2015-08-20

Things I Love Thursday #31

Oké, én most tudtam meg az Instagramról, hogy nem szerda van.



+ megjött a Paese hyaluronos szérumom, jessz! (és közben rájöttem, hogy van itthon hyaluronos cuccom - igaz, nem ennyire koncentrált - ez annyira én vagyok...) még nem tudom, hogy mennyire szeretem, és tartok tőle, hogy elég gyorsan fog fogyni nálam
+ a múltkori posztra reflektálva: vettem Lajosnak macskavécét, zártat. Végre diszkréten végezheti a dolgát és nem néz közben a szemembe. :D (de.)
+ hűvös!!!!! a múlt heti nihilista hangulat után egyből kivirultam, ahogy megéreztem szombat este a hűs szellőt
+ Kate Morton Távoli órák-ja mint pozitív csalódás, most eleve igazán kívánatos számomra ez a brit nyálkás levegő meg a kastélyos hangulatkeltés
+ Mömaxos minivásárlás: új szennyestartó (szép!), csészebögre és diffúzer, majd a körbeugrált retro átlátszó eszpresszós pohárkákat ma megkaptam anyutól :) nagyon örülök nekik :)))
+ sunday roast szerdán - a kedvenc majorannás sült csirkecombocskáim velesült krumplival, almával
+ főtt kukorica hegyek a melóban
+ ráfüggtünk a pisztáciára - hát, találhattunk volna valami olcsóbb hobbit is
+ csak hogy legyen zene is, legyen ez.

És felétek?

6 megjegyzés:

  1. "és nem néz közben a szemembe. :D (de.)" - ezen jót nevettem :D
    hűvösnek én is örülök, ja meg amit még írhattam volna a listámhoz, hogy a Kondos könyv hatására - mmint nem olvastam el, csak amit te és Lobo írtatok róla - nagy szanálást csaptam a cuccaim között :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeen, mert a csapóajtót azért néha felhajtom így az elején, hogy tuti rájöjjön, hogy oda kell bemennie és akkor richtig úgy csinálja, hogy a feje kilóg :D
      Na, tök jó, hogy megcsináltad a szortírozást, sok mindentől sikerült megszabadulni? :) Én még azóta is dobálok ki dolgokat, nem voltam elég alapos, de a gondolkodásmódon legalább változtatott a könyv, és ez jó. :)

      Törlés
    2. :D
      Egy nagy szemeteszsàknyit, plusz pàr üres dobozt, meg tegnap egy ruhát (ami kb egyszer volt rajtam) is elajándékoztam. (A következō szint az lenne, hogy átszortírozom a többi ruhámat is, majd folyamatosan meglesz mint a könyveknél :) )

      Törlés
    3. Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! :)

      Törlés
  2. Kész voltam ezen a bevezetőn :) Amúgy most én is pont így érzem magam, szerencsés helyzetben vagyok, még szabin és totál összefolynak a napok :)
    Éljen a hűűűűvös! Lehet, hogy most páran nem fognak szeretni, de én már baromira várom az őszt, a szeptember a kedvencem. A pulcsis, kiskabátos időt nekem találták ki, élvezem akkor járni a várost :)
    Örülök a pozitív Kate Morton élménynek. Én ezt a könyvet a megjelenése óta tologatom, nem tudom, mire is várok :))) No, majd felveszem az őszi könyvlistámra :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor élvezd ki a maradék napokat :)
      Ha emiatt nem szeretnek, hát így jártunk, de ez a sok hőség ráébresztett arra, hogy az igazán meleg nyárban nem sok szeretnivaló akad. :) Legyen szeptember! :)))
      Nagyon jó volt a Távoli órák, biztos neked is tetszeni fog. Nem tudom, hosszú távon mennyire uncsi Kate Morton, de ez a könyv kifejezetten tetszett, őszre meg szerintem pont jó választás!

      Törlés