2015-08-27

Things I Love Thursday #32

Ne utáljatok légyszi, de annyira szeretnék már egy kis kuckózós időt! Végre kívánnám azt a reggeli kávét is, és nem csak azért innám, mert muszáj. Viszont egészen addig nem tudok ráhangolódni a szeptemberre, amíg tudom, hogy hétvégén kánikula lesz. Sírás-rívás helyett igyekszem ezt kihasználni, az idei első balatonozás is meglesz, épp időben! Mellesleg halálosan másnapos vagyok, de ez lényegtelen.


+ volt egy teljes napom, amíg nem éreztem úgy, hogy most muszáj egyik vagy másik könyvet olvasnom, úgyhogy nekiestem a 860 oldalas Kulcsnak és nem bántam meg!
+ pizza + Bloody Mary szombat este
+ Chet Faker
+ elkezdem a BHA hámlasztást, jessz! Megjött hozzá a folyadék, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a hatásra!
+ epres Cornetto, főleg a tölcsér alja
+ szerda esti borozás a DiVinóban, belefutottunk egy "borászsimogatóba" is, emiatt kissé többet ittam, mint az ideális lett volna. A héten amúgy borzasztó antiszociális voltam, de ez a kis barátnős este újra meghozta a kedvem a társas tevékenységekhez.
+ Lajos kezd gömb formát ölteni :D (nem, nem terhes)

És felétek?

13 megjegyzés:

  1. Teljes szívemből támogatlak a kuckózós témában. Hetek óta őszi képeket, ruhákat nézek a Pinteresten :) És amikor a múlt héten szabi alatt szakadt az eső és lehűlt a levegő, boldog mosollyal kucorogtam a szobám ablaka mellett és élveztem mindezt.
    Tudsz élni: Bloody Mary + finom borok :) Mondjuk gondolom a másnaposságról szívesen lemondanál.
    Akkor jó Balatont nektek a hétvégére, úgy talán elviselhetőbb lesz majd az idő :)
    Nekem a heti jó pár baráti találkozó munka után. Kezd visszatérni a majdnem elvesztett hitem a barátokban :) + az egyedüllétes bejegyezésed is, ugyan még nem kommenteltem, mert egy kisebb regényt tudnék rá írni, de majd rövidítek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon felszabadító volt a hűvös végre, mondjuk egyelőre most sem vészes, de a kánikulához már nem sok hangulatom van.
      Az éjszakám is rettenet volt, meg a délelőtt sem volt egyszerű a tegnap este után, elég későn esett le, hogy basszus, szerda van, nem hétvége :D
      Örülök, hogy voltak jó kis programjaid, csak így tovább!! :)
      Nyugodtan írj nagyregényt is akár, szívesen olvasom :)

      Törlés
  2. Na jó balatoni miniszünidőt :)))
    Tölcséres fagyikban mindig az alja a legjobb, ahova lefolyik a csokiii :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Igen, és néha belefutottam olyanba, amelyikben nincs csoki belül és ezért már csak Cornettót merek venni. :D

      Törlés
    2. A lidlis tölcséres finom :)

      Törlés
  3. Jó Balcsizást! :)
    Én is várom az őszt, az őszies idővel, remélem viszont hogy nem lesz hirtelen a váltás, és nem a bikiniből megyünk a bundabugyiba! :D
    Hú, a Kulcsot én is hamarosan olvasni fogom, de most annyi minden másba kezdtem bele, igaz, azokba is jókedvemben, szóval nincs gáz. :D
    Hm, a héten majdnem lett egy harmadik cicám, de kiderült, hogy elkóborolt csak nem messziről... Mondjuk nem baj a dögjeim rögvest elkezdték amúgy is megtépni, ahogy megjelent :D
    Jó volt még, hogy turkálóztam, és találtam is pár szuper cuccot magamnak, köztük egy csini pillangós felsőt. :) Fagyiztam is, szigorúan cukormentes, és tölcsérmentes verzióban ;)
    Óóó, és majd elfeledtem, bár ez már a következő tiltbe illene: holnap megyek és khm megnézem az Alexandra akciót elvileg... :D jáááj, mi lesz itt a záráskor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Még képlékeny, ugyanis nem vagyok a topon, de estére kiderül :)
      Tavaly tök jó volt, sokáig volt kellemes idő, remélem, idén is valami ilyesmit kapunk!
      A Kulcs jóó, én úgy örülök, hogy végre rászántam magam! Persze ebből is az első rész lesz mindig a kedvenc, és rájöttem, hogy a 2.-ból alig emlékszem valamire, szerencsére az írók is erre alapoznak, felvilágosítanak arról, hogy mik történtek eddig. :)
      Féltékeny cicák! :) De legalább meglett a gazdija az "újnak". :)
      Na, kíváncsi vagyok, hogy miket szerzel be az Alexandra akcióban, ha már én ilyen visszafogott voltam, legalább abban hadd leljem örömömet, hogy mások zsákmányait nézegetem. :))

      Törlés
    2. Remélem azért jól vagy! Mármint hogy nem vagy beteg :(
      Én is elég kevésre emlékszem a második Engelsfors részből, de nem gondoltam újraolvasni a Kulcs előtt, örülök, hogyha megerősítesz, hogy nincs is rá szükség ;)

      Képzeld, mégse mentem az alexandrába, úgy alakult, de nem bánom, mert a héten két könyv is jött, és hát izé.. lesz miről beszámolni a zárásban így is... :D

      Törlés
    3. Végül elmentem, túléltem, most megint fáj a torkom, de nem baj, azért nyomatjuk a légkondit. :D
      Várom a zárást, amúgy meg szerintem nem veszítesz semmit, ha idén kihagytad a szandi akciót, gondolom ha valami annyira nagyon felcsigázott volna, az már úgyis a tiéd lenne. :)

      Törlés
    4. Igen, én is így vagyok vele, ha nagyon kellett volna, megvettem volna... de még 13-ig, vagy meddig tart az akció, előfordulhat, hogy betérek... :D
      Jobbulást!!!

      Törlés
  4. Nekem vegyes a viszonyom az ősszel, ha jó idő lesz, mondjuk olyan 20-25 fok, sütni fog a nap és keveset esni, akkor jöhet. :D Tudom, ez nem éppen kuckózós idő, de én most még szabadtéri koncertekre és langyos időre vágyom. :)
    És igen-igen, a Cornetto alja, ahh, maga a tömör gyönyör. :))
    Remélem jól sikerült a balatoni hétvége, én most értem haza, nagyon jó volt, csak a fél napos hasmenést kihagytam volna belőle... De azért elbúcsúztattam a nyarat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ilyesmi őszben reménykedem. Amúgy én főleg a szeptembert szeretem, az október még oké, de a november már gyűlöletes, és onnantól áprilisig hisztizek, hogy hideg van meg sötét. :D
      Reméljük, meglesz a kellemes idő szeptemberben is!
      Uhh, az nem kellemes... mondjuk hazaúton már én is szarul voltam, pedig semmi másnap. Na mindegy. Remélem, jobban vagy azóta!

      Törlés