2013-12-05

Unboxing #1 - Pixibox

Mondtam már, hogy imádok csomagot kapni? Amikor bejön a futár az irodába, és a nevemet mondja, úgy érzem magam, mintha én lennék az angol királynő. Az utóbbi időben kicsikét belehúztam, és elég gyakran képzeltem magam II. Erzsébetnek, de szeretném, hogy ebből nektek is legyen egy pici hasznotok, szóval időről időre sorra veszem a különböző márkákat és cégeket, hogy lássátok, kitől kapsz plusz élményt a rendeléseddel együtt, meg igyekszem egyéb gyakorlatias információkkal szolgálni majd ezekkel kapcsolatban.

Az első kör a Pixiboxé lesz, ugyanis még friss és ropogós az élmény, szerdán kaptam meg a dobozkát. A Pixibox egy meglepicsomag, ami két-három havonta rendelhető meg, és nagyon színvonalas, prémium szépségápolási termékeket tartalmaz, viszont előre nem tudni pontosan, hogy mi lesz a dobozodban. Több hasonló szolgáltatás is elérhető Magyarországon, de ahogy nézelődtem, nekem ez tűnt egyedül szimpatikusnak és/vagy kifizetődőnek, és természetesen elég népszerű is. A mostani alkalommal 800 boxot bocsátottak áruba, és óriási tülekedés meg hisztiroham övezte a rendelési időszakot, ugyanis volt egy kis technikai probléma, ami miatt nem közvetlenül az oldalon keresztül, hanem e-mailben zajlott a rendelés, de ugyanúgy a gyorsaság számított. Nem mennék bele hosszan ebbe a felhajtásba, de néhány embert nagyon szívesen felpofoztam volna, na de úgy látszik, sokaknak nincs más öröme vagy gondja az életében, mint egy doboz megrendelése, nem tudom, hogy sajnáljam vagy irigyeljem-e őket.

Nekem ez volt az első Pixiboxom, úgyhogy már nagyon kíváncsi voltam, hogy mire a nagy felhajtás. A korábbi dobozok tartalmát nézegettem a honlapon, és úgy voltam vele, hogy nagyon nem lőhetek mellé, a legutóbbiban például rengeteg csoda rejlett, viszont az egy szülinapi kiadás volt, és szerintem az átlagnál több meglepi volt a dobozban.


Gyorsan egy kis technikai infó a rendelésről, aztán nézhetjük a decemberi kiadást!
A Pixibox weboldalán regisztrálni kell, majd amikor a rendelési időszak tart (időszak=15 perces intervallum, kb ennyi idő alatt fogy el az áru), le lehet adni a rendelést. Nagyon nagy a verseny ezekért a dobozokért, mivel 3990 Ft-ba kerülnek, a benne található kencék viszont minimum a dupláját érik, ha nem többet, emellett az ár a szállítási díjat is tartalmazza. Arról, hogy mikor várható a következő rendelési időszak, e-mailben tájékoztatnak, illetve érdemes követni a Pixibox facebook oldalát is, ha szeretnénk informáltak lenni dobozügyben. 

Ebben a hónapban 5 különböző termék volt a Pixiboxban: 2 teljes kiszerelésű, 2 travel size és egy minta. Kuponokat is kaptak a kedves vásárlók, bár én ezekkel sok mindent nem fogok tudni (akarni) kezdeni. Lássuk a meglepiket!



1. Bioderma Atoderm tápláló mosakodókrém (200 ml): multifunkcionális termék arcra és testre, akár babákat is lehet vele fürdeni, annyira gyengéd. Száraz és érzékeny bőrre való, nem tartalmaz szappant és parabéneket, illetve hipoallergén. Ez jellemzően egy olyan termék, amit magamtól biztosan nem vennék meg, de örülök neki, biztosan el fogom használni, csak még nem tudom, hogy a kád vagy a mosdókagyló szélén tartsam. Nem lelkesedem különösebben a "mindenre jó" kencékért, szóval majd kialakul, hogy arcmosáshoz vagy fürdéshez fogom-e elhasználni. Tegnap teszteltem is gyorsan, kellemes, visszafogott illatú lemosó, a habzása is elég diszkrét. Az egyetlen problémám vele a csomagolása: komolyan, aki kitalálta ezt a fejreállítós flakont, aminek az alját úgy kell odavágni a csempéhez, hogy rendesen becsukódjon, azt egész életében arra kötelezném, hogy napi 12 órában ilyen tégelyeket csukogasson. Persze úgy, hogy ne folyjon ki belőle a cucc. 

