2016-01-02

Katacita Beauty Awards - 2015

Decemberi kedvences posztot nem hoztam, helyette inkább kiosztom a 2015-ös Katacita Beauty Nagydíjat! Igyekeztem minimalizálni a mennyiséget, még ha ez elsőre nem is tűnik úgy. A bejegyzés végén meg megtekinthető az év 5 legnagyobb csalódása is, csak hogy lássátok, az életem a fürdőszobában nem mindig csak játék és mese. 



Testápolás


Yves Rocher vaníliás testápoló - Vettem hozzá pumpát is, mert imádom a pumpát. Az illata mennyei, magos-vaníliás, de majd azért próbálkozom a többi illattal is, mert azok is nagyon szimpatikusak. Tökéletes állag, könnyen beszívódik, jól hidratál, szuper cucc. 
Yves Rocher tusfürdők - A képen épp a makadámdiós szerepel, de itt lenne a helye a grapefruitosnak, a kávésnak vagy akár a levendulásnak (sőt, a karácsonyi almásnak is). Szerelem mind.  
The Body Shop olívás testvaj - Ezt a hatalmas adagot most szereztem az év végi akcióban, de egy kisebbet elfogyasztottam év közben is. Az Év Legjobb Napjain ez volt velem, és azóta sírok, ha megérzem az illatát. Amúgy ez a kedvenc illatom az összes TBS testvaj közül, a többi nekem túl tömény.
The Body Shop White Musk Smoky Rose parfüm - Életem illata, a kedvenc parfümöm. Nőies és kifinomult, közben mégis olyan egyszerű... Amúgy szerintem nem túl muskos, főleg nem rózsás. 
Essence Like a Walk in the Summer Rain parfüm - Ez a nyári parfümöm, egyelőre nem találtam a szívemnek kedvesebbet a melegebb hónapokra. Napsütés-illata van. :)

Haj


TBS citromos testápoló olaj - A tavalyi kedvencek között is szerepelt ez a könnyű olaj, amit a hajvégeim ápolására és kordában tartására használok. Rátekertem egy fújókát, azzal adagolom, rettentő sokáig elég, mert nagyon kevés kell csak belőle. A szilikonmentes hajápolási procedúrám ékes darabja.
Batiste Fresh szárazsampon - Nincs élet szárazsampon nélkül, ez a kedvencem, tök jó, hogy már a sarki Rossmannban is lehet kapni. Az illata amúgy emlékeztet a fent említett Essence parfümére, és már meg is dicsérték az illatomat, amikor csak a hajam volt befújva ezzel. :)
Nagyon utánzat-Tangle Teezer - Egy-két dollár az ebayen, de most már arra is rájöttem, hogy nem csak az ára miatt nem venném meg az eredetit, hanem a formája miatt sem. Ennek van rendesen fogantyúja, a másikba nem tudom, hol kapaszkodnék. Fájdalommentesen kibontja a vizes-gubancos hajat is. Nem tart örökké, ez már a második, néhány tüskét vesztettem az előzőből, de a 2 dollárt nem sajnálom rá.
Prinzessin Sternenzauber kifésülő spray - Nem akarok királylány lenni, egyszerűen ez volt az a kifésülést segítő termék, ami nem tartalmaz szilikont, helyette a panthenol teszi csúszóssá a hajat. Csodás barackillatot áraszt, az egyetlen hibája, hogy a fújókája nem tud egyenletesen spray-zni, de ezt már megbocsátottam.

