2015-10-08

Things I Love Thursday #38

Egész héten gondolatban egy nappal előbbre járok, minden nap az egy nappal későbbi menüt nézem az ebédelőhelyünkön, illetve ma már eszméletlenül pénteki hangulatom van. Az előbb megnéztem az irodalmi Nobel-díj bejelentését, az első kérdés, ami felmerült bennem az az volt, hogy ki a f...ranc? Pedig arra gondoltam, hogy ha végre valaki olyan nyer, akit szeretek, akkor még egy tétellel bővülhet a lenti lista, de most már esküszöm, azért drukkolok, hogy Murakami soha ne nyerjen.

http://misswallflower.tumblr.com/post/130707472094

+ levelestésztás hamispizza, isteni lett, a tippet köszi Katinak ;)
+ Végrevégre találkoztam Dórival!! :) A Kutya meg a Macska kézműves bárban voltunk, ahol találkoztunk egy állati aranyos kiskutyával is
+ ez a szám, 10 éve szerettem, most valahogy újra előkerült
+ és még ez is, ne röhögjetek, de imádom, amióta Velencében hallottam
+ főtt kukorica októberben is!
+ 2 órát koslattam az Árkádban egy nem bélelt parkáért, amit végül nem találtam, úgyhogy hazamentem és megrendeltem online, most izgulok, holnap jön (ugyanitt: a győri H&M egy nyomor: se home, se beauty, se parka)
+ annyira hozzászoktam ahhoz, hogy az előjegyzések miatt időben visszaviszem a könyveket, hogy már azon pánikoltam, hogy mikor olvasom el azt a rengeteget, ami nálam van, így csodás érzés volt rádöbbenni, hogy nincs most előjegyzésem, így akár késhetek is egy kicsit
+ Glamour-napok 1. kör megvolt (dm), 3 féle ajakkence, 1 alapozó, 1 lakk. Ezen kívül már csak egy Rossmann van tervben, és részemről ennyi, de már most megérte.
+ nem bírtam magammal és vettem egy üveg mogyorókrémet, komolyan, mi kell még a boldogsághoz?

És felétek?

18 megjegyzés:

  1. Aaaaaaaa, ezt a Suddenly I See-t én is szeretem, nem érdekes, hogy tök régi! :D Köszi, hogy belinkelted, most erre ugrálok (gondolatban) :D
    Most van Glamour napok? Bakker, olyan anti-glamournak érzem most magam, sose tudom mikor van XD
    Nekem szuper hetem volt, tele volt programmal a hétvége, rengetegféle élmény volt, a mozitól a dumaszínházig, és sok-sok régi ismerőssel találkoztam-beszélgettem egy másik programon, plusz egy nagy kihívás is beficcent, és olyan jól sikerült, hogy katartikus élményben volt részem :D (ez nagyon titokzatos, tudom :D)
    Örülök, hogy találkoztatok Dórival! Nála már írtam, hogy én azt hittem már volt ilyen, de úgy látszik tévedtem. Remélem egyszer mi is összefutunk majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! :))) Tök elfelejtettem már, hogy létezik ez a szám, de mostanában annyit hallgatom, ugráljunk együtt :D
      Aha, most van, de nyugi, csak a tömegről maradsz le :D Bevásárlóközpont közelébe ne menj mostanában :)
      A marsit néztétek? És Dumaszíházból kit? :) Akármennyire is titokzatos vagy, elhiszem, hogy izgalmas dolgok történtek veled :)))
      Dórinak én is örülök, neked is nagyon örülnék, irigykedtem is, amikor mondta, hogy ti már összefutottatok egyszer :)

      Törlés
    2. Ugráljunk, yeah! :D
      Fú, nem nagyon megyek bevásárlóközpontba, igazából talán jót is tesz a tárcámnak, ha ignorálom a Glamour-napokat. ;) Nincs is nagyon szükségem semmi sminktermékre, kozmetikumra most, szóval spórolok. :D
      A marsit, igen, tetszett! :) Majd írok róla egy posztot, csak nem érem magam utol (de most csak 12 piszkozatom van :D)
      A Dumaszínházban Hadházi, Badár és KAP voltak. :)))
      Sajnos elég rövid ideig tartott a Dórival való koccanásom is, a könyvfeszten. :( Na de majd legközelebb! :)

      Törlés
    3. Jól van, várom A marsi-s posztot, szerintem az előbb elkészül, mint hogy mi eljutunk rá a moziba :D