2. Artdeco lip lacquer (teljes kiszerelés, különböző árnyalatokban): amikor kinyitottam ezt a szájfényt, egyből a Rimmel Apocalips folyékony rúzs jutott eszembe, egyrészt a két termék állaga teljesen megegyezik, másrészt elsőre úgy tűnt, hogy az Artdeco színe is ugyanaz, mint az én Rimmel rúzsomé. Hazaérve összehasonlítottam őket, és rájöttem, hogy a Rimmel élénkebb nude, míg ez egy fakó, mályvás, szinte már szürkés árnyalat. A rúzs textúrája is ideális, illetve nagyon kellemes viselet, plusz csodálatos vaníliaillatot áraszt. A színt nálam nem igazán találták el, nem hiszem, hogy túl sok bőrszínhez passzol ez az árnyalat. Kár érte, gondolom van, aki jobban járt ilyen szempontból.

3. Estée Lauder Daywear arckrém (15 ml): legalábbis az én dobozomban ezt találtam, valaki szérumot kapott, mások pedig szemhéjpúdert. Az első pillanatban arra gondoltam, hogy jobban jött volna a szemfesték, de aztán otthon kipróbáltam ezt a krémet, és nagyon-nagyon tetszik, szegény bőröcském csak úgy issza befelé. Ezt sem venném meg önszántamból, főként az ára miatt, de örülök neki, hogy kipróbálhatom, ha ügyes leszek, egy darabig biztos elég lesz. 

4. Lady Gaga Fame parfüm (7 ml): fekete színű folyadék egy nem túl ízléses üvegben. Szerintem teljesen jellegtelen illat, bár ahogy körbenéztem a neten, nagyjából egyedül vagyok a véleményemmel. Ráadásul annak dacára, hogy EDP, nem érzem túl tartósnak, pedig az új illatokat magamon mindig nagyon sokáig érzem. Még nem tudom, mi lesz a sorsa, el tudom viselni az illatát, de nem különösebben tetszik. 

5. Egyptian Magic krém (3 ml): ha még nem tudnátok, Madonna meg minden harmadik sztár ezt használja. Borzasztó, hogy mennyire hidegen tudnak hagyni az ilyen jellegű információk, de fél füllel hallottam már erről a krémről, és örülök neki, hogy kipróbálhatom, bár egy ekkora kiszerelést nem tudom, hogy mennyire lehet úgy tesztelni, hogy egy helytálló véleményt tudjak a végén megfogalmazni. 


A csomag tartalma általános tetszésnek örvend, én most ettől nem dobtam hátast, vagyis azzal tisztában vagyok, hogy tele van értékes termékekkel, csak úgy érzem, hogy ez a doboz nem rám lett szabva. Az Estée Lauder krém szuper, és biztosan a Bioderma lemosó is jó szolgálatot fog tenni, csak szereznem kell egy pumpás flakont, amibe áttöltöm, mert ezt a csomagolást szerintem nem emberi használatra találták ki. A rúzs nagyon jó minőségű, tartós és nagyszerű, de a színével nem vagyok kibékülve, majd igyekszem összebarátkozni vele. Lady Gaga meg inkább énekeljen, vagy azt se. Erre az egyiptomi csodára kíváncsi vagyok, majd írok róla, ha kipróbáltam.

Még annyit, hogy a doboz nagyon cuki, dekorációs elemnek is kiváló. Igazán igényes ez az egész szolgáltatás úgy, ahogy van, arról nem is beszélve, hogy az ügyfélszolgálat átlagon felüli színvonalú, nagyon türelmesek voltak a legkellemetlenebb hozzászólások kezelésekor is. Pedig higgyétek el, voltak rohadt idegesítő emberek azok között is, akiknek jutott doboz, meg azok között is, akiknek nem. 

Egyébként a Pixibox csapat készül még egy meglepetéssel karácsony előtt, hamarosan kiderül, hogy mi az, már nagyon kíváncsi vagyok! 

Ti rendeltetek már valaha bármilyen szépségboxot, talán pont ilyet? Esetleg kedvet kaptatok hozzá?


(Nem szeretem, ha valaki a képminőség miatt szabadkozik, én most kénytelen vagyok: szerettem volna minél előbb kitenni ezt a posztot, viszont hétköznapokon, amikor otthon tartózkodom, végig sötét van, így csak lámpafénynél van lehetőségem fényképeket készíteni. És utálok lámpafénynél fotózni, a kamerám pedig nem veszi túl jól az ilyen akadályokat, úgyhogy amit láttok, az emiatt van.)