Arc


Paese Hyaluron szérum - Ha még netán nem beszéltem volna róla eleget...: szuper hidratáló szérum, színtelen, szagtalan, pillanatok alatt beszívódik, de jelentősen hozzájárul a bőr hidratálásához.
Paese micellás víz argánolajjal - Nemrég fedeztem fel, de nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert eddig egyik micellás vizet sem sikerült megszeretnem, mind csípte a szörnyen érzékeny szemeimet, és húzódott tőlük a bőröm. Ennél viszont egyik jelenséget sem tapasztalom, és úgy érzem, hatékonyabb, mint azok, amiket eddig próbáltam.
Cuticura uborkás arckrém - Az egyetlen szépséghibája a benne található illatanyag, de ezen én túl tudok lendülni. Rendkívül híg, pikk-pakk beszívódik, a Paese szérummal karöltve pedig télen is elég. A dm-ben kapható, jelenleg 500 Ft-ért. (A lila testvérét is szeretem, az érzékeny bőrre való és illatmentes.)
Balea olajos sminklemosó - Az a jó ebben a lemosóban, hogy semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöm a használata mellett: illatmentes, de nem büdös; hatékony, de kíméletes; olajos, de nem macerás (értsd: könnyen lejön vízzel). Az ára is rendben van, és nem túl nagy méretének ellenére nagyon lassan fogy.
Cosrx AHA hámlasztó - Ez nálam annyira működik, amennyire a BHA nem. Pihe-puha bőrt csinál nekem, csak jót tudok róla mondani. Heti 1x használom, ilyen rendszeresség mellett jó sokáig elég lesz.

Smink

Rimmel Lasting Finish Nude alapozó / Missha BB krém - Már csak ezt a két alapozót használom, hőmérséklettől függően: a Rimmel tökéletes nyárra, a Missha pedig télre. Mindegyiknek enyhe-közepes fedése van, és tartalmaznak némi fényvédőt is. A Rimmel iszonyat tartós, szinte azonnal megköt a fejemen, a Misshát meg szépen el lehet dolgozni kézzel is, nagyon krémes, még hidratál is.
Catrice pirosító (Sunrose Avenue) - Tavaly is szerepelt a listában, és továbbra is ő a kedvenc pirosítóm. Néha kontúrhoz is ezt használom, ha lusta vagyok. A hűvös, mályvás színe tökéletesen passzol a bőrömhöz.
Innisfree szemhéjalap - Továbbra is koreai szemhéjalapokat használom, az Etude House-t a béna csomagolása miatt váltottam le erre. Brutáltartós lesz tőle a szemsmink, lehet rá számítani.
Catrice mono ezüst szemhéjpúder - Egyre több a palettám meg a szemfestékem, de továbbra is az ezüst szín a kedvencem, azok közül is ez a Catrice (szerintem már nem kapható), amiben egy nagyon kevés meleg pigment is fellelhető és nem túl hivalkodóan fényes. Biztos, hogy ezt viseltem a legtöbbet 2015-ben.
Astor rúzsceruza (Elegant Nude) - Ez a bordóba hajló mályvás nude (aha...) egy nagyon eltalált árnyalat. A rúzs textúrája pedig maga a tökély, hihetetlenül krémes, a matt finish mellett is. Lesz még ilyenem, az biztos. 
Lovely Pump Up szempillaspirál - Kísérletezgettem idén néhány szempillaspirállal, de mindig rá kell jönnöm, hogy ez a kedvenc. Ível, szétválaszt, hosszabbít, mindent tud, amit kell.

Köröm


Lush Lemony Flutters - A képen Morbidissima néven szereplő körömágy-ápoló krém valami csodálatos! Elég nehéz, tele van mindenféle szépséges olajjal, amelyek rendbe teszik a kezeket.
Misslyn (Orbit) - Ezt a csillámos teal színt tökéletesen magaménak érzem, és a körömlakk minősége is eléggé rendben van, magamhoz képest sokáig bírta sértetlenül a körmeimen. 
Rival de Loop (lila holo) - Érdekes, mert annyira nem vagyok elájulva ennek a lakknak a színétől, mégis olyan sokszor volt rajtam idén, hogy muszáj ideválogatnom. Valami nagyon vonz benne, nem tudom, miért. 
Catrice (First Class Up-Grape ) - Tökéletes őszi szín, egy rétegben a legszebb. 
Moyra (Stéphanie) - Ahogy már írtam egyszer, ez olyan, mint Dorothy cipellői, gyönyörűen csillogó piros lakk.
Lovely barázdakiegyenlítő alaplakk - A fedőlakkot szinte mindig kihagyom, de alaplakk nélkül nem lakkozom, ugyanis botrányosan barázdáltak a körmeim. Kicsit hamar besűrűsödik, hiába hígítom, úgyhogy kb. a fele üveget szoktam csak elhasználni, de így is eddig ez a legjobb alaplakk, amit használtam.