      Törlés
  2. Tetszik a poszthoz választott kép, sokszor érzek én is így :) Az új profilfotó is jóóóó :)
    Tök jó, hogy találkoztatok Dórival, milyen érdekes, hogy már mennyi mindent tudunk a másikról, de csak így a net adta lehetőségek keretein belül.
    Nálam is lenne egy kabát vásárlási projekt, de inkább már téli. Kapucnis legyen és nem derékig érő, hanem térdig és legyen meleg. Na, hát szerintem ez a mission impossible és ha talán sikerül, akkor is kész anyagi csőd olyan árakat láttam. Úgyhogy neked is sok sikert a parka-vadászathoz! :)
    Soha nem ettem még mogyorókrémet, de a boldogsághoz jól hangzik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez kb a mai napom, és még nem tudom, mi lesz itt :D
      A másikat is köszi :)

      Igen, Dórival tök jó volt találkozni, és remélem, majd valamikor veled is sikerül :))

      Úgy látszik, nem könnyű jó kabátot találni :D Amúgy meleget nagyon nehéz, ill. úgy meleget, hogy valahogy ki is nézzen... Sok sikert :D

      Mármint, Nutellát? :) Azért nem így írtam, mert nem az, csak lidlis hamis verzió, de én az utánzatokat is szeretem :)

      Törlés
    2. Nikkincs, ha nem vagy nagy márkafetisiszta, akkor menj a C&A-ba kabátot vadászni, ott mindig vannak normális, hosszú, kapucnis télik. :)

      Törlés
    3. katacita: én is remélem :) Hát nem egyszerű, de nem adjuk fel. Én mivel fázós vagyok, ezért akármennyire nincs nagy tél itt a városban, azért a kabátra és a cipőre igenis igyekszem odafigyelni. Inkább erre költsek, mint a gyógyszerekre megfázás esetén.
      Igen, Nutellát, meg úgy a mogyorókrémet. Nem tudom miért, de valahogy nem kattantam rá :)

      PuPilla: köszi, nem vagyok ám, és a mostanit, amit le kellene cserélnem szintén ott vettem vagy 5-6 éve és nem is került sokba. Azt hiszem, majd teszek ott egy körutat :)

      Törlés
    4. Na, nekem jó lett a kabát, amit rendeltem, remélem, közben te is találsz :)
      Úristen, de jó neked, hogy nem szereted a Nutellát... nem is gondoltam, hogy létezik ilyen ember, de szörnyen irigyellek :D bele tudnék fulladni.

      Törlés
    5. Én se szeretem a nutellát :D (anomáliák vagyunk Nikkincs, meg én :D )

      Törlés
    6. Nem anomáliák vagytok, hanem mázlisták! :D :D

      Törlés
  3. A Glamour-napokat én is ma akartam letudni, de közbeszólt a betegség. Remélem holnap már letudom itt Érden, még szombaton tudnám Pesten, de én akkor tuti bolt közelébe se megyek! :D

    Én sajnos múlt hét péntek óta beteg vagyok, de azért volt pár jó dolog, elolvastam A párizsi feleséget és tetszett, megnéztem a Mr. Robot első évadát és nagyon bejött, Amadea lecsapott nekem rá a webshopban, így lesz PP Big Bang lakkom, és baromi sokat aludtam. :) Most így átgondolva ezek a dolgok is sokat számítanak ilyenkor. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy így elhúzódott ez a betegség, remélem, már a vége fele jársz. Sikerült kivenni a részed a Glamour-napokból? :) Ja, hát szombatonként amúgy is brutál tömeg van mindenhol, hát ha még G-napok is vannak hozzá, az az apokalipszis...

      Örülök, hogy tetszett A párizsi feleség, remélem most már jön a szerző új könyve, bár még a molyon nem láttam fent, csak Amadea írt róla valahol, és azóta várom :)

      Jaj, nekem már egyszer el kell jutni a Naillandbe, illetve a kommented olvasása óta a webshopban nézegelődök, de kicsit overwhelming az egész, rengeteg minden van, és esélytelen választani, szerintem megyek majd tovább Edina blogjára nézegetni. (Ugyanitt: kérek végtelen időt és pénzt. :D)

      Big banget is most nézem, annyira szép!!

      Törlés
  4. Össze kéne hozni egy bloggertalit, valami nem könyves eseménykor is, mert akkor mindenki fut ezerfelé :) Mit szóltok? :)
    @Nita - jobbulást!
    @Katacita - mogyorókrém + kanál + könyv :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, és én benne lennék! :)

      Törlés
    2. Jól van lányok, legyen!! Erre már én is gondoltam! Tuti halál nehéz lesz összehozni egy hétvégét, ami mindenkinek jó, de én bizakodó vagyok :D

      Törlés
    3. Én is benne lennék - ha jöhetek :D

      Törlés