21 megjegyzés:

  1. Na, erről még az életben nem hallottam, de marhára tetszik! Nagyon jó minőségű termékeket kaptál potom áron, és meglepi is, tökéletes!
    Óóóó, esz az irigység a Lady Gaga parfümért, nagyon nézegettem Müllerben egyszer, de bitang drága volt. Imádtam hogy fekete a lötty :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is szuper szolgáltatás:)
      A Lady Gagát viszont nagyon szívesen elküldöm neked valahogyan - már ha nem sértelek meg vele - nálad legalább jó helye lenne :)

      Törlés
    2. Ja és egy 20%-os kuponom is van a Müllerbe a gaga parfümhöz, szívesen átruházom őt is:)

      Törlés
    3. Óóó, hát ez nagyon kedves tőled, tényleg, egész elpirultam, de nem fogadhatom el... ilyen drága parfümöt, csak úgy... :$
      (csak most volt időm visszatérni, azért nem válaszoltam)

      Törlés
    4. Hát ez csak egy pár ml-es üveg,és nekem tényleg nem tetszik. De nem akarom erőltetni a dolgot, ahogy gondolod, viszont én tényleg szívesen megválok tőle. :)

      Törlés
    5. Nagyobbnak látszott. Hát, akkor nem vonakodom mégsem, és nagyon köszönöm, előre is. :) Nem találok mailcímet hozzád, az enyém pupillamoly@gmail.com, megadnám a címemet. :))) (egyébként vinnyogva örülök most :D)

      Törlés
  2. A Bioderma cucc jó lesz, még ha nem is praktikus a csomagolás. Ilyen doboz a Szépségbolt.hu oldalán is van, ott három különböző árkategóriás boxból lehet válogatni, azt hiszem ott is meglepi, hogy milyen cuccok kerülnek bele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jó lesz, még a szememet sem bántja.
      A "Szépségboxom"-at is néztem, egyelőre nem győzött meg, de lehet, hogy kipróbálom majd valamikor, mert néha egész jó cuccokat raknak bele.

      Törlés
  3. Én még nem rendeltem, de ezt meg az előzőt már nagyon nézegettem :) Az "egyiptomi" krémre nagyon kíváncsi vagyok, az a parfümös üveg meg halálcuki! :D Még nem szagoltam meg, pedig eléggé nagy volt körülötte a felhajtás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, az előző nagyon tetszett nekem is, kár, hogy csak utólag láttam. Majd írok az egyiptomi krémről is :) A Gaga parfümről én most hallottam először, bár kb minden második énekesnőnek/színésznőnek/sportolónak van saját parfümje :D

      Törlés
  4. A lány, akit hidegen hagynak a krémek, parfümök és mindenféle sminkcuccok, az vagyok én :D

    Biztos örülnék egy ilyen csomagnak, ha hozzám vágnák csak úgy, de egyiket sem használnám igazán és ahhoz elég drága szerintem. A legalapabb dolgokkal kenem az arcom - nivea krém, testápolót évente 2x használok kb, mert nincs rá szükségem. Van egy sminklemosóm (mert azért vannak sminkcuccaim, még a régi munkahelyemre küldték őket repiajándékként, de azóta sem tudtam elhasználni őket, ráadásul a lemosó is hozzájuk érkezett :D). Teljesen megelégszem a Balea (DM saját márka) sampon/balzsam, tusfürdő/deó kombójával és fura módon évek óta egy férfi parfümmel fújom magam. Igen. Tetszik az illata :) Lady Gagát múltkor én is megszagoltam, de az új albuma sokkal jobban tetszett mint az illat! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, kb fél évvel ezelőttig én is ilyen voltam :D Tudom, hihetetlen. Amúgy a Balea cuccokat én is előszeretettel használom, szerintem teljesen jók, a samponjaikat egyenesen imádom!
      Örülj szerintem, hogy nem szippantott be a Túlárazott Termékek Marketingje, mert nagyjából ennyiről van szó.

      Törlés
  5. De jó, hogy te is dobozolsz! :)

    Én már rendeltem kétszer Pixiboxot és Szépségboxot is. A Pixibox nyári kiadása nem volt rossz, mert ugye csak teljes kiszerelésű termékek voltak, csak rossz volt, hogy a java része Dove volt, a Bioderma krémnek meg olyan színe van, amilyen színű bőre szinte senkinek. :D
    Az előző doboz már jobb volt, abban a Vichy micellás lemosót mindjárt elhasználom, bár az OPI lakk baromi nagy csalódás volt. :( A mostani dobozt nem rendeltem meg, jobb is, mert nem passzolnak hozzám a termékek.