A csalódások...

Csak hogy ne legyek már annyira pozitív. :D Természetesen mindig akad néhány olyan kence, ami rajtam nem működik, ez az ötös lista azokat tartalmazza, amelyektől valami nagyon jót vártam, de vagy semmit nem ért, vagy rettenetesen utáltam.


BHA hámlasztók - A képen a Paula's Choice Clear Extra Strength szerepel, de írhatnám akár a Cosrx-et (azóta eladtam) is akár, meg több PC mintát is próbáltam nagyobb mennyiségben, de az én arcommal szinte semmit nem kezdenek, pedig nagyon bíztam bennük! Próbáltam picit gyakrabban is használni (heti 1-2 helyett 2-3x), de úgy meg sikerült túlhámlasztanom az arcom, ami megint csak nem annyira szuper, és egyébként így sem volt hatékony. 
C21 C-Vitamin szérum - Ez a másik csodaszer, amiért mindenki lelkesedik. Egyáltalán semmit nem csinál a bőrömmel. Elhiszem, hogy anti-aging, és 20 év múlva örülni fogok, hogy most kenem magamra, de nekem ez még kevés. A pigmentfoltokat nem halványította, és tényleg kb annyit ért, mintha vizet locsoltam volna a fejemre. (Ráadásul előbb lejárt a szavatossága, mint hogy el tudtam volna használni.)
Oriflame The One 5in1 szempillaspirál - Nem szeretem a szempillaspirálokat, nem is értem, minek kísérletezem velük. A Krémmánián rengeteg a pozitív értékelés erről a darabról, ráadásul a rövidsörtés szilikonkefe is szimpatikus volt, de nagyon kell ügyeskednem vele, hogy ne csomósítsa össze a pilláimat. Ha csak úgy pikk-pakk felkenem, rémes a végeredmény. 
Balea Men Sensitive nappali arckrém - Illatmentes, fényvédős hidratálót kerestem elérhető közelségben, és ezt sokan szeretik. Egy téli reggelen kentem fel először, és egyből fulladozni kezdtem alatta, egész nap úgy éreztem, mintha valami maszk lenne rajtam. Na ezért utálom a fényvédőt, meg hogy nem találok olyat, ami nem hasonló érzéseket vált ki belőlem.
Eos ajakápoló - Mandarinos változatban vettem meg, és nem tudom, hogy a többi is ekkora bénázás-e vagy én fogtam ki a legjobbat, de ez az egyik legrosszabb ajakápoló, amihez valaha közöm volt.

A kenceimádó énem továbbra is aktív, úgy fest, nem tudok ráunni a sminkelésre meg a többire. Egyedül a hajammal utálok foglalkozni, de azzal meg muszáj. :D Az év második felében ráfeküdtem az arcápolásra, ennek köszönhetően a legvadabb időkben is kulturáltan néz ki a fejem. Sokszor ígértem már arcápolós posztot, de még egy kis időre szükségem van, hogy tapasztalgassak, nem szeretnék félmegoldásokkal szolgálni.
A sminkelés meg nekem nemcsak arra jó, hogy kinézzek valahogy, hanem arra is, hogy elkezdjem a napot. Jólesik valamit alkotni már korán reggel, emellett szeretem kihozni magamból a legtöbbet. És én vagyok az a lány, aki akkor is megrajzolja a szemöldökét meg feltesz egy pici BB krémet, ha csak a közeli ABC-be ugrik át, de mint láthatjátok, ezt nem titkolom, mert nem gondolom, hogy ezzel egyrészt bárkinek ártanék, másrészt hogy akkora probléma lenne. Nem vakolattal a fejemen mászkálok a világban. Szeretem a lakkokat, szeretem a testápolókat, a szemfestékeket és a rúzsokat, de ez nem jelenti azt, hogy belül halott vagyok, és csak a külsőségek érdekelnek. Örülnék, ha azok, akik ezt még most is így gondolják (nem feltétlenül rólam, hanem általánosságban), lassan átértékelnék ezt a végtelenül felszínes feltételezést.

