptam karácsonyra könyvutalványt, amelynek egy részét Moleskine naptárra (nem bírok elszakadni tőle), a maradékot pedig A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokéveire (sosem fogom megjegyezni ezt a címet) költöttem. 

Azt már korábban konstatáltam, hogy a hely az így kevés lesz, és kelleni fog egy újabb bútor a nappaliba, ami egyébként még így is, meg karácsonyfástul is visszhangzik. Az egyik karácsonyi ajándékom tehát egy könyvespolc lett, már be is rendeztem.


Nemsokára érkezem az év végi összegző poszttal, a Decemberi kedvencek az elmarad, saját érdeklődésem hiányában. 


8 megjegyzés:

  1. Szerintem nekem ugyanilyen polcom van, csak világosbarnában. :)
    A szingli fejvadászokat szerintem nem fogod megbánni, nagyon jól ki lehet velük kapcsolódni, 500 Ft-ot bőven megérnek részenként. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, bár az enyém mömaxos, ami csak felénk van, de gyakran néznek ki így polcok:)
      Remélem, hamarosan sorra kerülnek a fejvadászok:)

      Törlés
  2. A Szingli fejvadász sorozat nagyon jó. Kicsit haragszom is az Ulpiusra, hogy a negyedik rész kiadása óta semmi hír erről a sorozatról. :( Nagyon szép könyves polcod van, nekem is ugyanez a szín a színű van az albérletben (csak 6 polccal) és kettő otthon anyuéknál csak feketében és pirosban asszem. Meg vannak hozzá való kispolcok is, DVD tárolónak talán IKEA azt hiszem. Praktikusak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az Ulpius háza táján sok könyvről nincs semmi hír... :(
      Polcnak direkt választottam ilyen tökegyszerűt, nem akartam a ládás apu-által-kreáltat elnyomni:)

      Törlés
  3. A Szingli fejvadász tényleg jó, én még ebookban álltam neki olvasni :D A polc nagyon szép - és mindig rácsodálkozom milyen dizájnos az otthonotok!! Nagyon tetszik! :) BÚÉK előre is ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régen mindig fanyalogtam A szingli fejvadászra, de most már annyian mondjátok, hogy milyen jó, hogy egyre kíváncsibb vagyok :)
      Köszi, aranyos vagy, a nappalink még mindig visszhangzik, kell még cucc bele.

      Törlés
  4. Cukuruku, nekem ez ugrik be folyton. :) A fejvadász sorozat megérte. Várom, hogy folytassák a sorozatot magyarul, mert ez tényleg megérdemelné, mellesleg roppant szórakoztató is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D
      Hát, ha az Ulpiuson múlik, szerintem nem sokra számíthatunk... :S

      Törlés