    A Szépségboxból az októberit vettem meg, abban egész korrekt kis dolgok voltak, meg a mostani decemberit vettem meg, kíváncsi leszek, mi lesz benne.

    Összességében nem rosszak ezek a dobozok, csak sok olyan termék van, amit én nem használok, és sok ilyet raknak ezekbe, így nem mindig éri meg. Szóval nem tudom, fogok-e még rendelni ilyet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hurrá, akkor te is..!:) De jó :) Tényleg ne bánd az ehavi Pixit, főleg ha úgy érzed, hozzád sem passzolnának ezek a termékek. De arra mindenképp jó, hogy viszonylag jó áron kipróbáljunk marha drága cuccokat, aztán megállapítsuk, hogy a drogériás is van ugyanilyen jó:D
      Remélem, a decemberi Szépségboxban lesznek jó dolgok neked:) Majd figyelem, hogy mik voltak benne!

      Törlés
    2. Mik voltak az októberi szépségboxban?

      Törlés
    3. @katacita: Igen, pontosan. :D Még a végén én is kedvet kapok, és írok róla bejegyzést.
      @Csenga: Voltak: egy konjak szivacs, ami ilyen természetes szivacska arcra meg testre, hát, én kétszer használtam, nekem furcsa; két lábkörömápoló ceruza, amit én a kezemre használok :D; egy Artdeco BB krém, ami az első olyan BB krém, amit nem érzek alapozónak, és passzol a bőrömhöz, de megvenni nem fogom, mert több, mint 7000 Ft :S; egy mini arcradír és egy mini arcmaszk, az előbbit már használtam, nem is rossz; egy Greenland tusfürdő, amitől én sokkal többet vártam, nekem nem vált be; és egy rakás minitermék, köztük Shakira új parfümje, ami nekem nagyon tetszik, csak szintén drágállom.

      Törlés
  6. Nekem a Pixiboxtól ez volt a 7. rendelésem! :) Szóval azt hiszem, hogy ebből is látszik, nagyon szeretem ezt az egészet! :D Mondjuk én annyira nem örülök, hogy ennyire népszerűek lettek - mármint olyan értelemben, hogy míg korábban napokig lehetett rendelni, most kb. 15-20 perc alatt minden doboz elfogyott. Tehát ilyen szempontból megértem sokak csalódottságát, akiknek nem jutott. Persze tény, hogy egyesek igencsak túlzásba estek, a bántó kommentekről nem is beszélve. Na, de térjünk rá a dobozra. A legjobban a parfümnek örültem, ugyanis korábban már megszagoltam a Müllerben, és nagyon tetszett! Persze nem olyan tartós, mint mondjuk a D&G parfümöm, de nyilván ezt nem is várom el egy sztár illattól. Az arckrémet ma reggel próbáltam ki először: pihe puha lett a bőröm. Bár nekem igencsak zsírosodásra hajlamos, féltem, hogy túl sok lesz neki, de egyelőre teljesen rendben van. A szájfény 45-ös árnyalatban érkezett, amitől először megijedtem, mert túl sötétnek tűnt - szájra való cuccokból a halvány rózsaszínt szeretem. Viszont felkentem, és egész jó! Megnéztem természetes fényben is, és úgy főleg nem tűnik sötétnek. Az illata pedig mesés! Az Egyptian Magic krémet még inkább tesztelgetem, mielőtt véleményt írok róla, a Bioderma mosakodókrémet pedig ma este szeretném kipróbálni. Szóval nekem ez a doboz is nagyon bejött, és pont azt imádom ebben az egészben, hogy olyan termékeket is kipróbálhatok, amiket magamtól sosem vettem volna meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a doboz tartalma, akkor jó, hogy nem maradtál le róla:) Istenem, a sok hiszti meg a rosszindulatú kommentek... Fura világ ez, na mindegy.
      Na akkor te jobban jártál a rúzzsal, én még mindig nem barátkoztam meg vele. Mármint a színnel, mert amúgy nagyon jó cucc ez, és tényleg szuper illata van.
      Az Estée Lauder krém azért hiányozni fog, ha elfogy, mert csodálatos. Viszont marha drága, úgyhogy tuti nem veszem meg.

      Törlés
  7. Lesz nekem iiiis, rendeltem a mostaniból :) juppiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, majd számolj be, hogy hogy tetszett, ha van kedved:)

      Törlés