Ha van kedvetek, írjátok meg, hogy szeretitek-e azokat a cuccokat, amelyek nálam kedvencek lettek, meg hogy ti miket használtatok legszívesebben 2015-ben. 

25 megjegyzés:

  1. Itt is van több közös kedvenc, pláne mivel miattad próbáltam ki jó néhány terméket :D
    ❤ Yves Rocher tusfürdők, testápolók, Cuticura arckrém, Moyra lakkok, Batiste.
    + Ziaja testápoló, Essence fedőlakk, Garnier micellás víz, Yves Rocher Sexy Pulp szempillaspirál (csomósodik már ez is, de az elején nagyon jó volt), Helia-D BB krém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy beváltak dolgok, amiket itt láttál! :) Előtesztelek én bármit. :D
      A Ziaját majd én is kipróbálom! :)

      Törlés
  2. A Cuticura arckrémet én is neked köszönhetem, nagyon nehéz olyan krémet találnom, ami hidratál, de nem zsírosít (éljen az extra problémás bőr.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy működik! :) Tudom, írtad, hogy nem könnyű jó hidratálót (meg egyáltalán kencéket) találnod. Szóval most boldog vagyok :)

      Törlés
  3. A Catrice termékek nálam is nyerők, főleg a szemhéjpúdereit szeretem, a barnás és ezüstös árnyalatokat, van belőle 4-es palettám az O30 OMG I Want That, sajnos azóta sem láttam ezt a négyest sehol, selymesek és enyhén csillognak, pont megfelelőek még hétköznapra is.
    Garniertől pedig ma vásároltam egy szemfestéklemosót, nálam ez sarkalatos pont, mert szinte nincs olyan termék, ami lehozná a szemfestékemet, kíváncsi leszek mennyire válik majd be, eddig nem voltam túlzottan oda a Garnier márkától, de hátha. Mostanában másik kedvenceim az Isana habfürdői és fürdősói, ezeket próbálgatom, a habfürdőből a Luxuriös nagyon bejött (csak azt nem tudom mire emlékeztet az illata, úgy tud idegesíteni, hogy nem tudok rájönni, honnan olyan ismerős az illat), a kristályból pedig a mandarinos a nyerő. Tetszett az összegzésed. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Garniernek van egy-két jó cucca, csak ki kell fogni.:) Szerintem a kétfázisú lemosójuk (kb 200 milis, de nem tudom, mi a neve) az elég hatékony, meg sokan szeretik a micellást is, én pont nem. :)
      Na akkor ki kell próbálnom ezeket a fürdősókat, jól hangzik! :) Isana tusikat szoktam venni habfürdőnek, tusfürdőnek sajna nem olyan jók, nagyon híg mind, de szerintem tök jó illatokat csinálnak! :)
      Köszi, örülök! :)

      Törlés
    2. Valóban egy kicsit hígak, ráadásul a kiöntő részük borzalmas, néha a fele beleömlik a kádba, de ez a sárga mind illatba, mind színbe lenyűgöző és elég jól habzik is, ár-érték arányban nem rossz.

