2013-02-16

Mostantól minden más lesz egy kicsit

Izgatottan ültem neki a posztírásnak, mivel néhány napja érlelődik bennem a gondolat arról a változtatásról, amiről most be fogok számolni nektek, emellett nekiálltam egy-két kisebb módosításnak is a blogon, most viszont nem is tudom, hogy pontosan mit szeretnék leírni.
Talán azt, hogy könyves beszámolók nem igazán elégítik ki a közléskényszeremet. Ebben az évben kettő darabról írtam eddig, tavaly év vége felé pedig szinte csak a recikről készült poszt. Olvasni természetesen változatlanul imádok, rajongásom a könyvek iránt határtalan és nem hiszem, hogy valaha is elmúlik, de ezen kívül sok minden más is érdekel, mindennapi, egyszerű dolgok. Mert oké, hogy bookworm vagyok, de közben a húszas évei közepén járó lány is, aki imád öltözködni, szépségápolni, sminkelni, főzőcskézni, dekorálni, utazni, rajongani mindenféléért, sorozatot nézni, szociális életet élni, és még sorolhatnám.
Mostanában annyi mindent megosztottam volna, aminek az égvilágon semmi köze a könyvekhez, de mivel ez a blog egyértelműen a könyvekre épít, eszembe se jutott, amúgy is offolok eleget. Aztán arra gondoltam, hogy miért lenne kötelező, hogy csak könyv témában szülessen bejegyzés, bookworm katacita oszthatja másról is az észt. 


Na és itt jön a dilemmám, hogy milyen alapon osztanám, mivel nem vagyok szakértője sem a főzésnek, sem a hajápolásnak, sem a lakberendezésnek, de aztán rájöttem, hogy az olvasásé sem, aki pedig nem kíváncsi arra, hogy hogyan készül a csokis kekszem, legfeljebb majd nem olvassa a blogot.
Én most mindenesetre szuper izgatott vagyok, arra számítok, hogy sokkal termékenyebb leszek mostantól, és a könyvekről továbbra sem feledkezem meg. Igazából egy kicsit csodálkozom is magamon, hogy ilyen sokáig képes voltam egyetlen téma mellett kitartani, ugyanis nem jellemző rám, hogy szívesen elmélyedek egy-egy dologban, jobban szeretek mindenből csipegetni egy kicsit. 

Külső változások lehetnek a napokban, meg szerintem még később is, mert a gyakorlat híve vagyok, nem szeretek előre eldönteni mindent, úgy, hogy még benne sem vagyok az új helyzetben, de majd szépen kialakul minden, addig is bízom benne, hogy továbbra is velem tartotok!

Kata

4 megjegyzés:

  1. Tisztelettel megjegyzem, hogy engem érdekel a csokis keksz is:)

    VálaszTörlés
  2. De jó, ennek igazán örülök :)

    VálaszTörlés
  3. a sörről ugyan elég keveset írsz, de azért még pasiknak is szép blog lett (maradt) :)

    VálaszTörlés
  4. Pedig szeretem. :) De a magyar felhozatalon illetve néhány brit csodán kívül nem igazán mélyültem el benne, hogy írjak is róla. (Pont egy gusztustalan sörleves-receptet olvasok.)
    Köszönöm a dicséretet, és elnézést a sok rózsaszínért.:)

    VálaszTörlés