      Törlés
  4. Oké, a Cuticura felkerült a meg kell venni listámra, hétfőn irány a dm. :)
    Én is több mindent neked köszönhetően próbáltam ki, ilyen a Lemony Flutter vagy a Moyra Stéphanie lakkja, de említhetném a Nivea hajhabot is. :)

    A felsoroltak közül az YR tusfürdőket én is nagyon szeretem, mint azt már kibeszéltük párszor. :) A Lovely Pump Up spirált én is használom, szeretem, de a nagy szerelem a Lash Volume Maybelline Lash Sensational marad. Kipróbáltam egy L'orealt, most azt használom, de nem vagyok oda érte, nem ér meg 4000 Ft-ot.
    A Moyra Stéphanie-t még csak egyszer próbáltam, de baromira bejön a színe, jövő héten tervezem újra felkenni. :) Azt láttad, hogy a Catrice lakkot ki fogják vonni? Szerintem akciósan le is csapok belőle egy példányra.

    Most a tavalyi év kedvenceiről szóló posztban lesznek szépségcuccok is, ott majd megírom, én miket szerettem a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi extra ám az a krém, de pont ez a jó benne. :) A lila meg a zöld is jó szerintem. Örülök, hogy nálad is bevált néhány dolog, ó, a nivea habot ki is felejtettem, pedig tök jó, és hihetetlen, de még mindig az első flakont fogyasztom belőle :O
      Na akkor a legközelebbi szempillaspirál-kísérletezgetésem az ez a Maybelline lesz! :D Úgyse bírom ki, hogy ne próbáljak ki újakat.

      Aha, láttam, hogy kivonják, mondjuk az enyém még jó állapotban van, meg van is benne sok, de szerintem érdemes rá lecsapni, mert gyönyörű bordó!

      Hú, várom nagyon az új posztodat, de ezt már írtam nálad is! :)

      Törlés
  5. Imádom az ilyen összesítő posztokat :). Mindig találok valami jót. Fel is írtam egy-két dolgot innen is, a már amúgy is baromi hosszú 'must have' listámra :).

    Az EOS ajakápoló nekem sem jött be. Pedig a csomagolás, kivitelezés, meg az illatok nagyon tetszenek. De hatásilag kb. semmi.
    Viszont vicces, mert nekem az az Oriflame szempillaspirál a nagy kedvencem. Igazából nem is igazán kísérleteztem mással vagy használtam mást, mert annyira imádom. De hát kinek mi ugye :).
    Viszont pont amiatt, mert igazából mást nem próbáltam, most a fejembe vettem, hogy kipróbálom a Lancome Hypnose-át, mert sok helyen áradoznak róla, csak előbb túl kell tennem magam az árán :D.

    Oh viszont tök jó, hogy láttam a fake Tangle Teezer véleményt, gondoltam, hogy kipróbálom, mert a rendeset szeretem, bár az mégse fésű érzés, nyéllel meg minden és bár megérné árban, de valami tartósabbat keresek. Igazából egy Lee Stafford fésűt szeretnék, de sehol nem lelek rá arra, amit kinéztem.

    Végül pedig... Izgatottam várom a 2016-os beszámolókat :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, tegnap egész nap ilyeneket olvastam, remélem, mára is marad még néhány! :)
      Lehet ám, hogy csak meg kéne tanulnom szempillát festeni :D Szinte mindenki dicséri az Oriflame spirált, én próbálom kitanulni, hogy hogyan használjam, mert ugye két oldala van, de mindegyikkel nagyon béna vagyok. :D
      A Hypnose, amit Essie Button is istenít? Hű ,hát valami szülinapra vagy ilyesmire írd fel a kívánságlistádra. :)

      Ebayről érdemes kipróbálni a Tangle Teezer utánzatot, csak az elején majd kicsit béna lesz, mert nekem összegyűrődtek picit a sörték, de aztán idővel kiegyenesednek :D

      Köszi, én meg várlak téged :))

      Törlés
    2. Igen, az, amit Estee is istenít :). Meg most olvastam, a Legyél te is párizsi nő-t és abban is az van, hogyha más nem is, de az legyen rajtunk :), ha lemegyünk a pékségbe :P.

      Törlés
    3. Na jól van akkor, valahol ez alapkövetelmény. :D
      Amúgy milyen a könyv?

      Törlés
  6. Ezt a kifésülő spray-t meg fogom nézni magamnak (valamiért mindig örömmel tölt el, ha olyan terméket használok aminek nem én vagyok a célközönsége), meg a Cuticura krémet is.
    A Balea Sensitive men krémet én is próbáltam, és nekem sem vált be sajnos, ugyanazért amiért neked. Ó, mit nem adnék ha visszakaphatnám azt az összeget amit fényvédőkre költöttem! Olyan jó lenne találni olyat amit napi szinten el tudnék viselni az arcomon.
    Az én három nagy kedvencem idén a Lush Let the good times roll-ja, Labello makadámdiós tégelyes ajakápolója, és a Mizon kék tubusus arckréme volt.
    Idén szeretnék több koreai terméket kipróbálni, például a csigás-méhes krémet.

    Hú, az a Catrice lakk nagyon szép, nem is értem, hogy nem fedeztem fel eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fincsi barack illata van :D (nyilván ez a lényeg...)
      Jaj, köszi, hogy ezt írod a fényvédőkről, azt hittem már, hogy valami bajom van. Egyedül a Ziaja fényvédős szagtalan krémjét viselem el, de abban nincs túl sok fényvédő, viszont legalább ilyen vegyszerszaga meg fullasztó hatása sincs. Most azzal áltatom magam, hogy legalább az alapozóimban van fényvédő, de égtem már le azok mellett is 19 fokban.
      A Mizon krémet én is nagyon szerettem, lehet, rendelek is egy újat! Olyan kis semmilyen, de tök jó. :D És a Benton csigás méhes cuccot pont most nézegettem az ebayen, de megvárom a fizetést. :)
      Tényleg nagyon szép lakk, nemsokára szerintem akciós lesz, ha kivonják.

      Törlés
  7. Az egész posztot átolvastam, hátha találok valami izgit. Hát új kencére nem leltem, de a zárógondolatodat imádtam. Tényleg észrevehetnék már az emberek, hogy sminkelni nem azt jelenti, hogy egy értéktelen cicababa vagy. Igazából sosem ezt jelentette, de hát ilyen a mai világ. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább a pénztárcád nem fog sírni. :D

      Elárulom, hogy az őrült nagy nomakeup-kampányok is a könyökömön jönnek ki, próbálok rájönni a valódi értelmükre, de még nem sikerült. Mármint, persze, nem kell sminkelni, ha nem esik jól, meg ilyenek, de hagyjuk már egymást ezekkel. :D

      Törlés
  8. Jó volt csemegézni ebből a posztból! :)
    Amiket ki akarok próbálni: Batiste szárazsampon, TBS White Musk Smoky Rose, Paese cuccok, Cuticura krém, Lush Lemony Flutters. :))

    Nekem az év kedvencei ömlesztve: TBS még tavalyelőtti Mézeskalácsemberkés cuccok (nem kelek már fel megnézni mi a neve :D) csak most jutottam oda, hogy elhasználjam, Lush Yummy Mummy tusi, Stenders fürdőgolyók (többféle), YR szokásos kétfázisú szemfestéklemosó, Ophtaceutical szemránckrém, Lush szárazsampon, Borzaszappan körömvirágos kamillás kéz- és testápoló shea vajjal.
    Az YR tusikat én is szeretem, de kicsit csalódtam a kávésban, nekem olyan egyszeri volt.
    Csalódás: YR Sebo Vegetal zöld arcradíros arctisztító. Hát ez valami borzalom volt, az állaga, az illata, a hatása is. :S Jaj meg még a Ziaja tusfürdő, az milyen büdös volt! :S kókuszos vagy milyen. (?)
    Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
    Ja és: OLTÁRI JÓ ez a név, tartsd meg a következőkben is a Katacita Beauty Awards díjátadót! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg még mindig nem próbáltam ki a Lush szárazsampont, pedig a mostani rendelésnél úgy gondolkoztam, hogy mi az, amit mindenképp rendelni akartam, hát nem jutott eszembe. :D
      A tusfürdőik nálam is nagy kedvencek voltak, most a leárazáson betáraztam párból. (A Yuzu and Coco te úristen!!!)

      A Ziaja tusi :D:D nem is volt kókusz szaga. :(

      Hehe, köszi, megtartjuk. :)

      Törlés
  9. Azt a Balea krémet imádom :D nekem nagyon bevált, legalábbis így a hideg időben. Sajnálom, hogy nem jött be, a fényvédő problémát viszont megértem, én is fulladozok alattuk. Ami alatt nem, annak meg borzalmasak az összetevői :D
    Ez az év amúgy nálam is a tudatosabb, alkoholt és lehetőleg illatanyagot is nélkülöző bőrápolásról szólt, nem fanatikus módon, de legalább nagyszerű kencéket találtam és egy ekcéma-szerű izé bőrgyógyász nélkül eltűnt a kezemről :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, emlékszem, még te írtad Krisztánál egy kommentben.:D De már amúgy is ki akartam próbálni, meg azért nem egy érvágás a maga párszáz forintjával. Tudom, hogy kéne fényvédőzni, de utálom, télen meg elvagyok az alapozókban levő mennyiséggel, főleg, hogy naponta kb 10 percet töltök a szabadban, amíg világos van. :)

      Visszagondolva milyen vicces, hogy régebben hogy tudtunk (a magam nevében beszélek) örülni, hogy ha egy arckencének jó illata volt. :D Testápolás terén mondjuk nem tudok erről lemondani, neked sikerült?

      Törlés
    2. Télen én sem vagyok szívbajos :)

      A tusfürdőket leszámítva nagyjából sikerült, de ha találnék jó kis makulátlan cuccot, amit szívesen használok, akkor talán az sem okozna gondot.
      Szerencsére tök jó testápolót meg ilyen-olyan krémeket találtam, de néha azért nem kellemes, időről-időre csábítanak a színes-szagos testvajak és hasonlók :) próbálom észben tartani, hogy mennyire tudnak fárasztani a kenceillatok hosszútávon. Amúgy ebben tök igazad van, régebben simán mérte az ember a minőséget az arckrém illata alapján :D

      Törlés
    3. Amúgy egyes márkák illataiból nekem is rövid úton elegem lesz. Pl. hiába fantasztikusak a TBS testvajak, néhány használat után megunom a szagukat (kivéve az olívást.:))
      De nagyon kitartó vagy, ha nem hagyod magad elcsábítani :))

      Törlés
  10. Imádok ezekből a posztokból csemegézni, ötleteket meríteni, biztos nagy munka összerakni, de mennyien profitálunk belőle :))
    Nekem most a TBS parfümhöz hoztad meg a kedvem, azt legközelebb biztos megnézem magamnak, illetve ezt a kifésülős spray-t hol lehet beszerezni. Tegnap esti hajmosás utáni procedúra is egy horror volt.
    Nálam a kedvencek szintén az YR-s tusfürdők, most karácsonyra kaptam barátnőmtől körtés-karamellásat testápolóval együtt a nagy kiszerelésben, attól még másnap reggel is illatozom :) Jó választás volt az új spirálom az Essence Lush Princess, és a Rimmel 60 seconds berries and cream körömlakk :) Továbbra is szeretem a Balea hajsamponokat, egyelőre ez vált be legjobban a hajamnak. Kézkrémnél pedig a Himalaya herbals Age Defying illetve a TBS havas áfonyása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt évente csak egyszer kell összerakni. :D
      Jó illatai vannak szerintem a TBS-nek, bár van amelyik elég halovány (a Red Musk pl nagyon tetszik, de kb egy órán át marad meg rajtam). Ez a Smoky Rose azért egész tartós, az edp verzió legalábbis.
      A kifésülőt a DMben vettem! Ha nincs bajod a szilikonnal, akkor amúgy van egy csomó lehetőség (pl. Dove), az is jó.
      Nekem is a Baleák a kedvenceim sampon téren még mindig.
      Hú a körtés karamellásnak nagyon jó illata van, tök rég nem láttam olyat!

      Törlés